Nos akkor, a chatboxtól rendesen elhaltak az agysejtjeim köszönöm a McGrEgOr familynek. Nem vettem eddig komolyan a PK-t, mivel mint már írtam - siralmas kategóriába sorolandó.
1) Ne egy hónap után nyiss PK-t, miután már mindenféle bizonyítékom törlődik. (pl. az FPS, chat log)
1.1) Mint írtad, azért raktál PK-t mert én is raktam rátok... Érdekes, miért vársz 1 hónapot?
2) Olyan videót vágtál össze, amiben megállítod a képet, ebből kiindulva nem látni pontosan semmit.
2.1) Visszanéztem a liveot egy Dislike kíséretében, annyi látszódik, hogy felszólítunk titeket, leálltok az út szélére kiszállsz AK-val és elkezdesz darálni miután a kocsi hátra tolat
*, CIVILKÉNT. (minden liveotok csak erről szól: dara, dara és dara)
2.2) *Mivel az MTA olyan rendszerrel működik (lásd: bug) hogyha a kocsi mozgásban van akkor nem egyből száll ki a karakter illetve a kevés FPS miatt mint látszik, pontosan 1 másodperccel később szálltam ki rád. (méghozzá úgy, hogy takarásban voltam a kocsi mögött)
2.2.2) >
-- 54:20-tól.
3) A liveba miután lelőtök undorító megjegyzéseket tesztek, ami már megint egy más téma, vicc kategória.
4) 1 ember szállt ki, nem tudom, hogy ebben mi a PG. Ajánlanám átolvasni és áttanulmányozni a szabályzatot, ami egyébként igazán fontos és értelmes információkat rejt. A szerveren lévő fölösleges darák és rabolgatások idejét én úgy vélem, hogy ráfordíthatnátok a dolgokra (szabályzat).
4.1) Amennyiben PG-nek fogod
@Padre titulálni, akkor kérvényezném hogy a
Vladimir Mikhailov -> Dave Shorpen[Justin] PK-t újra nézzétek át (amihez amúgy Borisz is leírta a véleményét) illetve annál a PK-nál lévő csatolt bizonyítékot is.
---- 1 TEK-es autó előtte (3 tag) mögötte 2 TEK-es (~3 tag) illetve 1 NNIs. Itt is pontosan 1 mp telik el mikor kiszáll
RÁJUK!!!!! (3 TEK-es) egyedül.
---- Míg én 1 civilre szálltam ki.
+++++++++++++++++++++++
Én felőlem nincs feszültség, csupán zavaró már (hallgasd meg a liveot miután lelőnek XDD) amit művelnek a szerveren. TS megbeszélésre szerintem nincs szükség, ha még is akkor egy Fő/SzuperAdmin jelenlétében szeretném lebonyolítani. :D