Jelentkezéssel kapcsolatos információk

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reti

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
79
V4 karakter
Peter Madnes
okflogod7spt.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Jelentkezéssel kapcsolatos információk

Email: okf@seemail.hu

Kedves jelentkezők!

Azért jött létre ez a topik, mivel a jelentkezési lap kitöltésénél sokan elkövetnek tipikus hibákat. És ezzel a topikkal az a célunk hogy legközelebb ezt a hibát ne kövessétek el, ehhez viszont olvassátok végig ha jelentkezni szeretnétek!

Aki esetleg még elsőnek ír jelentkezési lapot annak röviden megmutatnám hogyan is kell megírni a lapot.

1. Első dolgod hogy megkeresd a "Jelentkezési lap MINTA! [TGF:NYITVA]!" nevű topikot. Itt találod a mintát

KÉP

2. Miután rákattintottál, utána görgess le. Itt találod a kódot amit ki kell jelölj, majd kimásolod

KÉP

3. Amiután kimásoltad annyi a dolgod hogy visszalépsz a "Jelentkezés" topikhoz, majd nyitsz egy új témát, bemásolod és kitöltöd

KÉP

Gyakori hibák:

Nos az első gyakori hiba amit szeretnék felvetni, az nem más mint a helyesírási hiba. Igen mindenki követ el hibákat, ez tény és való. Viszont találkoztam már olyan lappal ami rengeteg helyesírási hibákat tartalmazott. Szóval ha egy kérdésre válaszoltok, inkább nézzétek meg mielőtt tovább haladtok. Miután pedig végeztetek a lap kitöltésével, inkább nézzétek át. Természetesen ezért nem fogjuk elutasítani ha helyesírási hiba előfordul benne, meg nem is cseszünk le érte senkit. Viszont azért arra törekedjetek hogy minél kevesebb legyen benne.

Következő gyakori hiba a 3. paragrafusnál szokott előfordulni, ami nem másról szólna mint egy egyszerű "aláírás". Ugye ez a paragrafus arról szól hogy teljesen magadtól írtad, és nem használtál segítséget a lap kitöltéséhez. A legvégén pedig csak annyi a dolgotok, ugye a mintánál zölden ki van írva hogy "Válasz helye". Ide csak a saját nevetek, vagyis az IG neveteket kell írni. Nem pedig "Igen", vagy "teljes mértékben magamtól írtam, nem használtam külső segítséget".

Ami viszont még nagyon szúrja a szemem, a rövid válaszok. Vannak olyan kérdések ahol megvan adva a MINIMUM, viszont valaki még annál is kevesebbet ír. Ilyet sose kövessetek el, mivel az után én már nehezen mondom azt hogy kaphat egy esélyt. Mindig törekedjetek mindenhol minél többet írni, és szép kerek mondatokba foglalni a válaszaitokat.

Legutoljára írnám azt hogy, sokszor a kérdésekre hibás válaszokat érkeztek. Néhol a válasz logikus, valahol pedig szükséges egy minimális tudás. Nem várjuk el hogy úgy gyertek ide hogy IRL tűzoltó ként megállnátok a helyeteket tudás szinten, viszont legalább egy minimális szinten jó ha tudtok dolgokat. Viszont az se nagy gond ha egyáltalán nem tudtok az egészről semmit, mi szívesen megtanítunk titeket. De ami a jelentkezi lapba van, azután nézzetek utána, nem igazán időigényes 1-2 perc az egész.

Köszönöm, hogy végig olvastátok, törekedjetek nem elkövetni az itt felsorolt hibákat, sok sikert minden jelentkezőnek!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.