Jerome Shakur jelentkey;se a N.AV.-ba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

botondhusian

Újonc
2020. 04. 18.
2
1
V2 karakter
Jerome Shakur
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Husian Botond ~

[#2] Korod:
~ 14 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019-10-13 18:29:27 óta játszok a szerveren és 8138 percem van ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/5UHUTQu ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Nagyon megtetszett a rendvédelem és úgy gondolom, hogy ez a frakció tökéletes lenne rá,hogy kipróbáljam magam benne. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Általában egész éjjel szoktam játszani,tehát olyankor is online vagyok,amikor más nem,és ezért akkor is tudnám a rendet tartani. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Igazából egy átlagos 14 éves srác vagyok,Husian Botond,Nagykárolyban élek (Erdély),és nagyon szeretem a szerveren tölteni az idomet,de emellet a sportok sem szorulnak a háttérbe. Igy igazából is nagyon tudnám élvezni a rendvédelmisek munkáját,ezért gondoltam,hogy itt is szerecsét próbálok.8-ikos vagyok éppen. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jreome Shakur ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos belvárosi korház:2000.09.16 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenorzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltéroen nem rendelkezik.Az is a dolguk,hogy a pénz probléma mentesen forogjon legálisan. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Egy autót akármikor leinthetek az útról egy társam jelenlétében,elkérem a személyes adatait az illetonek,megnézem,hogy van-e nála az eloirásnak megfelelo eü. doboz,és ha minden eggyezik,akkor továbbengedjük. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ismeretségem. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Szorgosan elvégezném a rám kituzött feladatokat,lehetoleg minden probléma nélkül. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ ÁFA (általános forgalmi adó),személyek igazoltatása,vám illeték,a cégek ellenorzése,stb... San Fierro-ban és környékén. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor az adott személy nem követi az utasitásaimat,valamint ellenkezik,vagy esetleg fegyverért nyúl. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jerome Shakur vagyok,22 éves és Los Santos-ban születtem.Eddig még nem volt szerencsém kipróbálni ehez kapcsolatban lévo dolgokat. Egy nagyon akaratos és figyelmes ember vagyok. Rossz tulajdonságom az,hogy legtöbbször túl oszinte vagyok az emberekkel és ez sokszor odavezet,hogy megbántom oket. Jó tulajdonságaim köze tartozik az,hogy alapos vagyok,tehát a rám kituzött feladatokat szeretem jó alaposan elvégezni. Egy nagyon egyenes személyiség vagyok,pontosabban nem szeretem a mellébeszélést,hanem az oszinteséget.Könnyen tudok tanulni,tehét ez itt sem lesz probléma,hiába nincs még ilyen ismeretem ilyen téren.Ha a barátaim,vagy családom bajban van tudják,hogy rám mindig számithatnak.Akárkit megtudok kedvelni hamar.Megbizható vagyok teljes mértékben. ~

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Nem a legjobb lap, kcisit rövidke is lett , de egy esély adok . Elfogadva! Ts en keress fel egy leadert a továbbiakért!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.