Jhon Warlon - Rustin Wallace [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Jhon Warlon >

Panaszra tett játékos neve:
<
Rustin Wallace >

Panasz oka:
<
Nem rp-s LVMPD intézkedés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://pastebin.com/CVMJiCWq (Kérés esetén videót is tudok feltölteni az egész beszélgetésről de szerintem a log is megteszi) >

Megjegyzés:
<
Itt gyorsan leírom mi volt. Az LVPMD csapatta előttem, egy kanyart nem tudott bevenni mivel túl gyorsan ment ezért belement a táblába. Amikor haverommal mellé értünk kiröhögtük. Ezért utánnunk jöttek levillogtak, Semmi bemutatkozás és semmi köszönés nélkül elkezdett "parancsokat" osztogatni, Jogsimat elkérte. Elmondtam neki hogy új a kocsi még nincs rá jogsi, csak adásvételis. Vissza adta a jogsit majd semmi rp nélkül újszint, illetve ic sem kérdezte meg a nevem csak a jogsiról leolvasta. Ide adta a csekket mivel nincs forgalmi. Holott az adásvételis "forgalmi" még érvényes 72 órán át, Szóval de volt rá forgalmi csak nem végezte jól el a dolgát. Alapból csekket tudtommal úgy adhat ha ic leírom neki a nevem, nem elég a jogsiról leolvasni. Csekket gondolom csak azért kaptam mivel kinevettük mert belement a táblába és így akarta "mebosszúlni" Ha csekket így is ide adhatja oké, de még azóta is jogtalanul, nem végezte el megfelelően a munkáját, Mivel volt idéglenes forgalmi a kocsin. >

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Szia,
Először is, nem LVMPD-s hanem Sheriff's Dep. tagja vagyok.
Továbbá ha 2m-es távolságból látsz egy balesetet, akkor nem kezdesz el ''xd"-zni a chaten, aztán elhajtasz szó nélkül, hanem a valóságnak megfelelően lereagálod, főleg akkor ha két Deputy szenvedett balesetet, mert ez így közel van a nonrp-rendőrhergeléshez.

Szerintem érthetően kifejtettem ooc és ic is, hogyha nincsen érvényes forgalmi engedélyed a kocsin, akkor azt nem vezetheted. Hiába vetted te azt 72 órán belül. Amit nem értettél meg, hogy az arra vonatkozik, hogy 72 órán belül csináltatsz egy újat, amin a te neved szerepel. Az autódon nem volt érvényes forgalmi, le volt járva ha volt valaha is.

" Alapból csekket tudtommal úgy adhat ha ic leírom neki a nevem, nem elég a jogsiról leolvasni."
- Erre nem tudok mit írni.. szerintem te sem gondolod, hogy az érvényes okmány nem elég az azonosításhoz.

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
" Alapból csekket tudtommal úgy adhat ha ic leírom neki a nevem, nem elég a jogsiról leolvasni."
- Erre nem tudok mit írni.. szerintem te sem gondolod, hogy az érvényes okmány nem elég az azonosításhoz.
Ahogy írtam is én úgy tudom (szóval nem biztos) , hogy nem elég okmány hanem rendes ic név kell. Okmányát bárkinek oda adhattam volna. De írtam is hogy nem biztos hogy így van.
Szia,
Először is, nem LVMPD-s hanem Sheriff's Dep. tagja vagyok.
Továbbá ha 2m-es távolságból látsz egy balesetet, akkor nem kezdesz el ''xd"-zni a chaten, aztán elhajtasz szó nélkül, hanem a valóságnak megfelelően lereagálod, főleg akkor ha két Deputy szenvedett balesetet, mert ez így közel van a nonrp-rendőrhergeléshez.
Elnézést én LVMPD-t gondoltam de csak a kocsiból tudtam volna megállapítani mivel se jelvényed nem volt fent, se nem mutatkoztál be rendesen, Sőt.. Sehogy nem mutatkoztál be nem is köszöntél. Illetve az hogy kiröhöglek mert nekimentél a táblának szerintem teljesen mértékben ic ügy. Nem hiszem hogy ez beletartozna a rendőr hergelés fogalmában mert az elég meredek lenne hogyha már nevetni se nevethetek embereken.

Ui: még annyit hozzátennék már rendvédelmis se hiába kéri el az irataidat, majd kérdezi meg a neved

• Vicces
Reactions: fraudstar
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.