Jetta Rune - Osman Delchev [manuel]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

viktor.

Fórum betyár
See Game Helpdesk
v4
2021. 06. 06.
1 006
5 480
tilted towers
V4 karakter
Sadie Asplund
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jetta Rune

Panaszra tett személy InGame neve:
ismeretlen tettes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
dm , ki lő az autóból úgy hogy akkor érkeztünk oda

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ipnp2n

Megjegyzés:
Kiváncsi lennék hogy miért tette ezt

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Megvárjuk akkor Lilly Hagen válaszát is, hogy mi alapján lett ez berádiózva. Ha látta, hogy rendvédelmisek ülnek benne akkor pedig valami bizonyítékot is csatoljon amivel ezt alátámasztja.
Elég érdekesnek tűnik így a szituáció, hogy a tekesek akkor érkeztek meg a helyszínre de már le voltak rádiózva.
Osman te mennyire tartod okénak azt, hogy egy "alfa lőhető" rádió alapján az első alfa romeot amit meglátsz azt szétlövöd?

Tapi01

Barangoló
2023. 11. 25.
107
264
V4 karakter
Osman Freja
A hozzászólás első részét is vedd figyelembe, lövöldözés kellős közepébe jött be, AR kilóg az ablakon és videón látszik is hogy a navosok előtte halnak meg. Telibe szembe állok velük, felülről tisztán oda látok. Felteszem a kérdést, civil ide bejön?

Utoljára szerkesztve:

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Figyelembe veszem az első részét is, viszont jelen helyzetben csak arra reflektál, hogy szimpla feltételezés alapján kezdtél el lőni rájuk. Legalábbis a "civil ide biztos nem jön be" eléggé ezt támasztja alá.
Ha megnézed a videót amit csatolt Jetta Rune akkor látod, hogy mikor bekanyarodik semmit nem lehet látni a szemszögükből, hogy mi történik ott (hullákat se látnak, lövöldöző embereket se). Mikor a navost kilövöd a kocsiból ők pont akkor érnek oda mellé, elhúzza jobbra a kormányt és már kapják ők is a lövést.

Editelésedre válaszolva pedig, ha van egy klipped arról ahogy kilövöd őket azt küldd el kérlek, sokat változtatna a helyzeten.

viktor.

Fórum betyár
See Game Helpdesk
v4
2021. 06. 06.
1 006
5 480
tilted towers
V4 karakter
Sadie Asplund
10:06:30-kor rádiózta a társad hogy az Alfa lőhető, a logom szerint én már 10:06:20-kor meghaltam általad, semmi információval te csak úgy random rálőttél a kocsira mert AR kilógott az ablakon, azt lehet a társaid lopták el a kocsit.
https://streamable.com/vmqvpc --> itt a videó hogy senki mellett se mentünk el
[2024-04-07 10:06:20] [Output] : *** Jetta Rune elrakott egy fegyvert (AR-15 + HOLO). --> ez pedig a logom szerint amikor meghaltam.

Tomek24

Újonc
2020. 12. 06.
19
4
V4 karakter
Jaime_Fiey
LV karakter
Diaz_Scott
Sziasztok.

Amikor Jetta Rune-ék odaértek kocsival, látni, hogy elöttük állok piros GTR-el, ahogy kiszálltak a kocsiból, láttam, hogy fegyveresek, és akkor rádióztam, "[2024-04-07 10:06:29] [Output] : [R1] Lilly Hagen mondja: Alfa lőhető" ezt. Szóval azután rádióztam, amikor már ki lett lőve Jetta Rune.

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
706
3 902
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
Ha már ott ültem Jetta Rune mellett, úgyérzem hozzászólhatok az ügyhöz.
04-07 10:06:29] [Output] : [R1] Lilly Hagen mondja: Alfa lőhető" ezt. Szóval azután rádióztam, amikor már ki lett lőve Jetta Rune.
Nincs is miről tovább beszélni, saját magad beismerted, hogy hibáztatok. Azután rádióztál miután Jetta Rune likvidálásra került.

Tapi01

Barangoló
2023. 11. 25.
107
264
V4 karakter
Osman Freja
A rádiózás ebben az esetben semmis, de attól ti még továbbra is egy lövöldözés kellős közepére hajtottatok be, sofőr kezében az AR-rel mellényesen. Veletek teljesen szemben állva, felülről egyértelmű célpontok vagytok. Ha feltudnátok tölteni a hosszabb klippet hanggal, kiderülne hogy ti halottatok e lövést vagy sem.

• Tetszik
Reactions: Tomek24

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Állítsuk sorba a dolgokat, a hozzászólásaid és az érveléseid szerint.

Első hozzászólásodban a kilőtt hullákra, folyamatos tűzharcra illetve a rádiózásra hivatkoztál.
A kilőtt hullák és a folyamatos tűzharc az ő szemszögükből egyáltalán nem látszik, csak mikor már meghal mellettük a navos.
A civil nem fordul be ide dolog az jelen helyzetben csak egy feltételezés, nem tudhatod hogy éppenséggel ki fog befordulni abba az utcába, tisztában van e vele hogy mi folyik ott, hallja e hogy mi folyik ott és társai.
A rádiózás mint kiderült Jetta Rune és a többiek halála után történt, tehát biztosan nem az alapján nyitottál rájuk tüzet.

A második hozzászólásodban a rádiózási logot küldted be.
Azt, hogy ez a haláluk után történt ezt már átrágtuk.
Azt viszont megemlíteném még ezzel kapcsolatosan, hogy az "alfa lőhető" rádiózás is elég gyér, semmi konkrétum nincs ebben hogy melyik alfa lőhető, az összes alfa romeot aki arra jár pedig egyértelműen nem fogod ez alapján szétlőni.

Harmadik illetve a legutóbbi hozzászólásod fő tényezői azok lennének, hogy az "AR kilóg az ablakon", telibe szemben állsz velük ezért látod a mellényt és hogy ki ül a kocsiban.
Csak hogy biztosra menjünk ezzel, @Varga.-val rekreáltuk a szituációt, ugyan azzal az autóval amivel a tekesek voltak.
Az egyetlen eltérés a kettő eset között az, hogy itt nem teljesen fekete ruhában és mellényben ül Varga a kocsiban, de ez jelenleg csak neked kedvezne, mert ez a világosabb camo mellény csak jobban látható.
Mivel nem csatoltál videót, hogy hogyan is nézett ki ez a te szemszögedből ezért kíváncsiságból leteszteltük, hogy mit láthattál.
Ne haragudj de ezt akárhányszor átnézem semmit sem lehet látni innen, hogy ki ül a kocsiban vagy hogy van e rajta mellény egyáltalán.

Ezek alapján az összes hozzászólásodat átolvasva, az egyetlen továbbra is fentálló "indok" ami alapján lőttél rájuk az, hogy reménykedtél benne, hogy civil ide biztosan nem fog befordulni.
Itt most éppen szerencséd volt mert valóban nem civilek fordultak be, viszont te ezt nem tudhattad, mindez feltételezés volt a részedről. Feltételezésre pedig nem kezdünk el lőni.

Összegezve jogos a panasz, Osman Delchev büntetése 200perc adminjail dm miatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.