Jessica Rose jelentkezés SGH adminsegédnek!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aDoma

Újonc
2019. 02. 13.
27
19
V4 karakter
Rowan Caden
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?

<< Dominiknak hívnak, jelenleg a 15. életévem töltöm. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<<
perc.png
>>

Mi az SGH feladata?

<< Az SGH adminsegéd feladata, az adminok munkájának könnyítése, kisebb segítség kérések megválaszolása, mint pm, mint Team Speak 3 formájában. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Azért szeretnék az SGH csapat köreibe tartozni, mert mindig is szerettem másoknak segíteni, ez itt sincs másképp. Illetve a későbbiekben nagyobb Admin szinteket is el szeretnék érni. >>

Miért pont téged válasszunk?

<< Alkalmazkodó vagyok, társaság kedvelő. Elég ambíciót érzek magamban erre a pályára. Mindent megteszek a céljaim elérése érdekében. Ebből adódóan szorgosan, és a tőlem telhető legjobban végzem azt a feladatot amit kiszabnak nekem. A segítőkészségem megvan ahhoz, hogy az Admin pályán megálljam a helyem. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< A szerveren töltött összes játszott órámat, ami hétköznapokon 5-6 órát, hétvégén 11-12 órát jelent. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<<Nem, nem volt kitiltásom a szerverről.
ban.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< Igen, sajnos voltam, melyeket később megbántam.
jail.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív:-Segítőkész vagyok

-Szeretek társaságban lenni

-Terhelhető vagyok

Negatív:-Kicsit nagy szám van

-Néha lusta vagyok

-Néha túl tudok reagálni dolgokat>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Természetesen a továbbiakban is vannak terveim. Szeretnék segíteni a szerveren való rendfenntartásban. Az idő múlásával egyre nagyobb, és nagyobb ügyekben tudnék segíteni. Úgy érzem, hogy a majdnem 6 éves RP tapasztalom, itt Adminként kamatoztani tudnám, ami mind a játékosok, mind az én részemre egy pozitív dolog lenne. A kezdő játékosokat segíteném, az egymás közti vitákat elhárítanám, az esetleges buggokban segítenék, hogy a szerveren mindenki jól érezhesse magát. Lényegében ennyi lenne amiért ambíciót érzek arra, hogy Admin legyek a SeeMTA V3 szerverén.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< A játékost felhívnám egy TS3 elbeszélgetésre, úgynevezett betanításra, ahol elmagyaráznám neki az alapokat. Elmagyaráznám a RolePlay lényegét. Megtanítanám az RP alapjait, /me,/do,/megpróbál,/ame és a hasonló parancsok használatát. Elmondanám neki az alap helyszíneket, amikkel a bemutató videóban is találkozott, hogy mégis mit tud ott csinálni, és miért tudja csinálni. Lényegében az RP lényegét, és szabályait tudatosítanám benne. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Közölném vele, hogy sajnos ez nem az én feladatom, én a kisebb kérdések megválaszolására vagyok alkalmas, amennyiben nyomós indoka van a FIX kérésére, akkor keressen fel egy nagyobb Admint, esetleg felajánlom neki, hogy HelperChaten tudok neki segítséget kérni, ami valahogy így nézne ki:

Szia, sajnos ez nem az én dolgom, ezzel nem tudok mit kezdeni, amennyiben nyomós indokod van a FIX megadására, az esetben tudok egy admint hívni a számodra.>>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< A válaszom így nézne ki: Szia! Sajnos ezzel én nem tudok mit kezdeni, de máris szerzek neked egy nagyobb Adminisztrátort aki pillanatokon belül segít neked. >>

Utoljára szerkesztve:

nOthing

Pötyögtető
2019. 01. 17.
456
1 270
Piliscsaba
V4 karakter
Christopher Friedhofen
Egy ideje ismerlek téged, és szerintem alkalmas lennél erre a posztra. A lapot jól megírtad mint minden mást is. Sok sikert kívánok! Támogatom!

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Elolvastam a lapod.

Az lenne a kérdésem, hogy számodra miért negatív tulajdonság az, hogy nem szereted, ha hazudnak neked? ?

aDoma

Újonc
2019. 02. 13.
27
19
V4 karakter
Rowan Caden
Elolvastam a lapod.

Az lenne a kérdésem, hogy számodra miért negatív tulajdonság az, hogy nem szereted, ha hazudnak neked? ?
Hírtelen nem jutott más eszembe :D, de már szerkesztettem. Köszi, hogy figyelmeztettél

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
22
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
PD körein belül ismertelek meg, szerintem alkalmas vagy a posztra. Sok sikert!
Támogatom!

Mega

Újonc
2019. 08. 18.
35
8
Debrecen
V4 karakter
George J Martinez
LV karakter
George Cruise
V2 karakter
Cruise George
Szia, elolvastam a lapodat és szerintem jól összeszedted a gondolataidat. A Rendőrségnél ismertelek meg, segítőkész és kedves ember vagy. A lapodat TÁMOGATOM!

• Tetszik
Reactions: Sógi és Ricco

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Szia párszor beszéltünk a napokban, bár komolyabb véleményem még nincsen rólad.
De a lap alapján szerintem megállnád a helyedet a pozízicóban.
Így hát sok sikert kívánok neked a jelentkezéshez!

• Tetszik
Reactions: aDoma

Olajos98

Újonc
Támogató
2019. 08. 14.
24
7
V4 karakter
Mark S Cooper
LV karakter
Mark S Cooper
Rendes srác, PD-be ismertem meg, sokszor együtt járőrözünk, támogatom , szívesen látnám adminsegédként is a szerveren. :)

• Tetszik
Reactions: aDoma

Sven.

内部で死んでいるが、まだホルニー?
2019. 04. 15.
68
107
Komló
V4 karakter
Sven_Nes
Cső párszor beszéltem veled TS-en például a mai nap folyamán is. Kifejtettem ott is a véleményemet a jelentkezésedről de azért leírom ide is.
Szerintem nincs meg a kellő tapasztalatod a pozíció betöltésére de ez nem azt jelenti,hogy alkalmatlan vagy rá.
Tanulgasd a szabályzatot kicsit jobban, légy magabiztosabb meg ilyesmik.
Én egyenlőre NEM TÁMOGATOM!

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.