- 2021. 01. 17.
- 110
- 38
- V4 karakter
- Jhon Fletcher
- LV karakter
- Jhon Fletcher
Panasztevő InGame neve:
► Jhon Fletcher ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Mason Luke ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Bug,MG-re hagyatkozva. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.pl/view/405e11ed#google_vignette 16:58-kor kezdödött az esemény. ◄
Megjegyzés:
► Mainap folyamán félre hivtam egyik kollegámat személy szerint Lucy Wilson-t,olyan helyre és alaposan körbe nézve hogy nincs senki a közelünkben. Miután ezt megtettem,felmutattam neki egy illegális tárgyat (füves cigi). Miután ez megtörént szituácio,vissza mentünk többiekhez ,én felszáltam motoromra és telepen elkezdtem motorozni,miután elment hátsó külső emelőhöz motorral,ott tartozkodott Mason Luke .Valamiért furcsa modon,elkezdett utánam jönni,de nem láttam hogy rám szólt vagy bármilyen formájában nem szólt hozzám hogy akart volna bármit is mondani vagy egyéb mást. Miután leparkoltam motoromat parkoloba,felvettem szolgálatot és ezután rá percre megjött a rendőrség és teljes ic nevem szerint kerestek meg engemet,mivel illegális tárgy miadt kaptak be jelentést. Miután átmotoztak és negyed megmaradt füves cigivel,elkobozták és bevittek őrse ki hallgatásra. Útközben rá érdeklődtem OOC chaten hogy honnét tudják IC nevemet,ők meg azt mondták hogy be jelentésben volt és megmondták bejelentő nevét is. (Mason Luke).Röviden tömören Mason közelembe se volt mikor fel lett mutatva a füves cigi. Mikor Lucy Wilson keresztül rá lett érdeklődve hogy ezt honnét tudja idézem amit mondott nekem Lucy : <18:43:50> "Lucy Wilson": Látta, hogy felmutattad még amikor nem tudom hol odaszaladtál hozzájuk, asszem kinti emelőt mondott..",Mivel szokott olyan "bug" keletkezni,ha felmutadsz erre dolgot ,és sokszor ott marad fejed fölött és nem tünik el. Mivel mikor elmentem elöttük akkor már rég lejárt az animácio fejem fölött.Máskor nem találkoztam Massonnal ,mikor elmentem hátra motorral. Erre rendőrök is arra hagyatkoztak hogy ez végett nem kellettkezett volna semmilyen IC ügy ha egy "bug" vagy MG nem történik meg. Mikor irtam ez végett Reportot ,Sanci jött ki ,de akkor más Mason nem tartozkodott fent a szerveren. Ha Jogos PK-m ,vissza szeretném igényelni börtönbüntetésemet (pénz),meg 1db füvescigit . További szép napot/estét. [/color] ◄