- 2019. 05. 26.
- 57
- 42
- V4 karakter
- Jessica Monroe
- LV karakter
- Joseph Monroe
- V2 karakter
- Monroe Tachyon

Panasztevő InGame neve:
► Jessica Monroe ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Koresz ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az történt,hogy volt egy adminügy,amiben azzal vádolt kettő társamat és engem,hogy PG-ztünk,emellett NONRP-ztünk és még Panasszal való fenyegetést is emlitett. Nos,ezzel nekem és a többieknek is az lenne a problémája,hogy egyrészt nem gondoljuk jogosnak,amennyiben tovább megy az ügy eltudom küldeni a logot. Viszont ami nálam nagyon sok volt,hogy egyrészt lenézően beszélt velünk "A hős megmentő" kifejezéssel illette a barátom,emellett a végén kérdeztünk valamit,és azt a választ kaptuk,hogy "Nem,csak én beszélhetek". Számomra ez már túl megy egy határon,hiába admin valaki,mi is tisztelettel beszéltünk vele,és emberi jogon elvárnánk,hogy ő is legalább ezt megtegye. Sajnálom,hogy panaszt kell tegyek,de ezt nem tartom elfogadhatónak egyetlen admintól sem,a szankcióval nem lett volna gondom. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-05-08 00:41:10] [Output] : Admin 3 koresz: (( Na és Oliver. ))
[2025-05-08 00:41:14] [Output] : Admin 3 koresz: (( A hős megmentő. ))
[2025-05-08 00:47:53] [Output] : Jessica Monroe: (( velemenyt lehet mondani ugytudom ))
[2025-05-08 00:48:05] [Output] : Admin 3 koresz: (( Nem, csak én beszélhetek. ))
◄
Megjegyzés:
► Sajnálom,hogy az első panaszom megkellett irjam,remélem több panaszt nem kell tennem
Utoljára szerkesztve: