Elutasítva Jeremy Richard - Edward (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Beniii

Barangoló
2019. 01. 11.
120
153
LV karakter
William Boren
zoldlogo.png

Neved:
< Jeremy Richard >

A ban időpontja:
< 2021.09.24 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< Berendezéssel való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia! Lassan már féléve annak, hogy kilettem tiltva a szerverről. A kitiltás azért történt, mert egy srácnak téves információt adtam egy ház méretéről amit eladtam neki és ez miatt sajnos anyagi kárt okoztam neki. Fontos tudni, hogy nem szándékosan adtam rossz információt, én is félre voltam informálva. Nem volt bennem semmi rosszindulat illetve nem akartam szabályt szegni, de sajnos tudtomon kívül még is sikerült. Mindig is próbáltam értékes tagja lenni a szervernek, nagyon szerettem minden este feljárni egy kicsit és kikapcsolódni. Szeretném ha ennyi idő után ismét aktív tagja lehetnék ennek a közösségnek és ezúton szeretnék ismét bocsánatot kérni a sráctól akit megkárosítottam. Amint megtudtam, hogy átvertem, az első dolgom az volt, hogy megpróbáljam kárpótolni, de sajnos a ban megakadályozott ebben. Már elég idő eltelt a ban óta, hogy érezzem a tettemnek a súlyosságát és nagyon megbántam. Sose volt célom a közösségrombolás azzal, hogy embereket átverek, több éve játszok a szerverren de ez volt az első eset. Hidd el, hogy minden vágyam az, hogy visszatérjek a szerverre, lassan már fél éve erre várok. Végsősoron annyit szeretnék kérni, hogy kérlek adj egy esélyt a bizonyításra. >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.