Elutasítva Jessica Kneys-Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aBogi

Újonc
Támogató
2019. 05. 24.
14
168
Lajoskomárom
V4 karakter
Nesha von Steele
LV karakter
Lisa von Steele
zoldlogo.png

Neved:
< Jessica Kneys >

A ban időpontja:
< 2019-07-24 21:51:45 >

A ban időtartama:
< 2020-07-23 21:51:45 (1 év) >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< PP-s item kicsomagtartózása. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok. Le írom a történetet először. Szóval leszállt egy helikopter a házunk elé, aminek a tulaját a családom banda háború ok miatt egy veszekedés után sikeresen elintézett. A kinyitott helikoptere ott maradt a házunk előtt, be is lehetett indítani. Én ugye hát mivel nem mentem még helikopterrel be is pattantam, majd a szomszéd ház tetejére leszálltam vele. Aztán itt jött a nagy hibám, amiért bocsánatot is kértem a tulajtól és Lole-től is mégpedig az hogy bele kukkantottam a helikopter csomagtartójába aztán találtam benne 2 molotov koktélt és lenyúltam. Körülbelül 2 óráig volt nálam aztán ode jött Lole hogy adjam vissza annak akitől elvettem. Oda hozta hozzám az autómat, kivettem a csomagtartómbol a 2db molotov koktélt és vissza adtam a tulajának, itt kértem bocsánatot Lole-től és attól akitől elvettem. (sajnálom a nevére már nem emlékszem) A bannom óta eltelt 8 hónap és eddig tudtam várni az unban kérelemmel, mert már az első nap megbántam tettemet. Aztán miután meg volt az ügy, kaptam is a bannomat mégpedig 1 évre. Ez nagyon rosszul esett akkor. De most már úgy gondolom, hogy készen állok ismét részt venni a közösségi életben a SeeMTA V3 LV szerverén. Remélem meg lehet rövidíteni ezt az egy évet mert nagyon szeretnék találkozni már a régi ismerőseimmel, családommal és újra játszani a szerveren. Köszönöm. :) >

• Tetszik
Reactions: Custer
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.