Jhon Warlon - Dylan Cruz [Davee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jhon Warlon

Panaszra tett személy InGame neve:
Dylan Cruz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Üldöztek valakit, a nagy akció közepette még azért volt ideje a kedves trafizónak bemérnie engem

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem az semmilyen formában nem rp-s hogy üldöznek valakit, de azért még az anyósón nagyba megy a trafi. Főleg hogy ők is mehettek vagy 200-al. Bőven a megengedett sebesség fölött. Ennyi erővel gyárba nagyba megy az akció, de valakit hagyjatok kint a kocsiban trafizni az elmenő kocsikat. Sofőr: Finlay Miller, Anyós: Dylan Cruz

Bika

𓄋
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
482
677
24
V4 karakter
Thomas Headaway
Hali, rossz helyre nyitottad a panaszt, helyezem LV panaszkönyvekhez.

• Imádom
Reactions: JhonWarlon

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
200al? többször említetted bármi bizonyítékod van? És 130-al mész városba ne csodálkozz ha meg vagy büntetve.
Nem is vagyok azon meglepődve. Nem is érdekelne ha nem ilyen módon történt volna. Nincs bizonyítékom hogy 200 al mész. De bőven a sebbeséghatár felett mész te is, ez tisztán látszik. Akkor én miért ne mehetnék?

dini1002

Újonc
2020. 03. 08.
32
142
LV karakter
Dylan Cruz
Nem is vagyok azon meglepődve. Nem is érdekelne ha nem ilyen módon történt volna. Nincs bizonyítékom hogy 200 al mész. De bőven a sebbeséghatár felett mész te is, ez tisztán látszik. Akkor én miért ne mehetnék?
Mint láthatod a videón megkülönböztető fényjelzést alkalmazunk, nem viccből. Ez feljogosít arra hogy ne 50-el menjünk, viszont téged semmi és ezért is lettél jogosan bemérve.

• Fájdalmas
Reactions: Andypapa és Baron

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
76
148
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
Mint láthatod a videón megkülönböztető fényjelzést alkalmazunk, nem viccből. Ez feljogosít arra hogy ne 50-el menjünk, viszont téged semmi és ezért is lettél jogosan bemérve.
Igen tessék, megkülönböztető jelézést használtatok az előttetek haladó miatt, akit nem üldöztetek "csak mentetek utána", többel mint 50. Akkor miért méregettek be útközben embereket ha éppen követtek valakit ? Nekem nagyon irreálisnak hangzik az hogy követtek valakit több mint 50-el mentek, de közbe trafiztok másokat. De nem is állítottam hogy jogtalanul lettem volna bemérve, csak szerintem az egész szituáció nem volt adott arra hogy belegyek mérve ha mással foglalkoztok. De szerintem túl lett tárgyalva ez a téma sokszor is, ugyan azok hangzanak el többször. Szerintem várjunk a bíráló adminra, úgy is övé lész a végitélet.

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Nem ment ki a fejemből.
Nyilván értem mi a problémád azzal, hogy le lettél traffizva, viszont te is tudod, hogy ha nem mentél volna gyorsan, nem tudtak volna le traffizni.
Ezzel, hogy miközben félrehúztak valakit, le kattintottak, szerintem nem követtek el szabálysértést. Ennek ellenére Dylan_Cruz, legközelebb legyél figyelmesebb, és ha már igazoltatás alá vontok valakit, és villogóval mentek utána, ne a traffipaxozás legyen az elsődleges, ilyenkor már helyette inkább elkezdhetsz rádiózni.
A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.