- 2019. 01. 23.
- 13
- 3
- V2 karakter
- Benito Barrett
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Pavanello Giorgio Eros ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 15 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 22470 ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://kepkuldes.com/image/fqUHcl ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://kepkuldes.com/image/fqU3q7 ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Régóta tervezgettem vissza jönni csak soha se szántam el magam annyira,hogy megirjam a jelentkezési lapot. Viszont szeretnék újra tagja lenni a NAV-nak egy hosszú idő kihagyás után. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Soha és sehol se fényeztem magam de szerintem megbizható vagyok.Olyan téren is,hogy amilyen munkát rám biznak azt lelkiismeretesen elvégzem. ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Voltam NAV,NNI,TEK,OMSZ. ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap: 4-5óra Hétvégente:6-7 ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Igazából Pavanello Giorgio Eros a teljes nevem. 15 éves vagyok a helyesirási hibáim az nem a tanulatlanságom miatt van hanem mert nem vagyok teljesen magyar. Olaszországból származom Bellunoból Cadore egy kis régió olaszországba édesanyám magyar és igy kerültem mo.-ra. A rendészeti ismeretekbe vagyok ugymond jó mivel rendőrnek tanulok 13.kerületi suliba. Továbbiakban majd szeretnék elhelyezkedni rendőrnek. Tudni kell rólam, hogy hirtelen haragú vagyok általába akire megharagszok azt egy jó ideig "ignorálom". Viszont a rám bizott dolgokat felelőség teljesen elszoktam végezni. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Jessica Bagwell ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1974.01.27 ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Amint vissza térek a városba azonnal beküldöm (jelenleg a serial váltásomra várok mert új gépem lett és szeretném tovább folytatni) ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladata az Alaptörvényben meghatározott feladatok mellett a határforgalom ellenőrzése és a törvényben foglalt "meghatározott" bűncselekmények megelőzése/szankciónálása.Közlekedési és hatósági rendészeti feladatokat lát el. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Forgalom ellenőrzése úgy mint a rendőröknek, határforgalom figyelése. Végzi az adó a vám és a pénzforgalmi adatokat ellenőrzik. ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ Nemzeti Adó-és Vámhivatal, Nemzeti Nyomozó Iroda, Terrorelháritási Központ., Országos Mentőszolgálat ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is ha gépjárművel vagyunk kifigyelném a célost(célszemélyt) és ha ő mondjuk gyalogosan van akkor én figyelném merre megy és ha felém jönne kiszállnék és elindulnék felé. Bemutatkoznék elmondanám,hogy kivagyok és honnan vagyok majd felszólitanám arra,hogy igazolja magát okmányaival. Majd persze fél szemmel figyelném és 2m-es távolságot tartanék tőle mivel ez kötelező. Lekérném az adatait és ha minden megegyezik akkor végeznénk is. HA nincs fokozott ellenőrzés vagy nem gyanús a személy. Ha gyanús megmondanám neki az adatok ellenőrzése után,hogy az okmányok nálam maradnak az intézkedés végéig és megkérdezném,hogy bármilyen szúró vágó eszköz van e nála. Ha nem választ fogom kapni akkor is végig tapogatjuk a ruházatot alulról kezdve a lábszártól egészen a nyakig ha nő akkor a hajáig. Ha mindent rendben találnék vissza adnám az okmányokat és megköszönném az együtt működést az intézkedés alatt. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Én szerintem egy kitartó személy vagyok.Terhelhető és alázatos vagyok az előjáróimmal szembe és a kollegáimmal szembe is persze ha én megkapom a tisztelet tőlük én is megadom. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha ellenkezik az intézkedés közbe vagy nem tesz eleget a felszólitásunknak többszöri figyelmeztetésre se.Vagy ha ránk támadt fegyvertelenül akkor használunk kényszeritő eszközt. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Rengeteg munkahelyem volt már, nem elsősorban megemlíteném a Nemzeti Adó és Vámhivatalt. Ezen a hivatáson kívül volt még pár munkám, Országos Mentőszolgálatnál is dolgoztam mentős ápolóként, és a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a Terrorelháritási Központnál is. Ezeknek a munkahelyeknek mind megvan a gyümölcse, a NAV ban megtanultam a helyes rádiózást, a helyes komunikálást illetve a helyes intézkedést különféle ügyekben mind emelet megtanultam kiválóan használni a kézifegyvert illetve megtanultam kiválóan vezetni.Az OMSZ-nél megtanultam a veszélyes helyzetek kezelését, az emberek ápolását, gyógyítását illetve az élet megbecsülését rengeteg csúnya dolgot láttam ott, hogy milyen kis hibák miatt vesztették emberek az életüket. ~