I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Vas Denis-nek hívnak ~
[#2] Korod:
~ 16! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Pfhuu hát talán már 3 éve vagy 4, itt kezdtem el rpzni legelöször.Jelenleg 60 percem van! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/HlwEbc8 ! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Voltam, már a frakció tagja, más szervereken meg még V3-an nagyon rég, alkalmasnak érzem magam hogy a frakció tagja legyek.Nagyon szeretek segíteni az embereken és védelmezni emberek a való életben is.! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Ahogy már fenébb is írtam volt már tapasztalatom ebben a munkában.Magamat ismerve egy nagyon odaadó ember vagyok.Nem mindig választom a verekedést ha nem muszály inkább probálom elintézni a konfliktusokat beszéddel és ez kell a NAV-hoz. ! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Vas Denis-nek hivnak ahogy már, emlitettem a legelső kérdésnél.16 éves vagyok sport iskolába járok, atlétika szakon.Egy nagyon kedves ember vagyok mások szerint, szerintem meg nemtudom mikor felidegesítenek akkor nem vagyok kedves.9 évet úsztam sportszerűen, aztán abbahagytam különös okok miatt, most jelenleg az atlétika meg a viziladba van az életemben jelen mint sport.Voltam hiphop táncos is elég régen.Nagyon szerettem még most is gondolkodom hogy visszamenjek vagy ne.Eléggé rég óta rpzem, seemta-n rpztem legelöször.V2-n nem játszodtam olyan sokat csak amikor megnyilt a legelső V2.Ezen a szerveren voltam már az NNI tagja régebben.Na de remélem ennyi elég lesz magamrol.Még egy annyit hogy segítőkész, odaadó vagyok de viszont hamar felkapom a vizet, és akkor vége van mindennek aminek nem örülök annyira.! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jessica D Walker! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ San Fierro, Korház, 1997 .09.26! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti ado- és vámhitalak rövidebb nevén a NAV feladata alá tartozik a határon túli intézkedések, szintén ide tartozik, hogy igazoltatás, illegális tárgyak átcsempészésének megakadályoztatása. A Nemzeti adó- és vámhivatalnak azonban van egy bevetési szakaszuk, a MERKÚR bevetési egység. Ők intézik a nagyobb ügyeket, a többi rendvédelmis szervek segítségével. ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A szabálytsértő autót, félreirányítanám a megaphone segítségével hogyha nem venné észre a szirénát.Majd mondanám hogy állítsa le az autonak a motorját és szálljon ki a gépjárműből vagy esetleg rakja a kezét a kormányra.Ezek után elkérném az iratait, hogy megnézzem érvényesek e esetleg vannak e.Ha minden rendben van itt elkérem a kocsi papírjait, majd megnézem a csomagtartót hogyha van e elsősegély doboz.Hogyha nincs akkor adok neki egy csekket azok alapján amiket megsértett.! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos most nincs! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel megbízható és részletes vagyok. Emellett a fizikai állapotom is kiemelkedően jó ! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Igazoltatás, illegális dolgok lefoglalása, cégek ellenőrzése, és a határ védelmezése vagy ellenőrzése.! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor használhatok, hogyha a személynél fegyver van, vagy esetleg ellenszegül a kéréseimnek amit fel teszek.! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jessica D Walkernek hívnak, 23 éves vagyok.A San Fierroi korházban születtem 09.26-án.Jelenleg a Jefferson 8. számú apartamenben lakom, egyedül.Édesanyámat Marta Walker-nek hívják, ezelőtt pár napja töltötte az 53 évet.Még mindig huzza az igát, takarítoként dolgozik a SeeCity korházában.Édesapám Daniel Walker-nek hívják ő sajnos már elhunyt fél éve.Tűzoltóként dolgozott még mikor élt szegény, mindig munkában volt soha nem tudtam vele beszélgetni egy komolyat amit sajnálok nagyon.Nagyon szerette a motorokat, sőt élt halt értük.A kocsikkal sem volt másképp, de sajnos nem tudott venni magának egy motrot a kocsink mellé.Rendszeresen szoktam edzeni a SeeCity Gold-Gym-ben, naponta járok oda este 8 orától, és reggel 6 tól.Amellett még szoktam szaladni is a városban mikor kedvem tartja.Eléggé jo testfelépítésem van, és a genetikáimra sem panaszkodhatok.Bűszke vagyok magamra hogy nem vagyok rest minden reggel felkelni, heti 6x járok az edző terembe napiu 2x.Pillanatnyilag munkanélküli vagyok. Jelenleg egy rendészetin végzett érettségivel rendelkezem illetve egy rendészeti által kitanított diplomával. Az egyetemen sokat tanulhattam a rendészetről illetve a jogokról ezért úgy gondolom hogy ezt most felbírnám használni itt a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál. Kiskoromban, nagyon sokat jártunk ki a nagymamámhoz, és ott apának volt egy vadászpuskája, és azzal lőttünk a bábukra, persze airsoft volt.De utána elvitt engem lőni, és azóta sokat gyakoroltam és örülök neki hogy megtudom védeni magam apának hála.! ~
myron válasza:Zárom/helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: