Jerquis Quince -> Anna Prokesova [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
364
3 217
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jerquis Quince

Panaszra tett személy InGame neve:
Anna Prokesova

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rp tagadás, úgy gondolta skippeli az RP-t. Esti órákban gondoltam egyet, kerítek valami RP-t a szerveren. Ennek fényében merült fel Anna Prokesova neve, hisz RP szerint egy vállalkozást indított, én pedig úgy döntöttem kezdeményezek egy RP szálat. Elmentem másik három frakció társammal az IC /szalonjához/ mikor kijött betessékeltem a házba (
[2023-11-25 20:58:25] [Output] : Jerquis Quince mondja: Betudunk menni?
[2023-11-25 20:58:30] [Output] : Jerquis Quince mondja: Két perc az egész.
[2023-11-25 20:58:30] [Output] : Anna Prokesova mondja: Sietős sajnos.
[2023-11-25 20:58:37] [Output] : *** Jerquis Quince fegyverét villogtatja.
[2023-11-25 20:58:38] [Output] : Jerquis Quince mondja: Tehát, megyünk?
[2023-11-25 20:58:42] [Output] : *** Anna Prokesova sóhajt.
[2023-11-25 20:58:48] [Output] : *** Anna Prokesova kinyit egy interiort.
[2023-11-25 20:58:49] [Output] : [R1] Jerquis Quince mondja: Jólvan, gyertek, a faszomat.) A történet egyszerű védelmipénz hajtás lett volna. (nyilván RP keretein belül, nincs szándékomban más játékos társamat megrontani x összeggel) Alig hogy belekveredtünk az IC-be, ő úgy döntött elhagyja az RP-t és könnyű szerrel kisétált az interiorból, aztán elhajt a motorral. Ezzel négy embernek a játékát romba döntve.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
I https://postimg.cc/CBrq53t1

Megjegyzés:
A teljes logomat a bíráló adminnak szívesen elküldöm.

BubbleCZ

Zöldfülű
2023. 08. 29.
163
1 032
Budapest
V4 karakter
Anna Prokesova
Sziasztok!
Tíz éve játszom a szerveren, valamiért mindig is divat volt, hogy amint egy sikeres vállalkozás, rp szál elindul azonnal rá rabolnak az emberek. Rá néztem a téma létrehozójának profiljára, semmilyen karakter hátteret nem láttam amire arra következtetne, hogy ilyesfajta rpt kezdjen velem.

Az én karakterem kidolgozott, fokozatosan épül fel és szerencsére a közösség is vevo rá. Ezért is írtam hogy magam szeretném ezt alakítani és nem vagyok arra vevő hogy random meg jelen 3-4 ember és adjál 30 százalékot. Ezzel bele vagyok kényszerítve egy olyan RP szálba amit nem szeretnék tovább vinni. Ahogy a CK sem erőltethető a másik játékosra így ezt sem szeretném ha rám lenne erőltetve.
Inkorrektnek tartom hogy valami fokozatosan felépül előre viszi a civil életet majd megjelenik négy random ember és más irányba kell menjen mert azt mondjak.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Persze ez érthető, de attól függetlenül nem így kell kilépni egy RP szálból, hogy ezt skippeled. Ha skippeled, miért nem írod le a srácoknak, hogy halasztanád xy indokból. Szerintem megértenék a te álláspontod is.
[21:06] Anna Prokesova: (( bocsi skippelem ezt az RP-t ))
[2023-11-25 21:13:16] [Input] : id anna
[2023-11-25 21:13:16] [Output] : [SeeMTA]: Több játékos található ezzel a névrészlettel:
[2023-11-25 21:13:16] [Output] : (573) Hannah Romero
[2023-11-25 21:13:16] [Output] : (20) Hannah Price
A másik karakteredől tudnál esetleg mesélni, hogy miért használod/tad ezzel párhuzamosan?

BubbleCZ

Zöldfülű
2023. 08. 29.
163
1 032
Budapest
V4 karakter
Anna Prokesova
Ez nem tudom hogyan kapcsolódik ide.
Egyébként amikor regisztráltam az accountomat akkor engedte a rendszer hogy legyen két karakter egy accounton.
Amikor újra elkezdtem játszani pár hónapja akkor nem tudtam az adataimat így îrtam a supportnak e-mailt ahol megemlítettem hogy két karakter van az accon és nem lett szóvá téve.
Itt a beszélgetés ahol említem is: https://kephost.net/p/MTAzMDcwMg.jpg

• Tetszik
Reactions: Danesz

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
364
3 217
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
Sziasztok!
Tíz éve játszom a szerveren, valamiért mindig is divat volt, hogy amint egy sikeres vállalkozás, rp szál elindul azonnal rá rabolnak az emberek. Rá néztem a téma létrehozójának profiljára, semmilyen karakter hátteret nem láttam amire arra következtetne, hogy ilyesfajta rpt kezdjen velem.

Az én karakterem kidolgozott, fokozatosan épül fel és szerencsére a közösség is vevo rá. Ezért is írtam hogy magam szeretném ezt alakítani és nem vagyok arra vevő hogy random meg jelen 3-4 ember és adjál 30 százalékot. Ezzel bele vagyok kényszerítve egy olyan RP szálba amit nem szeretnék tovább vinni. Ahogy a CK sem erőltethető a másik játékosra így ezt sem szeretném ha rám lenne erőltetve.
Inkorrektnek tartom hogy valami fokozatosan felépül előre viszi a civil életet majd megjelenik négy random ember és más irányba kell menjen mert azt mondjak.
Elmondásod szerint tíz éve játszol a szerveren, mégsem tudod betartani az alapvető normákat. Nem tudom honnan kellett volna látnod azt, hogy az én karakterem mit tehet, mit nem, ezt szeretném ha kifejtenéd. Sajnálom ha neked az jött le hogy "Adj most harminc százalékot", ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amint megláttál egy számot tipliztél a RolePlay szituációból. Millió meg egy dolgot kilehetett volna hozni ebből a szituációból, sajnálom hogy a szűklátókörödnek köszönhetően te semmi kreativítást nem tudtál ebben meglátni. Állításod szerint karaktert szeretnél vinni, fejlődni szeretnél vele, de valahogy a külső behatásokat (pl:. minket) az első percben kizártad. Ha pedig van egy scripted ötleted, az már rég nem jellemzi a karakter RP-t. Teljesen megtudom érteni, hogy van számodra pár RP szituáció ami neked nem fekszik, de akkor sem az a módja hogy te behisztizve kirontasz a saját interiorodból. Azt pedig nem tudom hová tenni, hogy mi változtatnánk meg a te kitalált RP száladat. Ha azt gondolod hogy azért mentünk oda hogy ellehetetlenítsünk, hát sajnálom.

BubbleCZ

Zöldfülű
2023. 08. 29.
163
1 032
Budapest
V4 karakter
Anna Prokesova
Továbbra se tudom hogy te milyen karaktert alakítasz. Ez a csinálok valami RPt ebből az sült ki hogy egy frissen nyílt szalonba random beugrotok védelmit szedni? Azt se tudod Ingame áll e védelem alatt vagy sem.
És sajnos nem tudok semmi kreativitást latni a védelmi pénz szedésben, annyira egyedi, mint hogy minden maffiának van egy klubja. Sablon rp unalmas.
Ha viszont szűklátókörű embernek gondolsz akkor valóban nem én vagyok az embered az RP-re. Így talán jobb ha egy sokkal jobb embert keresel helyettem.

• Tetszik
Reactions: bosg122 és tigusz.

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
364
3 217
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
Továbbra se tudom hogy te milyen karaktert alakítasz. Ez a csinálok valami RPt ebből az sült ki hogy egy frissen nyílt szalonba random beugrotok védelmit szedni? Azt se tudod Ingame áll e védelem alatt vagy sem.
És sajnos nem tudok semmi kreativitást latni a védelmi pénz szedésben, annyira egyedi, mint hogy minden maffiának van egy klubja. Sablon rp unalmas.
Ha viszont szűklátókörű embernek gondolsz akkor valóban nem én vagyok az embered az RP-re. Így talán jobb ha egy sokkal jobb embert keresel helyettem.
Természetesen nem tudtam meg hogy áll-e védelem alatt vagy sem, hisz az IC-nk szomorú véget vetett. Ha esetleg védelem alatt állna, csak plusz RP-t kreálna a dolog, nem értem ebben mi olyan rossz számodra. Önmagában a védelmi pénz szedés valóban nem egy kreatív dolog, ezért kell valamit hozzátenni, hogy az legyen. Ha ilyen gondolkodásmódot folytatna mindenki, lassan már levegőt sem lehetne venni a szerveren, mert sablon. Dobálod a /sablon/ /unalmas/ jelzőket, de te voltál az aki kifarolt az első percben ebből és nem hagytál lehetőséget egy nagyobb RP szálnak, segítek még mindig nem a "Harminc százalék vagy meghalsz"-ról van szó.

BubbleCZ

Zöldfülű
2023. 08. 29.
163
1 032
Budapest
V4 karakter
Anna Prokesova
Más az elképzelésünk, továbbra is azt mondom nem én vagyok a te embered a közös RP-re.

• Fájdalmas
Reactions: flaash

xixoo

Lelkes fórumhasználó
2021. 08. 19.
364
3 217
18
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Sidonio Mazzini🔪🍬
Más az elképzelésünk, továbbra is azt mondom nem én vagyok a te embered a közös RP-re.
Hát valóban nem fogunk már együtt RP-zni a szerveren, ezt remekül látod. A panaszkönyv csupán a baklövésed miatt készült. Sikerekben gazdag masszázs órákat kívánok.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Sajnos egy roleplayből való kilépésnek nem ez a menete, hogy beírjuk, hogy skippeljük az RP-t, és egy IC interkació nélkül elfutunk, majd ezt követően elhajtunk a motorral.
Szerintem ha a srácokkal megbeszéled, hogy miért nem szeretnél velük rpzni, azt teljesen tiszteletbe tartották volna. Vagy másik esetben ezer plusz egy módon ki tudtál volna jönni ebből az rpből, amit fentebb már xixo említett is.
A panasz jogos, 3 hét kitiltásban fogsz részesülni, RP tagadás indokkal.
Bármi kérdés van, nyugodtan felkereshettek!
Zárom, szép estét!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.