- 2019. 02. 13.
- 27
- 19
- V4 karakter
- Rowan Caden
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Dominiknak hívnak, jelenleg a 15. életévem töltöm. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH adminsegéd feladata, az adminok munkájának könnyítése, kisebb segítség kérések megválaszolása, mint pm, mint Team Speak 3 formájában. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék az SGH csapat köreibe tartozni, mert mindig is szerettem másoknak segíteni, ez itt sincs másképp. Illetve a későbbiekben nagyobb Admin szinteket is el szeretnék érni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Alkalmazkodó vagyok, társaság kedvelő. Elég ambíciót érzek magamban erre a pályára. Mindent megteszek a céljaim elérése érdekében. Ebből adódóan szorgosan, és a tőlem telhető legjobban végzem azt a feladatot amit kiszabnak nekem. A segítőkészségem megvan ahhoz, hogy az Admin pályán megálljam a helyem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren töltött összes játszott órámat, ami hétköznapokon 5-6 órát, hétvégén 11-12 órát jelent. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Nem, nem volt kitiltásom a szerverről.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnos voltam, melyeket később megbántam.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:-Segítőkész vagyok
-Szeretek társaságban lenni
-Terhelhető vagyok
Negatív:-Kicsit nagy szám van
-Néha lusta vagyok
-Néha túl tudok reagálni dolgokat>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen a továbbiakban is vannak terveim. Szeretnék segíteni a szerveren való rendfenntartásban. Az idő múlásával egyre nagyobb, és nagyobb ügyekben tudnék segíteni. Úgy érzem, hogy a majdnem 6 éves RP tapasztalom, itt Adminként kamatoztani tudnám, ami mind a játékosok, mind az én részemre egy pozitív dolog lenne. A kezdő játékosokat segíteném, az egymás közti vitákat elhárítanám, az esetleges buggokban segítenék, hogy a szerveren mindenki jól érezhesse magát. Lényegében ennyi lenne amiért ambíciót érzek arra, hogy Admin legyek a SeeMTA V3 szerverén.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A játékost felhívnám egy TS3 elbeszélgetésre, úgynevezett betanításra, ahol elmagyaráznám neki az alapokat. Elmagyaráznám a RolePlay lényegét. Megtanítanám az RP alapjait, /me,/do,/megpróbál,/ame és a hasonló parancsok használatát. Elmondanám neki az alap helyszíneket, amikkel a bemutató videóban is találkozott, hogy mégis mit tud ott csinálni, és miért tudja csinálni. Lényegében az RP lényegét, és szabályait tudatosítanám benne. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Közölném vele, hogy sajnos ez nem az én feladatom, én a kisebb kérdések megválaszolására vagyok alkalmas, amennyiben nyomós indoka van a FIX kérésére, akkor keressen fel egy nagyobb Admint, esetleg felajánlom neki, hogy HelperChaten tudok neki segítséget kérni, ami valahogy így nézne ki:
Szia, sajnos ez nem az én dolgom, ezzel nem tudok mit kezdeni, amennyiben nyomós indokod van a FIX megadására, az esetben tudok egy admint hívni a számodra.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< A válaszom így nézne ki: Szia! Sajnos ezzel én nem tudok mit kezdeni, de máris szerzek neked egy nagyobb Adminisztrátort aki pillanatokon belül segít neked. >>
Utoljára szerkesztve: