Jesse McGregor -> Luca Brusco [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jesse McGregor

Panaszra tett személy InGame neve:
Dragan Dokic

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG-Hősködés, kiszállt a kocsiból mikor ráfogták a fegyvert, majd elkezdte darálni azt, aki ráfogta a fegyvert.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó [KATT]

Megjegyzés:
Hi! Egy régebbi videó-ban történt ez a PG, nagyon nem értettem, hogy miért szállt ki, majd elkezdett darálni rá.. Én a helyükben nem kiszálltam volna egy fegyveresre, de Dragan valószinüleg arra ment, hogy szándékosan megölje! Úgy gondolom mindenkire ugyan az a szabály vonatkozik, majd aki birálja a PK-t az eldönti, hogy milyen szankciót oszt ki! Sajnos csak most tudtam PK-t tenni, ezért régi a videó! (Nincsen sajnos hoszzú i betűm, ezért elnézést kérek!)

U

uncseh

dragan dokic válaszát várhatod, már hónapok óta nem ez a nevem, attól mert ő neki jobb az fpse és stopanimmal előbb kitudott szállni nem tudom mi a pg ebben XD siralmas ez a pk
+vágatlan bizonyítékot csatolj

Utoljára szerkesztve:

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
Mindent az FPS-re lehet fogni, legalább lenne benned annyi, hogy végig olvasod a szép szemeiddel!
Nem tudtam róla sajnos, hogy azóta más neved lett, nem itt kell megjátszani az idióta embert, ezt majd való életben megteheted!
Te is ugyan úgy használtad a stopanimos kiszállást szóval ne sirjon a szád! Köszi!

Krisz202

Újonc
2019. 01. 10.
19
23
V4 karakter
Frederic Straight
LV karakter
Marcus McGregor
Mit kéne csatoljon? ugyanezt csak nem ráközelítve? vagy mit akarsz kihozni a vágatlan videóból?

• Vicces
Reactions: Danesz és Marco
U

uncseh

1.) Bizonyíték hiányban ne nyiss panaszt!
Büntetés: Felszólítás bizonyíték csatolására, ha ez nem történik meg 12 órán belül, 40 büntetőpont, téma zárása.

2.) A bizonyíték képet tilos szerkeszteni, eredeti állapotban kell beadni!
Büntetés: Felszólítás az eredeti kép feltöltésére, ha ez nem történik meg 12 órán belül, 40 büntetőpont, téma zárása.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Nem szeretnétek inkább ezt TS-en rendezni?
Érzek egy "kis" feszültséget ... ?

U

uncseh

Nos akkor, a chatboxtól rendesen elhaltak az agysejtjeim köszönöm a McGrEgOr familynek. Nem vettem eddig komolyan a PK-t, mivel mint már írtam - siralmas kategóriába sorolandó.
1) Ne egy hónap után nyiss PK-t, miután már mindenféle bizonyítékom törlődik. (pl. az FPS, chat log)
1.1) Mint írtad, azért raktál PK-t mert én is raktam rátok... Érdekes, miért vársz 1 hónapot?
2) Olyan videót vágtál össze, amiben megállítod a képet, ebből kiindulva nem látni pontosan semmit.
2.1) Visszanéztem a liveot egy Dislike kíséretében, annyi látszódik, hogy felszólítunk titeket, leálltok az út szélére kiszállsz AK-val és elkezdesz darálni miután a kocsi hátra tolat*, CIVILKÉNT. (minden liveotok csak erről szól: dara, dara és dara)
2.2) *Mivel az MTA olyan rendszerrel működik (lásd: bug) hogyha a kocsi mozgásban van akkor nem egyből száll ki a karakter illetve a kevés FPS miatt mint látszik, pontosan 1 másodperccel később szálltam ki rád. (méghozzá úgy, hogy takarásban voltam a kocsi mögött)
2.2.2) >
-- 54:20-tól.
3) A liveba miután lelőtök undorító megjegyzéseket tesztek, ami már megint egy más téma, vicc kategória.
4) 1 ember szállt ki, nem tudom, hogy ebben mi a PG. Ajánlanám átolvasni és áttanulmányozni a szabályzatot, ami egyébként igazán fontos és értelmes információkat rejt. A szerveren lévő fölösleges darák és rabolgatások idejét én úgy vélem, hogy ráfordíthatnátok a dolgokra (szabályzat).
4.1) Amennyiben PG-nek fogod @Padre titulálni, akkor kérvényezném hogy a Vladimir Mikhailov -> Dave Shorpen[Justin] PK-t újra nézzétek át (amihez amúgy Borisz is leírta a véleményét) illetve annál a PK-nál lévő csatolt bizonyítékot is.
---- 1 TEK-es autó előtte (3 tag) mögötte 2 TEK-es (~3 tag) illetve 1 NNIs. Itt is pontosan 1 mp telik el mikor kiszáll RÁJUK!!!!! (3 TEK-es) egyedül.
---- Míg én 1 civilre szálltam ki.
+++++++++++++++++++++++
Én felőlem nincs feszültség, csupán zavaró már (hallgasd meg a liveot miután lelőnek XDD) amit művelnek a szerveren. TS megbeszélésre szerintem nincs szükség, ha még is akkor egy Fő/SzuperAdmin jelenlétében szeretném lebonyolítani. :D

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
@uncseh -nek igaza van a videóval kapcsolatban - köszi, hogy elküldted a liveot - elég manipulatív a szünettel és a nagyítással.
Látszik, hogy elenyésző a különbség a két kiszállás között, így nem lehet PG-nek nevezni.

Ha lehet legközelebb az esetet követően minél hamarabb tegyetek panaszt...
(Elévülés nincs, de Uncseh már írta hogy miért problémás ha ennyi időt kivártok.)

Panasz jogtalan.

Zárom - Helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.