Jessica Wrighter jelentkezése a NAV-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
M

Miy

nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Gergő! ~

[#2] Korod:
~ 17! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3 éve játszok SeeMTA n 7608 percem van! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/knttpLj! ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mindig is érdekelt a nav és már kezdetek óta szeretem volna jönni.! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Megbízható odafigyelő ember vagyok előbb gondolkodok aztán cselekszem.Jól tudok csapatban dolgozni.! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Gergő-nek hívnak 17 éves vagyok.Régebben 5 éves koromba 2 évet jártam focizni de most már nincs hozzá hangulatom és most már új hobbim lett a videózás meg a see mta v2.Nem olyan rég inszalag szakadásom volt és abban a 2 hónapban itthon kellet feküdni az meg nagyon rossz volt.Nem rég kezdtem el a see mta v2 Roleplay szervert és nagyon meg tetszett a rendőrség de sajna valóságba nem lehetek rendőr.Amióta See v2 szerveren játszok azóta nagyon meg szerettem és minden szabadidőmet rá fordítom.3 éve játszok v2 ön nagyobb kihagyássokkal de most aktív lettem és ezért is csatlakoznék az NAV-hoz.A sulimat kijárom megyek a szakmámba dolgozni.Jövőre végzem el a szakiskolámat.Hobbim gépezés,horgászat,biciklizés.Szeretek haverokkal hülyéskedni,lógni új emberekkel meg ismerkedni,barátkozni.! ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jessica Wrighter! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Német Ország 1990.05.02! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Költségvetési támogatás,adó-visszatérítés,adó-visszaigénylés,ahogy a törvény előírja.! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Lerádiózom a dolgokat,miután felszólítom megaphone-on,Figyelem itt a NAV! Az előttem haladó gépjárművet intézkedés alá vonom,felszólítom,hogy húzódjon le az út szélére,a forgalom megzavarása nélkül,állítsa le a gépjárművet majd szálljon ki.Bemutatkozom neki,hogy Jessica Wrighter vagyok a NAV-tól ez egy rutin igazoltatás.Ez után elkérném az okmányait Jogosítvány,személyigazolvány,forgalmi.Ez követően a gépjárművét is utána átvizsgálom a ruházatát de ha nem engedi és ellen szegül bevitettem a Kapitányságra és előállítom de ha minden jól megy meg köszönöm az együtt működést és mehet a dolgára.! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincsen! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Csapatban nagyon jól dolgozok mindenkivel emberhez méltóan jól tudok viselkedni.! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro-Bayside,Flint County és Whetstone környéke.! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Több felszólítás esetén,vagy ha felénk fut egy késsel és lesokkolod.Éles lőfegyvert rablásnál vagy fegyveres elkövetők ellen használhatunk.!~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jessica Wrighter vagyok 27 éves,megértő tipus meghallgatom mindenkinek gondját és nem döntök elhamarkodottan.Nagyon szeretek horgászni és a természetbe lenni és szeretek megismerkedni új emberekkel és új dolgokkal.2015-2019-ig elvégeztem a Los Santos rendvédelmi Főiskolát sikeresen elvégeztem.Ez volt az életem legjobb napja azon kívül sok kiképzésen voltam akadémián.Németül beszéltem de most már nem emlékszek semmilyen német szóra.A szüleimről 1990.05.05-én születem 15 éves koromra édes anyám elhunyt sokat sírtam nem tudtam hova tenni ezt a dolgot de idővel megerősödtem ebből az esetből édes apám nevelt 25 éves koromig és ő itt hagyott oda költözött szerelméhez.Abból megerősödtem és ezért szeretnék Nemzeti Adó- Vámhivatal állományába tartozni.! ~

dr3X válasza:
Zárom/Helyezem!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

NandiLV

Pötyögtető
2019. 01. 23.
513
325
Debrecen
V4 karakter
X
LV karakter
Zephan Guillaume
V2 karakter
X
Most akkor NAV vagy ORFK? Mivel a bemutazkozásodhoz orfk van irva

M

Miy

11.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - dr3X
NAV

Crakix

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
256
122
22
Budapest 8. kerület
LV karakter
Jack D Crusader
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Jessica Wrighter!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Crakix De Bracco
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.