Elutasítva Jessica Coney--->Burek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DOBI

Aktív fórumozó
2019. 05. 10.
298
159
V4 karakter
Rasul Khalid
zoldlogo.png

Neved:
< Jessica Coney >

A ban időpontja:
< 2020/02/20 15:54:25 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Burek >

A ban oka:
< Farmal való átverés [20,000$], Unban eseten FK itemek leadása (Redline)- előző javítása. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, első sorban bocsánatott szeretnék kérni tőled Burek, és Ashley-től. Az volt hogy kiadtam a farmomat bérbe Ashley-nek, 1-2 órával hamarabb lemondtam a farm bérlést, mivel megnéztem a farmot nem volt vele törődve, nem volt benne semmilyen ülltetmény, nem hívott IC telefonon Ashley, hogy tovább szeretné esetleg bérelni a farmot, ezért lemondtam a farm bérlést és kiadtam egy másik játékosnak, nem volt szándékomban átverseny Ashley-t, de sajnos így alakult a dolog. Sok-sok barátom játszik a Seemta V3 LV szerverén, és ujra szeretnék játszani velük/ Rpzni. Mindenki kaphat egy esélyt hogy jóvá tegye amit elrontott. Akár 500-600P AJ-t is elfogadok, csak játszhassak a SEE V3 LV szerverén. Remélem kaphatok egy esélyt, hogy jóvá tegyem amit elrontottam, eléggé hiányzik már a szerver, egyszerűen nem tudok találni ennyire egy jó közösségű szervert ahol lehetne normálisan játszani, rpzni.
Köszönöm hogy elolvastad.
>

• Vicces
Reactions: bakk
2020. 01. 25.
18
5
V4 karakter
Jackob Herry
LV karakter
Lackwood Ryan
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Hajrá Jessica

• Vicces
Reactions: .martin és Liam.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
679
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Holsappel
Még hamar van az UB-hoz. Későbbiekben lehet róla szó. Majd meglátjuk.

• Tetszik
Reactions: DOBI
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.