- 2019. 04. 28.
- 28
- 10
- V4 karakter
- Jhonny S Toareutoa
- LV karakter
- Robin S Toareutoa
- V2 karakter
- Jhonny S Toareutoa
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Jánosnak hívnak, és 16 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 21933 percel rendelkezem >>
Mi az SGH feladata?
<< Az S.G.H. Adminsegéd feladata hogy segítse a játékosokat, bármilyen kissebb gondban, kérdésben tudjon választ adni, segíteni a játékosoknak. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Pontosan 5 éve regisztráltam fel a SeeMTA szerverre, és szeretném magam kipróbálni ebben a szerepben, szeretnék segíteni a játékosoknak, és szeretnék egy jó közösség segítőjévé válni. Illetve azért, mert most értem el szerintem azt a kort, és értelmi szintet, hogy rendes tagja legyek a csapatnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Segítőkész vagyok, amiben csak tudok. Szerencsére amit szeretek, abba gyorsan beletanulok, ezért nem lenne velem gond. Céltudatos vagyok és motivált, úgy érzem hogy a jelenlegi hozzáállásommal sok mindent eltudnék érni, és el is szeretnék érni. Csapatban is tudok dolgozni ha úgy van, illetve barátságosnak és kedvesnek tartom magam. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ez változó, de a napi 3-4 óra nem lenne nagy akadály, főleg hogy itt a nyár. Leginkább kora délután és este tudnék elérhető lenni a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva https://imgur.com/8xFDvU1 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam, az 5 év alatt legalább 20x, viszont az UCP valamiért ezt le 0-ázta. https://imgur.com/1YPws9p >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Barátságos vagyok, nagyon türelmesnek tartom magam, és céltudatos vagyok. Negatív: A káromkodás az egyik negatív tulajdonság bennem, sokszor kitudok égni a játékból, ha valami nagyon irreális történik velem, ritkán befigyel nálam egy kis lustaság. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék, mint leírtam céltudatos vagyok, és az egyik célom hogy komolyabb adminszintre is elérjek, ha sikerülne az S.G.H jelentkezés, úgy gondolom, hogyha adminisztrátor lennék több mindenben tudnék segíteni a játékosokon, ezáltal többet is hozzá tudnék tenni a szerverhez is. Illetve ez számomra egy önbizalom növelés is lenne, ha sikerülne elérnem egy ilyen célt. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A SeeMTA v3 szervere egy RP (RolePlay) azaz a szerveren egy általad választott karakterrel egy saját szerepet játszhatsz el a szerveren, itt végtelen lehetőség van a Buszsofőrtől kezdve, a szerelőn keresztül a Maffiózóig bármi lehetsz. A szerver leginkább a való életre épül ezért fontos hogy olyan dolgokat tegyen csak meg az illető, amit a Real Life is elkövetne a saját szerepében. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Jelezném felé, hogy a fix nekem nem elérhető, ugyanis én csak Adminsegéd vagyok, és nincs jogosultságom ilyenekhez, viszont megkérdezném tőle hogy mi történt, és ha egy bug-ból történt a károsodás, akkor kérnék róla bizonyítékot és ha jogosnak ítélném, akkor jelezném egy Adminisztrátornak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, mi történt? Amennyiben IC körülmények között haltál meg, éhen vagy szomjan, akkor nem tudok segíteni. Amennyiben egy bug történt, küldj nekem róla bizonyítékot, és ha úgy ítélem hogy nem normális körülmények között haltál meg, akkor továbbítom egy Adminisztrátornak, aki majd segíteni fog neked. >>