- 2022. 01. 23.
- 12
- 3
- V4 karakter
- Bence Frey
- LV karakter
- Felix Wilson
- V2 karakter
- Jessica Julia
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Bence >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Bencének hívnak, szeretek sportolni azon belül karatézni, focizni és kosarazni. Szlovákiában élek, egy kis városkában, 14 éves vagyok, szeretek a SEEMTA V2 szerverén játszani szabadidőm egy részében. Emellett sokminden érdekel, főzés/sütés, önvédelem, szeretek Youtube videókat is nézni, amik inspirálnak. Szeretek a barátaimmal lenni, velük főleg biciklizni szoktam és beszélgetni.
Sok időt tudnék a szerverre azon belül a frakcióra fordítani, célom az hogy egy jó közösség tagja legyek emellett élvezném a frakciót, mindig is érdekeltek az ilyen legális rendvédelmi szervek a szerveren.
>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 3439 perc >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Szeretnék egy jó közösségben lenni, jókat RP-zni és a frakcióból igazából nem tervezek kilépni, szóval szerintem elég sokat lennék benne, a célom hogy jó RP szituációk szülessenek és jól érezzük magunkat társaimmal. Lényegében azért, mivel újabbnál újabb dolgokat szeretek kipróbállni, szeretném megismerni a NAV-nak a csapatát, meg lényegében azért is, hogy tapasztallt legyek a rendvédelembe. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Én úgy gondolom alkalmas lennék erre a frakcióra, szerintem megvannak hozzá a képességeim, nyugodság, türelem és RP tudás és remélem hozzá tudnék tenni a szerverhez. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Adóigazíttás, illegális áruk megfékezése/lefoglalása, illegális emberek elkapása. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< hétköznap délutántól estig >
hétvégén valőszínűleg egész nap de váltózó
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Én alapvetően egy nyugodt, kedves embernek tartom magam, nem ártanék senkinek. De előfordul néha hogy betelik a pohár, olyankor ki tudok akadni rendesen de kordábban tudom magam tartani. >
Tisztelem az embereket, de elvárom hogy ők is így viszonyuljanak hozzám.
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Én nagyon szeretek csapatban dolgozni, úgy gondolom többen mindig többre mennek, fontos dolog ha pédául valakinek nem megy valami, akkor közös erővel csapatmunkával kell megoldani a problémát. Szerintem csapatban minden könnyebb és gördülékenyebben megy és több ember segíti egymást. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem alapvetően a kor nem számít, az adott illető gondolkodásmenete számít jobban és a tudása. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Jessica Julia >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos >
[#3] Anyja neve:
< Ireland Hannah >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Egy megbízható, bátor nőnek tartom magam, aki helyt tud állni ebben a munkában. Szeretnék a NAV-nál dolgozni és jobbá tenni a várost a sok rossz ember elől. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Védik a várost emellett, adóigazítás, bűnszervek elkapása, illegális fegyverek, drogok stb lefoglalása>
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Szeretnék egy jó tagja lenni a NAV szervezetnek, védeni a várost, közös erővel elfogni a bűnöző szervezeteket és ha egyszer úgy lesz, nagyobb rangba lépni és úgy folytatni a város védelmét. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Én magamat egy erős, megbízható nőnek tartom, aki alkalmas az ilyen feladatra és kezelni tudja a problémákat, és csapatmunkában a bűnszervezetek ellen szembeszálni, a várost védeni, sokat tanultam az életben, sok rosszat átéltem és ezáltal tapasztaltnak érzem magam sok szituációban, nem szokásom félni, megilyedni semmitől. Nehéz gyermekkorom volt, de mára leküzdöttem minden érzelmi/anyagi problémát és minden rendben van az életemmel! >
Profilodon jelenleg nem az aktuális IG neved van megadva, ennek javítására 12 órád van. @Carter
Utoljára szerkesztve: