Elfogadva Jessie Scofield - Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsoltmk2

Barangoló
2019. 07. 25.
94
28
LV karakter
Vladislaw Nikolaj
zoldlogo.png

InGame neved:
Jessie Scofield

A ban időpontja:
2020.10.06.

A ban időtartama:
2030.12.31.

Admin neve, aki bannolt:
Kon

A ban oka:
Súlyos UCP, PG, Undorító OOC stílus.

Amiért szeretnéd az unbant:
(Előző unbann kérelmemben leírt indok: )Nos a történet a következő volt.2020.10.06.-án elmentem RedLinehoz szereltetni az egyik srác kocsiját akivel éppen RP-ztem,és az oldalamon volt egy skines fegyver.(Winter Uzi) Ezután kiszálltam a kocsiból és ekkor egy civil ruhás rendőr rámfogta a fegyvert és erősítést hivott.Nos én ekkor rádióztam a srácnak hogy probléma lépett fel,mivel azt hittem hogy körözés van a kocsin. Ekkor jött Kon,hogy ez PG-nek minősűl stb. Utána OOC elkezdtünk vitázni,mivel az akkori helyzetben nem éreztem igazságosnak az ítéletet,hogy ennyiért kibannolnak. Majd ezután gondolom megnézte az UCP-m ahol látta hogy mennyi jail-em,illetve bannom van. A játékban van több mint 60ezer percem ha jól emlékszem,mindenki volt kezdő mindenki követett el hibákat ahogy nyilván énis,ennyi idő alatt gyűlt össze a sok bann és jail. Az én véleményem szerint ez a cselekedetem nem feltétlen ért megy egy ilyen hosszú ideig tartó bannt. Nem szeretnék most ezzel a szokásos sablon dumával előrukkolni hogy megbántam stb, de az tény és való hogy a jelenlegi helyzet szerint mindenki le van korlátozva,így ezt a rengeteg szabadidőt,és ezt a sok monoton mindennapot nagyon jól feldobja ez a játék számomra,és nagyon jó unaloműző,ami nem hátrány főleg most. Nem is szeretném ezt tovább ragozni,egyszerűen annyit kérnék tőled, Kon, illetve az Adminoktól, hogy egy utolsó esély,illetve akár 999perc jail fejében,de oldják fel az unbannomat. Nagyon köszönöm ha végigolvastad,várom a kedves Adminok bírálását.

Megjegyzés:
Kon-nal megbeszéltük hogy 1 hónap múlva térjünk rá vissza,ami lassan aktuális lesz. Előre is köszönöm!

Kon

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 268
5 413
LV karakter
Edward Paul
Utolsó eséllyel 600 perc adminjail fejében leveszem a kitiltásod. Megfelel?

Kon

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 268
5 413
LV karakter
Edward Paul
Ban levéve, jail kiosztva. Bármilyen 60 perces vagy magasabb jailnél visszakerül rád az örökös kitiltás.
Jó játékot és kellemes ünnepeket!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.