Sziasztok.
Köszönöm a türelmeteket. A panaszt és a megküldött bizonyítékokat átnéztem, egyeztettem a panaszkönyvben érintett felekkel.
A feszültségkeltés, egy olyan cselekedet, mely során egy (vagy több) személy
provokatív módon feszültséget akarnak gerjeszteni kettő vagy több fél között. Objektívan vizsgálva az ügyet, itt egy "nyers" stílusban megfogalmazott üzenetről van szó, melyet
@Thomas Dannel Vincenzo egy privát csatornában küldött el a Honvédség Discord szerverén. Az üzenet tartalmát nem tartom provokatívnak, nem vélek benne felfedezni olyan részt melyben
@Thomas Dannel Vincenzo direkt vagy netán esetleg indirekt módon szeretne feszültséget kelteni az SCH és a "panaszkönyvet író banda" között. Önmagában ennek a kifejezésnek a használata, főleg egy privát (frakciódiscordon) üzenetben nem meríti ki a feszültségkeltés fogalmát. Az, hogy így hivatkozott (rád/rátok),
egyrészről a kép alapján amit megkaptam nem bizonyítja azt, hogy konkrétan rád avagy a frakciódra gondol. Legfeljebb az feltételezhető, hogy rólatok/rólad van szó a panasztételeid gyakoriságából ítélve.
Másrészről. Ennek az üzenetnek a kiszivárogtatása SCH discordról, majd ezt követően egy panaszkönyvben történő felhasználása
morálisan megkérdőjelezhető, véleményem szerint egyáltalán nincs rendben. Azon személyek (gondolok itt elsősorban
@Wanted-ra illetve arra aki ezt a képet eljuttatta hozzá) akik ebben érintettek, gondolkozzanak el ezen. Ezzel a hozzáállással, ebből a közösségből nagyon gyorsan ki lehet kerülni.
Harmadrészt. A panaszkönyv (és önmagában a fórum) egy olyan platform, ahol a szerver játékosainak lehetősége van nézeteltéréseit
kulturáltan, egymás maximális megtisztelésével rendezni adminisztrátori segítséggel. Ha ez hiányzik bárki részéről is, az egyrészről fórumszabályba ütközik, másrészről itt megint csak magamat tudom ismételni: az erkölcsi alapelveinkkel szembemegy.
@Wanted, téged szeretnélek megkérni, hogy a provokatív jelleggel megfogalmazott, illetve a másik provokálására megírt üzenet(részlet)eket
(pl: Arról ne is beszéljünk, hogy a leírásod 1073 karaktert képez, míg a teljes panaszkönyv maga pedig 636 karaktert tartalmaz.") a jövőben, a panaszkönyvek alatt mellőzd kérlek.
Köszönöm, hogy elolvastátok. Mindenkinek további kellemes estét kívánok!
A panasz
jogtalan.
Zárom, helyezhető.