Jessica D Cruz jelentkezése SGH Adminsegédnek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Deniel

🧪Pick Your Poison🧪
2019. 03. 17.
239
525
19
V4 karakter
Saul Tano

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dánielnek hívnak, legfőképp Deniel-nek vagy Danikának becéznek. A szerveren Jessica D Cruz nevet viselem, illetve 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 90410 Percet töltöttem el eddig a V3-as szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Legfőképp az adminisztrátorok munkájának könnyítése, segítség nyújtás a játékosok számára, kisebb kérdések megválaszolása, adott helyzetben kezdő playerek oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Las Venturas szerveren töltöttem be ezt a pozíciót, amely sajnos az akkori V3-as kitiltásom miatt került le rólam. A közel egy 2-3 hét alatt kellően megszerettem és probléma nélkül végeztem feladatomat. Mindig örülök ha tudok segíteni a játékosoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom hogy 16 évesen érett a gondolkodásom, tudok illetve szeretek csapatban dolgozni. Napi szinten több órát tudok aktív lenni a szerveren amit a játékosok és adminisztrátorok segítségére fordítanám. Mindezek mellett az LV-n betöltött Adminsegéd tapasztalataimat továbbá itt szeretném kamatoztatni, akkori hibáimból tanulva tökéletesen elvégezni feladatomat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznapokon átlagosan 3-4 órát tudok az S.G.H pozícióra fordítani, hétvégenként akár a kétszeresére is nőhet az aktivitásom. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam, de Thommas-al egyeztetve lettek a dolgok, így feloldásra került. Kép: Kitiltások >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Kitiltásom után mikor visszatértem, figyelmetlenségemből történt, így sajnos volt, azóta nagyon oda figyelek minden részletre, azóta nem is voltam, és nem is tervezek.

Admin jailek>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív tulajdonságaim
Negatív tulajdonságaim
Pozitív személyiség
Haragtartó​
Szenvedélyes​
Ingerlékeny​
Segítőkész​
Kissé türelmetlen​
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék, igen. Úgy gondolom, hogy az nem probléma, ha a lapomban fel van tüntetve az, hogy legfőképp az lenne a célom. Szeretném a játékosok problémáit megoldani, vagy a megoldásban segítő kezet nyújtani. Örülnék, ha játékosoknak örömet tudnék okozni, és a jelenleg (tapasztalt) szabálysértőket szankcionálni. Adminisztrátorként úgy gondolom hogy a szerver egy teljes másik oldalát ismerhetem meg, amire ha lehetőségem adódna, elfogadnám. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban, ami a legfontosabb hogy élvezhető legyen a szerver, az RP szabályok alapismerete. Ezeket magyaráznám el neki, amikkel minden nap találkozhat. Legfontosabbak ezek közül a DM, MG, ForceRP, illetve a leggyakoribb szabálysértés, az RP elhanyagolása ütközésnél, vagy a hanyag rp, ha nem lenne tisztában az RP fogalmával, szintúgy ismertetném vele, miszerint ez egy valóságra alapuló szerepjáték, melyben olyan karaktert tud alakítani, amiben csak a képzelet szab határt, szintúgy elmondanám, hogy reálisan kell cselekednie, ami pontosítva nem tehet meg bármit, ami éppen kigondolt, például nem késelhet le egy gyalogost, csak mert az felderítené a kedvét. Bemutatnám neki, hogy mit is hogyan lenne a legmegfelelőbb tenni a szerveren. Szabályzati pontokat ismertetnék vele, hiszen ha szankciót kapna az első pár órájában, könnyen ráunhat a szerverre. Ismertetném vele az F1-es panelt, miszerint melyik rendszer, miként és hogyan működik. Ezzel felkelthetem az érdeklődését. Utána a szerveren fellelhető helyekről beszélnék, hogy a szerver elkezdéséhez mik azok a helyszínek, amik előre segítik a fejlődésben. Ha kellően megismerte a szervert, szóbahoznám neki a Fórumot. A fórum egy olyan hely, ahol szinte minden megtalálható, ha az ember pár órát rászán, hogy elolvasson pár topicot, tanulhat belőle ( ez saját tapasztalat, még mindig vannak olyan topicok, amikből még én is tanulok). Mielőtt a végére érnénk, kitérnék az írás stílusra, amire ugyan akkora figyelmet kell vetni, mint a többi RP szabályra. OOC chaten nem beszélhet úgy, ami adott esetben a (negatív) IRL stílusa, nem használhat trágár szavakat mások ellen, hisz az szintúgy szankcióval jár. IC chaten sem kommunikálhat úgy, ahogy kedve tartja. Nem szidhatja senkinek sem az anyját és nem hergelheti ok nélkül. Ha mindennel végeztünk, és további bővebb információk megosztására kér, mint például hogyan tudja használni a telefonját, hogyan tud hírdetést feladni, úgy ahogy előtte, segítenék neki a további problémákban . >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszolok neki, hogy ez nem az én hatásköröm, ezzel legközelebb egy admint keressen meg, viszont hogy ne kelljen fölösleges köröket futnia, adminsegéd chatre beküldeném a kapott PM-et, hozzátűzve azt, hogy egy adminisztrátor, aki ráér, segítsen neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Amennyiben a fegyver PP-snek minősül (skines), tilos az azzal történő átverés, így kérlek írj egy adminisztrátornak, amennyiben nincs olyan, aki elérhető, akkor egy újabb pm után adminsegéd chaten szólok, hátha van olyan, aki figyelmen kívül hagyta az üzeneted. >>

Utoljára szerkesztve:

Tyreck

Újonc
2019. 01. 11.
63
388
21
York, UK
V4 karakter
Tyreck C Cruz ✨
Csao! Szerencsére több éve ismerlek és volt szerencsém kitapasztalni, hogy milyen srác is vagy.
- Én szerintem egy segitőkész, rendes csávó vagy, aki mindig próbál másnak segiteni, a jobbat adni.
Remélhetőleg, a sok segitséget megteheted nemsokára PM-ekben is, mint S.G.H tag.
Sok sikert, menni fog ez! :)

Todd

🦆🦆
Támogató
2019. 01. 10.
151
326
24
Heves megye
V4 karakter
Theodore Amaury🇫🇷🦆
LV karakter
Theodore Amaury🇫🇷
Szia!
Nem ismerlek régóta, de elég fain gyereknek ismertelek meg. Úgy gondolom, hogy megállnád a helyed.

Sok sikert!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Tyreck és Deniel
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.