- 2019. 05. 28.
- 5
- 1
- V2 karakter
- Enrique Y Iglesias
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Patrik ~
[#2] Korod:
~ Jelenleg 15 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2-3 éve nagyobb kihagyásokkal , és 3100játszott percem van jelenleg. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Bannolva nem voltam viszont adminjailba már voltam sajnos. https://imgur.com/2tidaJp .~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Első sorban azért szeretnék a NAV tagja lenni mert egy elég jó RP frakció majd azt hallotam , hogy elég jó a mostani közösség és majd a Nemzeti Adó -és Vámhivatal-t ugy szeretem IG mint IRL is az egyik kedvenc frakciom a Nemzeti Adó -és Vámhivatal. Majd sokat gondolkodtam hogy meik frakcióba menyek mint pl : Rendőrség , Katonaság , TEK. És utána eszembe jutott , hogy a szép rég időkben milyen jó kis frakció volt a NAV és elég sok RP - volt benne. És én fejleszteni is szeretném a saját "RP"-met tehát szerintem.. És szeretném folytatni a Nemzeti Adó -és Vámhivatal karieremet-~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Elég sok tapasztalatom van a NAV iránt , aktiv , csapatjátékos , segitokész , megbizható vagyok. És több mint háromszor voltam Nemzeti Adó -és Vámhivatalba és legmagasabb rangom ami volt : Zászlós. Majd van tapasztalatom mint pl : Rádiófoniák , BTK ismerete. Majd IC egy kedves , joszivü NAV-ost RP-znék.- ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ szoval 2004.03.25 születtém Nagyvárodan 8:00 kor. Patrik hivnak 15éves vagyok Romai katolikus diák vagyok majd Romániában élek a szüleimmel és testvéremmel.. Jelenleg most végeztem a 8 adik osztályt a szent lászló Általános iskolában majd 9 edik be Mezőgazdasági szakra megyek. Általános iskolába benne volt az első 1-3 legjobb tanulonak , és a médiám mindig 9,83 volt. ( magyar média szerint 4,83). Jelenleg sportolok Focit és kosárlabádát egyarránt 8 éve , hobbym : horgászat , biciglizés! Szabadidomben a barátaimmal/barátnommel szoktam csavarogni bárba parkba stb , majd szoktam gépezni. SeeMTA v2 szerverén 2017.08.23 én regisztráltam ha jól tudom és naponta 4-5 órákat szoktam fent lenni rajta. Majd mikor beregisztráltam szabályokat nemtudtam stb de rá 2-3 elkezdtem tanulgatni a szabályokat és rájöttem , hogy ez egy olyan szerver ahol majdnem minden ugy történik mint a valoságba. tehát igy elkezdtem vele játszani elég sokat , és megprobáltam minnél többet fejlődni naponta , majd ezut megprobáltam frakcióba is jelenkezni. 1-2 lapomat nem fogadták el de a 3-madikat elfogadták a nav ba majd utána elég sok frakcióba voltam , tehát igy kezdödött a karierem. is és egyszer egyszer besegitek a mezogazdaságba apámnak és testvéremnek egy nagyobb farmon , mit is segitek első sorban vetni/szántani/gyomirtozni. 7évesen apukám megtanitott vezetni majd rá 1 évre tehát 8 évesen ugy ismertem a traktorokat és kocsikat mint a tenyeremet. Majd a focit úgy kezdtem el , hogy születésnapomra rá 1 napra a szüleim beajánlottak focizni majd nagyon megkedveltem , igy történt a kosárlabdával is ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jessica R Bowman ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1986 , Las Vegas FőKórház ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határok, átáramló áruk ellenörzése, áthaladó jármüvek, személyek ellenörzése. A rend fenn tartása , a körözött személyek, csempészek, jármüvek megállítása. Cégek, adózások ellenörzése, illegális vállalatok felkutatása, beszüntetése. Mindez a BTK szigorú betartásával.- ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
Meghapone: Itt a NAV! Húzodjon le az útszélére majd állitsa le a jármü motorját majd lassan szálljon ki.
Mikor kiszállt jelentem a rádióba , hogy hol igazoltatok milyen kocsit milyen szinü majd rendszámát
Majd kiszállok a kocsiból majd oda megyek az úrhoz majd igy szolalok meg
Üdvözlöm! XY vagyok xy rangu és a NAV-tól jöttem.. Kérem az iratait ( személyi , jogositvány , forgalmi ).
Ezek után mikor átadja megnézem az iratait hogy érvényesek-e majd megmondom a személynek , hogy várjon itt. majd beülök a navos kocsiba és megnézem , hogy nem körözött-e a személy vagy a jármü.
Majd ha nem körözött kiszálok majd visszadom az iratait , majd megkérem , hogy nyissa ki a csomagtartót.
ha kinyitotta ellenörzöm , hogy van-e benne EU doboz vagy esetleg valami illegális tárgy.
ha ez megvan lecsapom a csomagtartót majd irok egy csekket majd átadom (majd közbe F12 JELENTÉSNEK) és elköszönök igy.
További szép napot , és balesetmentes utat kivánok.
~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs.~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Több mint 5 évig szolgáltam régen a NAV nál Zászlós rangon , megvan a tapasztalatom , elhivhatattságom és a fizikumom is.~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Határok, átáramló áruk ellenorzése, áthaladó jármuvek, személyek ellenorzése. A rend fenn tartása , a körözött személyek, csempészek, jármuvek megállítása. Cégek, adózások ellenorzése, illegális vállalatok felkutatása, beszüntetése. Mindez a BTK szigorú betartása~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Mikor a személyt akit igazoltatunk ellenkezik pl ez esetben : menekülni , ütni , rugni.~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
Jessica R Bowman - 1986.03.25.
Iskolái: San Fierro Általános Iskola
See City Szakkközépiskola
See City Police academy
Születési helye: Las Vegas Főkorház
Engedélyei: A,B,E,C,A2
Diplomái:Rendőrtiszti Diploma
Nyelvek: Angol - Alapfoku
Magyar - Anyanyelv
Orosz- alapfoku.
Jelenlegi Munkahelyem: Nincs
Régebbi munkahelyeim: NAV (Zászlós ) , Szerelőtelep (szerelő) , Rendőrség (őrmester)
Egy kicsit a családomról: Jelenleg See City ben élünk egy nagyobb házba, anyukám és apukám volt katonák voltak , majd most jelenlegi munkahelyei a LIDL. Apukám 46 és ves anyukám 43.
2 testvérem van jelenleg. 1 testvérem Kint dolgozik Romániába majd a másik a szerelőtelepen dolgozik. Van 1 barátom aki 23éves és tervezünk összeköltözni a gazdagnegyedbe.-
~
thebenjamin válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: