Jessy Jay Jackson - Scott Carl [Koresz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SpuriaX

Barangoló
2023. 05. 24.
85
143
24
V4 karakter
Jessy Jay Jackson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jessy Jay Jackson

Panaszra tett személy InGame neve:
Scott Carl

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG Történt. Igazoltatást hajtottunk végre mert Körözés van rajta BTK szerint (Segítségnyújtás elmulasztása - Magában) kategóriában,

illetve NEON volt a kocsi alatt. Félre állítottuk Scott Carl-t, és a társam szállt ki igazoltatni, mert én voltam a sofőr a szolgálati autóban.
lerádióztam a Társamnak hogy az imént említett körözés van Scott Carl-on. A társam kellő lépéseket ilyenkor megtette,
és kiszállásra utasította Carl-t. Carl kiszállt, ekkor Én is, és leellenőriztem a kocsija csomagterét amiben volt Pár töltény. Ekkor IC-be mondtam hogy "ajaj", és ekkor
Carl beugrott a kocsiba, ekkor gyorsan elővettem a fegyver oda futottam a sofőri ablakhoz, és rátartottam a fegyvert ami a beküldött Videón tisztán kivehető, erre Carl elhajtott.
Hívtam Admin-t, kérte a Videót, elküldtük és (Varga) fogadta az ügyet, hozzánk Teleportált. Ez után Scott Carl-hoz akart menni hogy hozzánk teleportálja, de a játékos már nem volt
elérhető, feltételezem hogy számított rá hogy Admin lesz hivva, ezért lépett ki. EDIT: Varga írta nekünk
hogy írjunk PK-t.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.