Elutasítva Jeremy Knoxville -> Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MrEgySlukk

Újonc
2023. 06. 11.
7
2
V4 karakter
Jeremy Knoxville
LV karakter
Jeremy Knoxville
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Jeremy Knoxville

A ban időpontja:
2023.06.26 11:43

A ban időtartama:
3 hónap

Admin neve, aki bannolt:
Ori

A ban oka:
6 percen át vonyít a voice telefonba

Amiért szeretnéd az unbant:
Megmondom őszintén már az elején se értettem hogy egy teljesen IC, rp-nek számító dologért miért kellett banolni úgy voltam vele hogy elfogadom a sorsom és megvárom azt hogy leteljen ez a három hónap. Közben sok minden megfordult már a fejemben az üggyel kapcsolatban és arra jutottam hogy meg szeretném igényelni a banom lerövidítését egy közelebbi időpontra, tekintve hogy az emberek nonrp-ért és egyéb más szabályt MEGSZEGŐ dologért AJ-t kapnak és egyéb büntetéseket. Videó is történt az esetről sajnos ezzel nem voltam tisztában teljesen a beleegyezésem nélkül történt és nem azért került fel a youtube-ra mert úgy gondoltam hogy nagyon nagy ember leszek ha kikerül. Lehet azt mondani hogy megbántam de inkább azt mondom még most is hogy nem értem. Telefon voice-ba úgy viselkedtem ahogy a karakterem is viselkedett volna, a vonal másik felén sem voltak szép dolgok de ez van. Kérem ha legalább lehetőség van rá az eset felülvizsgálását vagy legalább egy részletes tájékoztatást a tiltással kapcsolatban. Ez nem panasztétel, csak szeretnék újra játszani és nem érzem jogerősnek ezt az időintervallumot.

Megjegyzés:
Megértéseteket köszönöm. Minden egyéb dologgal kapcsolatban szívesen válaszolok!

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 092
6 867
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
A kitiltásod indoka ez:
9669263fe91f62c3a5a036c7610c4a9f.png

Marad, nem fogom levenni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.