Jessica M Mirzayev -----> Theo Noah [skeZ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Just_Do_It

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 03.
206
92
24
V4 karakter
Jessica M Mirzayev
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jessica M Mirzayev

Panaszra tett személy InGame neve:
Theo Noah

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendőrhergelés

Hello mai nap (2024.12.10.)SF körforgalomnál voltam , éppen visszajöttem a crashem után és vártam hogy az IC rendőr társam visszajöjjön és kinyissa az autót. Amíg vártam a fent említett játékos többször is elment előttem több másodpercre megálva fegyverrel az oldalán (ezt kb 4-5x csinálta meg), többször is feltűnően jelezte ugratásokkal hogy itt van (Erről sajna nincs felvétel), volt olyan is amikor odamentem hozzá ő inkább tovább ált.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

(Bocsánat a kép rossz minősége miatt)

Megjegyzés:
Választ előre is köszönöm!

Kakaó1

Újonc
2024. 06. 02.
19
65
V4 karakter
Theo Noah
LV karakter
Felipe Angelo
V2 karakter
Aziz Karlando
hat most ebbe mi volna a hergeles? Lattam hogy volt valami baleset oszt oda mentem. Tierra robada felé mentem rabolni. Nem nagyon a hergelni akartam. Nem is ugraltam korulotted nem tudom mikbe vagy. Azert az ugras es a korulotted valo ugralas kozott van kulombseg.

Just_Do_It

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 03.
206
92
24
V4 karakter
Jessica M Mirzayev
A baleset előtt elmentél mellettem kb 3x, ha 1x elmentél volna OK véletlen , de te kb 4x elmentél melettem és jópárszor szándékosan meg is áltál előttem/melletem. Én nemtudom mit olvastál mert én a PKban azt említettem hogy "feltűnően jelezte ugratásokkal".

Kakaó1

Újonc
2024. 06. 02.
19
65
V4 karakter
Theo Noah
LV karakter
Felipe Angelo
V2 karakter
Aziz Karlando
ohh ha persze 360-okat is vagtam azokat miert nem mondod? Meg miez hogy 4x mentem el melleted? 2x ha el mentem egyszer megaltam megnézni mióta afkol a társad mivel mar piros volt a feje felett. Másodszor pedig mikor mentem vissza fele. A a balaesetet ha bele számoljuk akkor lehet olyan 4x. De amúgy töbször biztos hogy nem.

Just_Do_It

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 03.
206
92
24
V4 karakter
Jessica M Mirzayev
Nemtudom milyen 360fokos ugratásról beszélsz, én csak ugratásról beszéltem. És nem értem a logikát, ha fegyver van nálad ami látható is volt akkor miért jössz el melletem még 3x-4x miközben tudod hogy lebukhatsz?

Just_Do_It

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 03.
206
92
24
V4 karakter
Jessica M Mirzayev
Többször is átmentél melletem , ha nem így lett volna nem írtam volna adminak vagy nem nyitottam volna PK-t.

skez

zangara crime family
SzerverAdmin
v4
2023. 09. 01.
242
1 717
21
V4 karakter
Kalle Ekblad
Nem igazán számít, hogy hányszor mentél el mellette. A 2 videó tökéletesen reprezentálja azt, hogy te mit csináltál.
Evidens, hogy egy MP5-el az oldaladon nem fogsz vígan biciklizni a rendőrök előtt szándékosan, ezzel hergelve őket.

Egyáltalán nem helytálló és nem is reális amit te itt leműveltél, nyertél magadnak egy 300 perces jailt a szerveren NonRP indokkal.
A jövőben pedig erősen változtass a stílusodon.

Jogos a panaszkönyv,
zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.