Jessica Susan Jelentkezési formanyomtatvány

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cseszka765

Újonc
2023. 08. 13.
11
18
Berhida
V4 karakter
Jessica Susan
LV karakter
Williem Patrick
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Cseszárik Patrik
>
Hány éves vagy?
- 19 éves vagyok.
>
Account ID-d?
- 236991
>
Jelenlegi játszott perced?
- Jelenleg 10 382 perc.
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Változó. Héha Délután Néha este.
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 3-4 Órát.
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- AdminJail: , Bannok: > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Nem voltam frakcióba még.
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen rendelkezem.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Patriknak hívank, 19 éves vagyok és Veszprémben élek. Jelenleg a foglalkozásom Londinerként dolgozok egy hotelban, szeretem csinálni. Több Höbbim is van, de amit a legtöbbet csinálom az a kosarazás és kezdő színten a programózás. Hegesztőként végesztem 1éve. Hirtelen ennyi jutott most eszembe.

UI: mark6038 (dc neve) Ajánlota a frakciót.

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Jessica Susan
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- Las Venturas, 1981.01.01.
>
Korábbi munkahelye(i)?
- UrmaTrans KFT.
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Kedves, Segítőkész és szeretek csapatban dolgozni. Elég Gyorsan tudok tanulni bármit is. Ha engem választatok, akkor egy Erős és egy munkakedvelő hölgyet választanak.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- igen, Elfogadom!
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)

- Jessica Susan egy vidéki kisvárosból származik, de 18 évesen úgy döntött, hogy új életet kezd Los Santosban. Eleinte pincérnőként dolgozott, hogy eltartsa magát, majd egy éjszakai bárban helyezkedett el. Itt számos befolyásos alvilági figurával találkozott, és megtanulta, hogyan védje meg magát a nagyvárosi élet veszélyeitől. Hamarosan irodai munkát szerzett, majd több évi kemény munkával felküzdötte magát vezető pozícióba. Bár sikeres volt, a vállalati világ képmutatása és a korrupció elkeserítette, ezért úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd. Nyitott egy kávézót Los Santos egyik csendesebb negyedében, ami hamar népszerű lett a helyiek körében. A sikerek ellenére Jessica nem tudott teljesen megszabadulni a múltjától, és egyre gyakrabban szembesült régi ismerősök és alvilági fenyegetések nyomásával. Bár mindig igyekezett tiszta maradni, tudja, hogy a régi kapcsolatai előbb-utóbb visszahúzhatják őt a sötét oldalra. Jessica álma, hogy békés, nyugodt életet élhessen, de ehhez le kell zárnia a múltat. Továbbra is küzd azért, hogy megvédje a kávézóját és az új életét a régi ismerősöktől. Kitartó, céltudatos, és bármilyen akadállyal szembenéz, hogy elérje céljait. Minden nap emlékezteti magát arra, honnan indult, és miért küzd, még ha az alvilág folyamatosan kísérti is.
> Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
- 45perc.

Utoljára szerkesztve:

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹
bmslogocsakakerek.png

Tisztelt jelentkező!
Gratulálunk! Formanyomtatványát a vezetőség MEGFELELŐNEK találta, így esélye nyílik próbaidős szerelőként megkezdeni pályafutását a telepen!

A meghallgatás során szükség lesz az ÁLTALÁNOS, SZERELÉSI és RÁDIÓZÁSI szabályzataink ismerete, ezért ezeket érdemes alaposan átolvasni!
Ezeken kívül még érdemes megnézni a SZERELÉSI ÚTMUTATÓINKAT, ezek is előnyödre vállhatnak!
A beszélgetésre
TeamSpeak-en kerül sor, érdemes az időpont előtt néhány perccel várakozni a [BMS] Leader váró/TGF szobában!

Meghallgatási időpontok : 2024.11.05.(Kedd) 16:00 és 2024.11.07.(Csütörtök) 16:00

lyuhasz

EX OperátorV3
2019. 01. 12.
474
158
V4 karakter
Enzo F Brasco🇮🇹

bmslogocsakakerek.png

A jelentkező nem jelent meg a megadott időpontokban és nem kereste fel az illetékes személyeket új időpont miatt. Ezen okok miatt a jelentkezési lapját utólagosan ELUTASÍTJUK! Egy hónap múlva újra megpróbálhat jelentkezni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.