Elutasítva Jeray Roger -> Fasirt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
zoldlogo.png

Neved:
< Jeray Roger >

A ban időpontja:
< 2019 01 26 12:50:31 >

A ban időtartama:
< 2030 12 31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Fasirt >

A ban oka:
< (kamu) OOC kereskedelem szándéka >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Sziasztok-Szép Estét/Reggelt/Délutánt/Nappalt
Kívánok minden kedves embernek aki éppen a kérelmemet olvassa.

Így előszónak csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon- de nagyon! Hiányzik a Szerver és a Közösség (Szívem szerint csupa nagy betűvel írnám a közösség szót), és nap- mint nap amikor a Fejlesztői videókat nézem, mindig elkeseredek, hogy én még sajnos nem játszatok ott, akármennyire is akarok de remélem, hogy ez most változni fog!
Történet:
Az egyik szép napon, a Szerveren RPz-gettem a haverokkal 4-sárkány előtt és megláttam egy hirdetést amiben az állt hogy: Prémium Kupon Pontok eladóak!!
Egyből csörögtem is a telefonon, majd meeteltem az eladóval. Sajnos nem volt egy korrekt személyiség már rögtön amikor beszéltünk a telefonon. Hiszen megbeszéltünk egy árat és ahhoz egy PP összeget és mindig csökkentette, valahogy így:
-Akkor XY.000 $ és 6000 Kuponpont.
-Oké,
-(Barangolás az ATM-hez)
-(Pénzel rendelkezésre állva: )
-Tessék itt van az összes:
-Jó akkor nem kapsz csak 5.500 Kuponpontot
-(Én meg csak nézek..)
Oké, de akkor a többi pénzt vissza rakom.
-Később... Tessék: Itt van XY.000 Dollár, kérem az 5.500 Kuponpontot.
-(Eladó): Jó, de akkor nem kapsz csak 5.000-ret.
-Én: Kikerekedik a szemem, elnevetem magam.
(Nyilván gyerekes felfogással.. Mondom magamba, húúú ezt szívassuk már vissza!!)
Visszavitt az Úriember 4-sárkihoz. Majd félre álltam vele és OOC leírtam hogy: "hallod ha mar ilyen jo volt a deal nem kell csgo skin eladoban?? (Aképpen hogy megbeszélem vele hogy "Odaadom" és majd mikor húzom az időt akkor én is csinálom hogy: Oké de akkor ezt nem adom, Oké ez nem jár mellé, Oké akkor ezt sem, Majd a végén.. Tudod mikor adom el ezeket, főleg úgy hogy nem is szabad. Hatalmas Prankek közepette
megjelent Fasírt Kolega, és még nem gondoltam hogy ez történik. Nem mondott egy szót sem, csak látom hogy alul töltődik az a picike sáv, körbe körbe, gondoltam hogy Valamiért Kick, vagy éppen csak ledobott a Szerver, de sajnos nem, hanem láttam hogy ez igenám! Egy ban.

Ez, nemsokára 2 éve történ esemény, ami azért nem kevés idő, és sok minden lehet ez alatt az idő alatt.
-Az újszülött Csecsemőből, kicsi gyermek válik, aki már járni is tud.
-Valaki éppen ennyi idő alatt úgy dönt hogy Megházasodik.
-Valaki pedig Felnő.
Így is történt velem a dolog. Hiszen most 16-éves létemre írhatom az UB-t annak a tudatában hogy én, mennyire gyerekes voltam 13-14 évesen.
De hagyom az önsajnáltatást, mert nem ez a lényege, meg nem is ez a célom ,
Hanem hogy visszatérjek egy nagyon klassz Játékhoz, és egy Jó Közösséghez.
Minden UB- Végén Kincs a Fogadalom, amit most én is Megteszek: Ígérem ha Megkapom az UB-t Jó leszek, és színes Rp-vel gazdagítom a szervert, és nem pedig felesleges viccelődéssel.
Köszönöm, hogy végig olvastad ezt a kisebb regényt, hiszen ez már az volt
Remélem, hogy még a Birálóval beszélhetek TS-en.
Legyén Szép; Estéd/Délutánod/Délelőttöd/Reggeled.

(És itt a Karácsony a nyakunkon Tényleg Nagyon Nagyon, de Nagyon boldog lennék!!!
Élére is Nagyon köszönöm! Kellemes ünnepeket és Áldott Karácsonyt kívánok, mindenkinek

>

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: balintwgb és Wendy

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Arra nem tudok mit mondani, hogy te kamunak tartod a kitiltási indokodat. Ha nem lett volna jogos, akkor azt a ban időpontjában kellett volna tisztázni. Viszont továbbra is rajtad van, így a kitiltás az jogos. Erre az indokra nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.