Jhon Hunt jelentjezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jhon_Hunt

Újonc
2020. 05. 02.
1
0
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Levente ~

[#2] Korod:
~ 17 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016 augusztusa óta és 11442 perc játékidőm van ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~https://kepkuldes.com/image/KwIkAP ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Motivált vagyok, és már ezelőtt is szerettem itt dolgozni. Sajnos leaderváltás miatt anno abba kellett hagyjam, de most újult erővel vágnék neki újra. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Tapasztalt RP szerver játékos vagyok, emellett már voltam NAV-os ezelőtt is. Értem a dolgomat, kreatív vagyok RP terén. Szeretek csapatban dolgozni és másokkal együttműködni. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves gimnazista vagyok, Budapesten élek. Évek óta lekötnek a számítógépes játékok, szabadidőmben így szoktam kikapcsolni. Jelenleg Kendózom, de előtte 11 évig Taekwandoztam. Pontos vagyok és megbízható. Rám lehet bízni bármilyen feladatot, azt hibátlanul elvégzem. Szeretem a sorozatokat és a filmeket (főleg az MCU-t). ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jhon Hunt ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1991.07.13~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határok figyelése, határellenőrzés. A cégek adóelszámolásának ellenőrzése ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felkapcsolom a jármű fényhídját, megafonba felszólítom a félrehúzódásra. Kiszállok, odasétálok a járműhöz. Bemutatkozom. elmondom rendfokozatom és jelvényszámom. Elkérem az iratokat (jogosítvány, személyi)é. Ezek ellenőrzése után megkérem az igazoltatott személyt, hogy készüljön fel motozásra. Tüzetesen átvizsgálom a ruházatát. Ruházatátvizsgálás után átvizsgálom a járművet. Ha mindent rendben találok megköszönöm az együttműködést, viszont ha szabálysértést vélek felfedezni kiszabom a BTK-ban előrírt bírságot, súlyosabb szabálysértés esetén letartózatom a személyt. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Katonás neveltetésben részesültem, szóval a parancsok végrehajtása egyáltalán nem okozna problémát. A legjobb rendvédelmi akadémiában tanultam, amit évfolyamelsőként végeztem el. Állóképességemet és erőnlétemet napi szinten fejlesztem. Határozott személyiség vagyok, ami az intézkedésbeli fellépéseknél rendkívül hasznos. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és a kisebb falvak ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a célszemély nyílt ellenállást tanúsít ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jhon Hunt vagyok, 1991. június 13-án láttam meg a napvilágot Los Santosban. Édesapám katona volt, majd később randvédelmi pályán dolgozott. Ebből adódóan katonás neveltetésben részesültem. Nagy elvárások elé állítottak, ezért is a jártam a legjobb iskolákba. Ezek közé tartozik a Los Santosi Rendvédelmi Akadémia, amit kiváló eredményekkel végeztem el, még rektori ajánlást is kaptam. Mindig szem előtt tartottam a fittséget, ezért folyamatos edzésben vagyok. Volt már tapasztalatom éles lőfegyverrel is

nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS

OOC, játékon kívüli adatok összegzése

Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Levente ~

[#2] Korod:
~ 17 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016 augusztusa óta és 11442 perc játékidőm van ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~https://kepkuldes.com/image/KwIkAP ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Motivált vagyok, és már ezelőtt is szerettem itt dolgozni. Sajnos leaderváltás miatt anno abba kellett hagyjam, de most újult erővel vágnék neki újra. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Tapasztalt RP szerver játékos vagyok, emellett már voltam NAV-os ezelőtt is. Értem a dolgomat, kreatív vagyok RP terén. Szeretek csapatban dolgozni és másokkal együttműködni. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves gimnazista vagyok, Budapesten élek. Évek óta lekötnek a számítógépes játékok, szabadidőmben így szoktam kikapcsolni. Jelenleg Kendózom, de előtte 11 évig Taekwandoztam. Pontos vagyok és megbízható. Rám lehet bízni bármilyen feladatot, azt hibátlanul elvégzem. Szeretem a sorozatokat és a filmeket (főleg az MCU-t). ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jhon Hunt ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1991.07.13~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határok figyelése, határellenőrzés. A cégek adóelszámolásának ellenőrzése ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felkapcsolom a jármű fényhídját, megafonba felszólítom a félrehúzódásra. Kiszállok, odasétálok a járműhöz. Bemutatkozom. elmondom rendfokozatom és jelvényszámom. Elkérem az iratokat (jogosítvány, személyi)é. Ezek ellenőrzése után megkérem az igazoltatott személyt, hogy készüljön fel motozásra. Tüzetesen átvizsgálom a ruházatát. Ruházatátvizsgálás után átvizsgálom a járművet. Ha mindent rendben találok megköszönöm az együttműködést, viszont ha szabálysértést vélek felfedezni kiszabom a BTK-ban előrírt bírságot, súlyosabb szabálysértés esetén letartózatom a személyt. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Katonás neveltetésben részesültem, szóval a parancsok végrehajtása egyáltalán nem okozna problémát. A legjobb rendvédelmi akadémiában tanultam, amit évfolyamelsőként végeztem el. Állóképességemet és erőnlétemet napi szinten fejlesztem. Határozott személyiség vagyok, ami az intézkedésbeli fellépéseknél rendkívül hasznos. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és a kisebb falvak ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a célszemély nyílt ellenállást tanúsít ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jhon Hunt vagyok, 1991. június 13-án láttam meg a napvilágot Los Santosban. Édesapám katona volt, majd később randvédelmi pályán dolgozott. Ebből adódóan katonás neveltetésben részesültem. Nagy elvárások elé állítottak, ezért is a jártam a legjobb iskolákba. Ezek közé tartozik a Los Santosi Rendvédelmi Akadémia, amit kiváló eredményekkel végeztem el, még rektori ajánlást is kaptam. Mindig szem előtt tartottam a fittséget, ezért folyamatos edzésben vagyok. Volt már tapasztalatom éles lőfegyverrel is. Önvédelmi képzésben is részesültem, és határozott személyiségemnek köszönhetően nem is riadok vissza. Mindig is nagyon vonzott a rendvédelmi pálya, mivel szüleim erre is szántak egész végig. Iskolában is minden feladatot elmaradás nélkül hajtottam végre, tanáraim szerint fényes karrier áll előttem, de nem engedem, hogy az ilyen megjegyzések elkényelmesítsenek. Kötelezettségtudó vagyok, és úgy tartom, hogy az eredményekért keményen meg kell dolgozni. Ehhez szolgálataim során is tartanám magamat, és becsületesen végezném hivatásomat. ~

Buba válasza:
A fórumon kötelező feltüntetni az IG nevedet. Legalább egy szerveren lévő karaktered nevét kell feltüntenti a profilodon. A megfelelő részlegbe csak akkor írhatsz, ha az ahhoz tartozó karaktered neve meg van adva. Pl.: ha V2 részlegre akarsz írni akkor köteles vagy a V2 karaktered megadni
Büntetés: Örökös kitiltás míg nincs feltüntetve a neved, keress fel egy Globális Moderátort!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Hali. Lapod duplázva lett és nem értem hogy sikerült.. Nem egy erős lap. 2016 óta 11k játszott perc sem valami bizalomkeltő. Ha inaktív leszel, repülsz. egy esélyt adok. Elfogadva. TS en keress fel egy leadert továbbiakért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.