Jessica Monroe - Koresz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LLecram0790

Újonc
2019. 05. 26.
57
42
Pécs
V4 karakter
Jessica Monroe
LV karakter
Joseph Monroe
V2 karakter
Monroe Tachyon
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Jessica Monroe

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Koresz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az történt,hogy volt egy adminügy,amiben azzal vádolt kettő társamat és engem,hogy PG-ztünk,emellett NONRP-ztünk és még Panasszal való fenyegetést is emlitett. Nos,ezzel nekem és a többieknek is az lenne a problémája,hogy egyrészt nem gondoljuk jogosnak,amennyiben tovább megy az ügy eltudom küldeni a logot. Viszont ami nálam nagyon sok volt,hogy egyrészt lenézően beszélt velünk "A hős megmentő" kifejezéssel illette a barátom,emellett a végén kérdeztünk valamit,és azt a választ kaptuk,hogy "Nem,csak én beszélhetek". Számomra ez már túl megy egy határon,hiába admin valaki,mi is tisztelettel beszéltünk vele,és emberi jogon elvárnánk,hogy ő is legalább ezt megtegye. Sajnálom,hogy panaszt kell tegyek,de ezt nem tartom elfogadhatónak egyetlen admintól sem,a szankcióval nem lett volna gondom.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2025-05-08 00:41:10] [Output] : Admin 3 koresz: (( Na és Oliver. ))

[2025-05-08 00:41:14] [Output] : Admin 3 koresz: (( A hős megmentő. ))
[2025-05-08 00:47:53] [Output] : Jessica Monroe: (( velemenyt lehet mondani ugytudom ))
[2025-05-08 00:48:05] [Output] : Admin 3 koresz: (( Nem, csak én beszélhetek. ))

Megjegyzés:
Sajnálom,hogy az első panaszom megkellett irjam,remélem több panaszt nem kell tennem :D

Utoljára szerkesztve:

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
141
494
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Szevasztok!

Nem tudom ti mennyire tartjátok ezt reálisnak https://streamable.com/pto37a , https://streamable.com/opm1s8 de ha igen akkor szerintem nem nálam van a gond. Tetteidet azzal magyaráztad, hogy neked bandás múltad van. Nem is értem a panaszkönyvet egyértelmű szabálysértés történt. Neked fegyver van az oldaladhoz nyomva mégsem engedelmeskedsz, hű társad az anyóson adja a rabló alá a lovat te életedet nem féltve, fenyegeti őt. Majd aztán hősies szerepet betöltve megjelenik a harmadik fél aki a PG közben elhangzott rádiózásra reagálva a helyszínre siet majd kedvére kitépi a fegyveres rablót a kocsiból, elfoglalja helyét és te a gázra taposol. Nem is értem mi lett volna itt az elképzelés, hogy ez valósághűen be lehessen mutatni, de ez kicsit sem volt reális.

Mellékesen erre a kérdésre adtam választ:
[2025-05-08 00:48:02] [Output] : [00:48] Franklin Saint Junior: (( csak neked van jogod beszélni? LMAOO ))

nem tudom mi volt nektek ebben az ennyire vicces, de tény a vesszőt elkellett volna hanyagoljam.

A panasszal való fenyegetőzésre reflektálva az ilyesfajta kommentekből a szerveren nem kérünk, elhiszem, hogy saját véleményed van de azt tarts meg magadnak, hogy az ilyen szituációkat elkerüld a jövőben.

[2025-05-08 00:45:49] [Output] : [00:45] Franklin Saint Junior: (( tehát erre nem kapok választ rendben, akkor megy a panasz írás. ))
[2025-05-08 00:46:01] [Output] : [00:46] Franklin Saint Junior: (( nyitom a ticketet,köszi előre is ))

LLecram0790

Újonc
2019. 05. 26.
57
42
Pécs
V4 karakter
Jessica Monroe
LV karakter
Joseph Monroe
V2 karakter
Monroe Tachyon
Akkor elmondom újra. A jailt leüljük,le is irtam a panaszban,hogy ez nem feltétlen arra szól,hanem a kommunikációdra ami itt is megmutatkozik. Lenézően beszéltél velünk végig,és hiába kértelek meg kúltúráltan,hogy te is add meg a tiszteletet amit elvársz a játékos társainktól,te tettél rá és azzal válaszoltál,hogy csak te beszélhetsz. Lehetett volna ezt máshogy is kezelni,és hamár elvállaltad az adminságot akkor legalább a hibáidat ismerd be,hogy nem volt korrekt. Ami pedig a válaszodat illeti,mi akkor azt láttuk,hogy leirtad,hogy konkrétan csak neked van szavad a beszélgetés közben,az nem a mi hibánk,hogy te leirtál egy vesszőt,vagy sem. Sajnálom ami történt,szerintem nem volt fair,remélem a jövőben te is máshogy állsz a hasonló ügyekhez. Ennyit szerettem volna.

marcy.

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 593
20 162
V4 karakter
Lydia Nicolati
Kitérnék kicsit az adminjailekre. Elhiszem, hogy ketten ültetek az autóban de higyjétek el, az a kettő ember semmit sem ér egy fegyveres ember ellen. Pillanatokba kerül egy ravaszt meghúzni amivel életveszélyes sebet tud ejteni, vagy egyből végezni veletek. Épp ezért nem célszerű hergelni a rablót és úgy viselkedni, mintha senki sem ülne az autóban fegyverrel. Különösebben nem térnék ki rá, Koresz is leírta mi volt a baj azzal amit csináltatok. Ehhez kapcsolódik az, hogy történt a szituáció felvázolásnál egy "Na és Oliver, a hős megmentő" hasonlat. -Ha az egész kontextust nézem és nem csak így kiragadva ezt a durván egy mondatot akkor az ég adta világon semmi baj nincs vele. Ez a 1-1 mondatot kiragadsz egy egész kontextusból egyáltalán nem okés, és nem is szoktam szívlelni. Ha panaszkönyvet nyitsz korrekten történjen meg és ne úgy, hogy minél jobban bemocskold az admint mert félreérthető dolgokat másolsz ki.

Egyedüli dolog ami említésre való dolog az ez: Admin 3 koresz: (( Nem, csak én beszélhetek. ))
nem tudom mi volt nektek ebben az ennyire vicces, de tény a vesszőt elkellett volna hanyagoljam.
Legközelebb erre figyelj oda, iszonyat hülyén néz ki ez így leírva még úgy is, ha az egész beszélgetést nézem.
Viszont fontos azt megjegyezni, hogy vannak azok a szituációk igen, ahol az a fontos hogy csak az admin írjon. Tökéletes példa mondjuk erre az, ha admin megtudta a szituációt, döntést hozott és felvázolja a tanulságokat, akkor igen is fontos az, hogy csak ő beszéljen és ne vágjon mindenki a mondandójába. -De ezt általában előre jelzik, hogy ilyen szándékuk van.

Jövőben Koresz figyelni fog a vessző helyes használatára,
zárom a panaszkönyvet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.