I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Fodor Patrik ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körübelül 5 éve de voltak kihagyások! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Igen voltam jailba de bannolva még nem voltam! https://drive.google.com/file/d/11HMBMMjtIRVo_TDXk0eKvpMmgUYv-Jb7/view?usp=sharing
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert már voltam kisseb szervereken leader meg sima tag is! és kíváncsi vagyok egy ilyen nagy szerveren mien az RP-je! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Ahogy már mondtam voltam leader így talán egy kicsit tapasztaltab vagyok a többi jelentkezőnél! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Fodor Patrik vagyok Komáromban élek! KB 5-6 éve RP-zek bár volt egy 2 éves kihagyásom! Több San mta meg externál szerveren vezettem már NAV-ot amit élveztem is bár remélem itt jobb lessz az RP! Azért jelentkeztem mert láttam nagyon nagy az ember hiány és remélem így nagyobb esélyem lessz bekerüln! (Amit reggel írtam orvosoltam a TS problémát!) ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jhon Alvarez ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1994.01.11. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ védelem! Szórakozóhelyek,Gyárak,Cégek ellenőrzése adó csalási célokból! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom az illetőt hogy haladéktalanul álljon félre a forgalom akadályozása nélkül! Majd várja a további utasításokat! Ezek után Felszólítom hoy szálljon ki majd jöjjön a járdára minél közelebb a mi autónkhoz! Ha oda ért meg kezdem az iratok átt vizsgálását majd a csomagtartót és ha gyanús az illető a ruházatát is átt nézem! majd vissza adok neki mindent ha rendbenvan akkor tovább engedem ha valamit találoknála akkor hívok további egységet az elfogásához! És be visszük kihallgatni! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen sajnos de a haveromis jelentkezni fog! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert tapasztalt vagyok! Gyors! Segítőkész! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határ védelem,Cégek-Gyárak ellenőrzése! Igazoltatás! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a bizonyos személy ellen szegül! vagy fegyvere van! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jhon Alvareznek hívnak!
25 éves vagyok!
Egyedül álló vagyok!
Szakmai tapasztalattal rendelkezem!
San Fiero-ba élek! egy viszonylag nagy házban a testvéremmel!
Előző munka helyeim az OMSZ-be voltam gyakorlaton majd átt mentem az OKF-hez és most meg jönnék a NAV-hoz!
Kelt:2019.07.02.
Aláírás: Jhon Alvarez ~
Utoljára szerkesztve: