Jessica S Moore jelentkezése az S.G.H csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rPalacsinta

Újonc
2022. 11. 21.
35
29
V4 karakter
Jessica S Moore
LV karakter
-
V2 karakter
-

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< A becsületes nevem: Puszta Rajmund. Becenevem: Palacsinta. IG nevem: Jessica S Moore. Korom: 27 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< Jelen pillanatban 38662 percem van. >>
Mi az SGH feladata?

<< Legfontosabb a játékosok segítségnyújtása. Legfontosabb feladat, hogy minden kérdésre/segítségre megkapják a játékosok a megfelelő választ. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Miért szeretnék SGH tag lenni? 6 éve voltam SeeMTA LV-n SGH tag és nagyon megtetszett, hogy segíthetek a kezdőknek és más játékosoknak, azt akkor leadtam. Pár hónapja visszatértem SeeMTA-ra, pontosabban V3-ra és párszor volt lehetőségem rili és lui által IDG. Adminsegédnek lennem és megint elkapott az az érzés, hogy én segíteni akarok a játékosoknak. Számomra az a legjobb érzés benne, mikor vissza írják azt, hogy "Nagyon szépen köszönöm a segítséget" >>
Miért pont téged válasszunk?

<< Napi 4-5 óra aktivitásom és a türelmem miatt eléggé számíthatnak rám a játékosok a segítségre. A szerveren töltött időmet, az mind az SGH-ra tudnám fordítani. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< 4-5 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Nem, nem voltam és nem is leszek. Kép: >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam sajnos. Kép: >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív tulajdonságom:
-Segítőkész vagyok, aktív és megértő.
Negatív tulajdonságom:
-Kicsit elnéző vagyok, néha a fáradtságom miatt "nem vagyok bőbeszédű", és néha lustaság. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Későbbiekben igen szeretnék admin lenni. Az egyik legfontosabb, ami miatt nagyon jó lennék, mint admin, hogy a munkahelyem miatt, nagyon aktív tudok lenni, akkor is, ha más admin éppen nincs fent, pl hajnalban 1 másfél órát tudok lenni és 15:00-tól végig estig 20:00-21:00-ig tudok lenni. Számomra mindig is kihívás volt, hogy admin legyek, mivel az egyik legfontosabb dolog a szerveren az adminok kezében van, hogy kordában tartsák a szerveren lévő játékosokat és vigyázzanak rájuk és segítsenek és ennek a részese szeretnék lenni. A koromból kifakadóan az érettségemmel nem lenne probléma az ügyeknél. Én arra törekednék, hogy a szerveren töltött időmet, az mind jó célra és segítségre nyújtanám. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Ebben már volt részem, mikor IDG Adminsegéd voltam egy kezdő segítséget kért tőlem és TS-en elmagyaráztam neki a dolgokat a saját kocsimmal körbe vittem a városba, mert éppen megbüntették és nem tudtam befizetni. Megmutattam neki és kérdeztem tőle, hogy van-e más, amit nem ért és segítséget kért még a detektorozásban is, abban is rendelkezésre álltam neki, hogy elmagyaráztam. Már IDG. Adminsegédkor is nagyon segítőkész voltam, hogy elmagyarázzam a kezdőnek a dolgokat és ez nem változott. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Nyomós indokkal lehet csak vhspawn-t adni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Adminsegéd lennék, akkor /as-ba elküldeném a PM-et, hogy mit kaptam. Ha admin lennék, akkor természetesen oda mennék és számon kérném, hogy mi miért történt. A sérült felszedéskor ugye minigame van, nem tud reagálni semmire, így számomra NonRP lenne, vagy, ha az illető nem tudta, hogy éppen felszedd valakit, akkor az eseményt felszedés után folytatják. >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< IC ügy, ez lenne számomra a megfelelő válasz, mivel IC átverésről van szó, ezt IC kell egymás közt elintézni. >>

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.