Jessica Mendes Jelentkezése a NAV-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MedveV2

Barangoló
2019. 03. 10.
82
33
Berettyóújfalu
V4 karakter
Dr Tailor Baldey
LV karakter
Alexander F Campbell
V2 karakter
Dr Lily Allice
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved: ~ Szabó Mártonnak hívnak de az Iskolában Medvének szoktak szólítani! ~

[#2] Korod: ~ Jelenleg 15 éves vagyok! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van? ~ Jelenleg a SeeMTA v2 szerverén nincs sok játszott percem! Nagyon sokat a V3-on játszottam! De kb. 5 éve játszok a SeeMTA-n. Pontos Játszott perceim száma(V2-n): 300perc~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező) ~ Nem voltam még Adminjailben és Bannolva se voltam! https://imgur.com/ixwTjp5~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni? ~ Régen voltam a Frakció tagja kb. 2 éve! Szeretnék több barátra lelni. Szeretném megtapasztalni, hogy most milyen is a NAV! Szeretném azokat a játékosokat megbüntetni akik szabálytalankodnak! Szeretnék újra egy olyan csapatban lenni, akik segítőkészek, normálisak és barátságosak! Szeretnék több célt elérni a szerveren valamint a NAV-ban! Szeretném újra vezetni az autókat! Szeretnék újra járőrözni, igazoltatni. Körübelűl ennyi amiért szeretnék jelentkezni a frakcióba! ~

[#6] Miért téged válasszunk? ~ Szerintem én kicsit jobb vagyok mint a többi játékos! Egy Rendészetis iskolában tanulok jelenleg 10. osztályban! Lehet, hogy jobban tudom a dolgokat mint pár játékos. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról! ~ Ugyebár mint említettem. Szabó Mártonnak hívnak iskolában Medvének TS3-an pedig Thomasnak szoktak szólítani! Jelenleg 15 éves vagyok! Május 5.-én fogom tölteni a 16.-at! Körübelűl 8 éve Néptáncolok. Ezen kívűl a motorozás a nagy hobbim és a nagy álmom, hogy egyszer nagy motoros legyek! Szabadidőmben gépezni, motorozni szoktam! Hétköznap maximum 2 órát tudok foglalkozni a szerverrel tanulás és egyéb dolgok miatt! De hétvégente kb. 6-7-8 órát is! Pozitív tulajdonságaim: Barátságos, Kitartó, Segítőkész vagyok! Negatív tulajdonságaim: Néha hamar felkapom a vizet, de ez nem befolyásol semmiben, csak abban, hogy egyszer kétszer ráütök az asztalra és kiabálok, denem sokáig! ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve: ~ Jessica Mendes ~

[#2] Születési helye, ideje: ~ Los Santos, 1984. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata? ~ Határon túli igazoltatás, Pénzügyi dolgok, Adó- és vám elrendezése! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást? ~ Elsőnek is, napszaknak megfelelően köszönnék, majd elmondanám a nevemet, jelvényszámomat, honnan jöttem, rendfokozatomat. Ezután elmondanám az "ügyfélnek", hogy ez egy igazoltatás, ne csináljon hírtelen mozdulatokat. Majd elkérném a személyes okmányi iratait. Miután ez megvolt a ruházatát átvizsgálnám és mielőtt ezt megtenném felszólítanám, hogy - Ruházat átvizsgálás fog következni, van-e önnél szúr- vágó eszköz?! - Miután ez megvolt, vissza állnék vele szembe, majd vissza adnám a személyes okmányi iratát. Miután ez megvolt, elmondom neki, hogy panaszt tehet a kapitányságon. Ezután elköszönnék tőle és tovább álnék! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba? ~ Sajnos nincs! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk? ~ FőIskolai végzettséggel rendelkezem! Rendészeti Szakközépiskolába jártam, majd a Tiszti Főiskolán, ezért van szakmai tudásom erre a pályára! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre? ~ Los Santos Határ-tól San Fierróig! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt? ~ Ha az állampolgár valami olyat követ el, Pl. szúr- vágó eszközt vesz elő, vagy simán meg akar támadni, ilyenkor használható kényszerítő eszközt! ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó) ~ Jessica Mendesnek hívnak! 35 éves vagyok! Jelenleg Kamionsofőrként dolgozom! Nemrégiben költöztem vissza Los Santosba! Eddig Las Vegasban éltem! Eddigi életem során sok jót és sok rosszat tapasztaltam! Elfoglaltságaimról egy kicsit. Amint írtam is Kamionsofőrként nincs sok szabadidőm, de ha van kihasználom! Nagyon szeretek futni, biciklizni! Van egy biciklim amit a pótkocsin szoktam szállítani! Nem rég elhatároztam, hogy jelentkezek a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba! Ez a jelentkezés mostanra került! Régen édesapám Rendőrs Alezredes ként végzett! Most nyugdíjas. Ő azt mondta nekem középiskolás koromban, hogy ne legyek rendőr mert nem a legjobb szakma! Erre én azt mondtam, hogy az szeretnék lenni mint ő. Ő pedig mondta, hogy inkább legyek NAV-os! Kijártam a szakközép iskolát majd a Tiszti FőIskolát és azután Kamionsofőrnek mentem el a bátyám cégéhez. Ez a cég tavaly Decemberben új vezetőséget kapott! Kezdtem megunni ezt az egészet és gondoltam magamban, hogy mi lenne, ha NAV-os lennék?! Így ez az elhatározás egy héttel ezelőtt volt! Így ezt a jelentkezési lapot ezért írtam meg!~

Utoljára szerkesztve:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Jessica Mendez!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.