- 2019. 01. 14.
- 247
- 342
- 20
- V4 karakter
- Spenser Blake
- LV karakter
- Emelia Gardner
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Krisztián ~
[#2] Korod:
~ 15 és fél. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3éve, 5900 perc. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/xtDNl1L (Ban nincs),az utolsó AJ-ból már kivettek csak valamiért nemjelzi UCP-ben valamiért. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék akcóban résztvenni, Rp-zni.Mert nagyon megtetszett a fraki. Nagyon tetszik a rendvédelmis élet, az igazoltatás, uldozés, az adóellenőrzés is nagyon tetszene. Alkalmasnak érzem magam a munkára, hiszen nagy sebességeknél elég jól tudok vezetni. Szeretném a bunozoket kerketni és elkapni majd megbuntetni. Szeretnék egy normális közösséghez tartozni. Régóta vágyom a rendvédelmi munkára. OMSZ-ben megtapaszttaltam, hogy mit csináltok, és nagyon tetszik. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ IRL rendőrnek tanulok,minden szituációban tudom a helyes eljárást.Gyorsan tudok magolni.Nagyon jóltudok gyors sebességnél vezetni,lőni.OMSZ-ben a ROKO (Fullos sprinter) kocsival alig borulgatta fel és gyors voltam. Aktív tudok lenni hétkozben kb 3 óra, hétvégén 10 óra is meg szokott lenni. Terhelheto vagyok és nagyon megbízható. OMSZ tagja voltam, így megtapasztaltam hogy milyen a munkátok. Sok rp tapasztalatot szereztem már, mindigis komolyan vettem ezt a szervert. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Krissz vagyok,barátok között csak Kikó.Imádok gusztábnál gusztább szendvicseket készíteni,amik finomak is.Imádom a háziállatokat,volt érgebben egy nyulam is,de sajnos már nem él.Élsportoló vagyok úszásban,utálom a focit,minden más sportot imádok.IRL rendörnek fogok tanulni azonbelül pedig a TEK csapatába szeretnék majd bekerülni.Álltalában egyedül szoktam játszani a See-vel,kivéve ha Frakcióban vagyok mert akkor egy rang belimmel összeszoktam haverkodni és vele szoktam játszani,illetve ha frakcióban vagyok akkor amikor See-zek akkor 95%-ban Frakcióban vagyok, 5%-ban pedig Frakcion kivül.Tudok alkalmazkodni,káromkodni nem szoktam. Barátságos vagyok,kritikát nemtorlom meg hanem abból építkezek. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jerald Howard ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ See City, 1999/02/01 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határ ellenőrzése, adók begyűjtése, a rend fenntartása, az úton történő bűncselekmények megkeresése, megtalálása, megszüntetése, utak ellenőrzése, üldörésekre való vonulás, kötelező befizetések megállapítása, nyilvántartása, beszedése, ellenőrzése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone-ban felszólitom hogy húzodjon le,majd állítsa le a járművének motorját,és szálljon ki.Ezután ellenörzöm hogy a kocsi nincsen e körözés alatt.Odasétálok az ablaka mellé majd elmondom a nevemet,azt hogy a NAV-tól vagyok,jelvényszámomat.Ha volt indok amiért félreállítottam akkor elmondom neki azt hogy miért álítottam félre majd jogosítványt,forgalmit,személyigazolványt kérnék.Miután odaadta visszaülök a kocsimba majd ellenörzöm azokat is,ha minden rendben volt akkor visszadom azokat,majd megkérem hogy nyissa ki a csomagtartót ellenörzöm hogy van e EÜ/Illegál. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert megfelelőnek tartom magamat a N.A.V. feladataira.Erős karizmatikus ember vagyok aki nem érez fájdalmat.Tisztelem az idősebbeket,feltetteseimet.Megcsinálom mindig amit kérnek/elvárnak.Aránylag jóltudok lőni,mivel régen jártam lövészetre. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Adózók nyilvantartása, nem fizetők elkapása, megbüntetése, üldözésben való részvétel, határ ellenőrzése. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha az úr/hölgy nem akar együttmüködni, próbál elfutni. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Jerald Howard a tisztességes nevem.See City-ben toltottem a gyerekkorom negy részét. Itt születtem, de az általános iskola elso 2 osztályát San Fierro-ban toltottem. Rendőr akadémián végeztem 1. helyen, amire nagyon büszke vagyok. Dolgoztam az OMSZ ben is, itt panasz nélkul léptem tovább, mentő. 3 nyelvvizsgám van magyar, angol és német nyelvekből. Most, hogy nincs rendes munkahelyem, így a bányába szoktam bejárni dolgozni. Régóta vágytam erre a munkára, a barátommal szoktunk gyakorolni lovoldozni a kertben, hogy jobb legyen a célzásom.Rendőrséggel nem volt dolgom nemvagyok büntetetett előéletű. ~
thebenjamin válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: