Elutasítva Jesse D Marshall - Dimi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aSimon

Újonc
2020. 09. 25.
51
42
21
Wien
LV karakter
Wyatt_Ortega
zoldlogo.png

Neved:
< Jesse D Marshall >

A ban időpontja:
< 2020-11-05 22:09:42 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 (örök) >

Neve, aki bannolt:
< @Dimi Ethan által >

A ban oka:
< Account megosztás @Dimi >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sajnos nagyon megbánta,hogy igy cselekedtem, egy OOC beszélgetést kiszűrve kaptam a bant, mert megláttam egy lehetőséget egy adott frakcióhoz csatlakozni, és sajnos nagyon rosszul cseledetem, amit már 2 órával sajnos nagyon megbántam, megbeszélések alapján arra jutottunk,hogy el telik egy pár hónap, és unbant kapok a bannoltatott Admintól. @Dimi ] Az Account megosztást azt nem szeretném részletezni,hogy hogyan történt ,mert akik olvassák a lapokat, nem vonatkozhatnak vele, FA/SA-n kivül. A bant esetleg TS3-on szeretném átbeszélni, hogy-mi hogyan történt. A szereveren már nagyon szeretnék játszani , hiányzik az az IC karakter, amelyet én ott elkezdtem felépiteni. Sok barátot szereztem ezen a szerveren, és nem szeretném őket elvisziteni, voltak IRL barátaim akikkel nagyon sokat játszottam, és sok IC cselekvést csináltunk. Hiányzik a szervere, nem tudok rajta olyan dolgokat csinálni, amelyet más szerveren nem áll rá lehetőség. (TS3-on szeretnék majd egy átbeszélést,hogy hogyan történt ez az egész. >

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
597
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! - Vinny
Szia, így igaz, az UB-t megkaptad volna tőlem 1-2 hónapon belül, én és Ethan is tudjuk, hogy mi történt, csak már én sem és ő sem admin.
Nyilván, FA felett nem hozhatok döntést, de ahhoz, hogy tudja a teljes storyt a bíráló FA, ahhoz egyértelműen a TS megbeszélgetés elengedhetetlen.

(tisztában vagyok vele, hogy nem kéne ideírnom, az ezzel járó szankciót elfogadom.)

• Tetszik
Reactions: aSimon és vigar

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nem tudok unbant adni.

• Szomorú
Reactions: aSimon
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.