Jelentkezési formanyomtatvány pénzügyőr pozícióba.
1. IC | In Character |
*Az alábbi kérdésekre IG válaszokat várunk tőled, kérlek eszerint töltsd ki, minden kérdésre adj választ, és ahol meg van adva minimum mondat, ott kötelezően annyi mondatot írj minimum. Törekedj a helyesírásra, és a fogalmazásra.*
[1.1]: Jelentkező teljes neve:
< Jhonatan O Connor >
[1.2]: Születési helye, ideje:
< 1999.04.12 San Fiero >
[1.3]: Bejelentett lakcíme:
< Blueberry 362/1 >
[1.4]: Legmagasabb iskolai végzettsége:
< Tiszti főiskola >
[1.5]: Előző munkahelyei:
< Nincs >
[1.6]: Miért szeretne pénzügyőr lenni? [min. 3 mondat]:
< Vonzónak találom a munkakört. Kellő izgalmat, és elhivatottságot vált ki belőlem a pénzügyőrök munkája. Szeretném közelebbről is megtapasztalni ezt a környezetet. >
[1.7]: Ön szerint mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata [min. 3 mondat]:
< Hivatalosság felügyelete. A járulékok, adók megfelelő fizetésének ellenőrzése. Városban tevékenykedő cégek felülvizsgálata.>
[1.8]: Mik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kényszerítő eszközei?:
< Lőfegyver, bilincs, sokkoló, gumibot. >
[1.9]: Jellemezze magát 5 szóval:
< Pontos, türelmes, határozott, odafigyelő, éber.>
[1.10]: Miért pont magát válasszuk? [min. 3 mondat]:
< A légkör számomra sokkal vonzóbb, mint bármely egyéb rendvédelmi szervé. Véleményem szerint mind a hozzáállásom, a tudásom, fizikumom jócskán javára válhatna a szervezetnek. Gyorsan tanulok, szokok hozzá a helyzetekhez, jó a helyzetfelismerő képességem.>
[1.11]: Önéletrajz [min. 8 mondat]:
<
Jhonatan O’Connor vagyok, 1999. április 12-én születtem San Fierroban. Gyermekkorom nehézségeivel korán kellett szembenéznem, mivel édesanyám és édesapám fiatalon elhunyt. A nehéz időszakokban kizárólag három évvel fiatalabb hugom, Tina támogatta az életemet, és együtt kellett megküzdenünk a kihívásokkal. Tiszti főiskolára jártam, ahol tanulmányaimat kimagaslóan végeztem el. Elhivatottan dolgoztam az oktatásom során, és számos elismerést kaptam.
Jelenleg a NAV pénzügyőr pozíciójára pályázom, ahol szeretném kamatoztatni a tudásomat és tapasztalataimat. Célom, hogy hozzájáruljak a közszolgáltatások hatékonyságához és a pénzügyi folyamatok átláthatóságához. Hiszek abban, hogy a kemény munka és a kitartás mindig kifizetődik.
>
2. OOC | Out Of Character |
*Az alábbi kérdésekkel szeretnénk téged személyesen jobban megismerni, hogy kirajzolodjon rólad egy kép számunkra. Kérlek minden kérdésre, válaszolj és ennél a résznél is figyelj a helyesírásra, és a fogalmazásra. Ahova képet kérünk ott kötelező képet csatolni. Ellenkező esetben elutasításra kerül a jelentkezési lap..*
< Bence>
[2.2]: Hány éves vagy?:
< 20 >
[2.3]: Mióta játszol a szerveren?:
<Eredetileg 2015 óta, de most új karakter keretei között kezdtem újra.>
[2.4]: Játszott perceid száma:
< Jelenlegi karakteremen 120 perc.>
[2.5]: Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel, és működő mikrofonnal?:
< Igen>
[2.6]: Discord klienssel rendelkezel?:
< Igen>
[2.7]: Voltál már a szerveren bármelyik frakció tagja?:
< Nem>
[2.8]: Ha igen, sorold fel őket, és írd mellé hogy, mikor és miért léptél ki?:
< --->
[2.9]: Miért pont a NAV-ba szeretnél csatlakozni:
<9 év alatt ez az egyetlen frakció, ahol nem töltöttem el ténylegesen minőségi időt, szeretném megnézni mit kínálhat egy ilyen frakció.>
[2.10]: Voltál már AdminJailben? [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.11]: Voltál már bannolva a szerverről? [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.12]: Név változtatásaid [UCP képpel bizonyítva]:
< >
[2.13]: Mesélj magadról. [5 mondat]:
< Bence vagyok, 20 éves, és már 9-10 éve RP-zem, főként FiveM és RedM platformokon. Informatikusnak tanulok, de mostanában a járműipar iránt érdeklődöm. Szituációtól függ, mennyire vagyok aktiv: ha igazán magával ragad a dolog, akkor az összes szabadidőmet rászánom. Célratörő vagyok, és néha még kreatív ötleteim is akadnak. Szeretem a kihívásokat, és mindig törekszem a fejlődésre.>
Utoljára szerkesztve: