- 2022. 02. 10.
- 76
- 148
- V4 karakter
- John Warlon
- LV karakter
- Jhon Warlon
Neved:
< Jhon Warlon >
Panaszra tett játékos neve:
< Rustin Wallace >
Panasz oka:
< Nem rp-s LVMPD intézkedés >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://pastebin.com/CVMJiCWq (Kérés esetén videót is tudok feltölteni az egész beszélgetésről de szerintem a log is megteszi) >
Megjegyzés:
< Itt gyorsan leírom mi volt. Az LVPMD csapatta előttem, egy kanyart nem tudott bevenni mivel túl gyorsan ment ezért belement a táblába. Amikor haverommal mellé értünk kiröhögtük. Ezért utánnunk jöttek levillogtak, Semmi bemutatkozás és semmi köszönés nélkül elkezdett "parancsokat" osztogatni, Jogsimat elkérte. Elmondtam neki hogy új a kocsi még nincs rá jogsi, csak adásvételis. Vissza adta a jogsit majd semmi rp nélkül újszint, illetve ic sem kérdezte meg a nevem csak a jogsiról leolvasta. Ide adta a csekket mivel nincs forgalmi. Holott az adásvételis "forgalmi" még érvényes 72 órán át, Szóval de volt rá forgalmi csak nem végezte jól el a dolgát. Alapból csekket tudtommal úgy adhat ha ic leírom neki a nevem, nem elég a jogsiról leolvasni. Csekket gondolom csak azért kaptam mivel kinevettük mert belement a táblába és így akarta "mebosszúlni" Ha csekket így is ide adhatja oké, de még azóta is jogtalanul, nem végezte el megfelelően a munkáját, Mivel volt idéglenes forgalmi a kocsin. >