- 2019. 04. 17.
- 130
- 62
- V4 karakter
- -:(-
- LV karakter
- Oliver Laurence
- V2 karakter
- Oliver R Lavery
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<<Sárfi.Szilárd a becsületes nevem,17 életévemet taposom.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<jelenleg 46,632 játszott percem van.>>
Mi az SGH feladata?
<<Segítségnyújtás kezdőknek illetve játékosoknak,Akár Roleplay oktatása,adminoknak ne kelljen kérdésekkel foglalkozni,illetve ők fogadnak minden olyan kérdést amihez nem kell admin hogy ők nyugodtan tudják csinálják a dolgaikat.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<<Azért szeretnék tag lenni mivel bárkinek szeretek segíteni aki még kezdő vagy esetleg segítséget ígényel,tovább fejlesztenem magam illetve bővíteni a tudástáromat,kiszeretném magam próbálni mint SGH >>
Miért pont téged válasszunk?
<<Szeretek csapatban dolgozni,illetve megadom mindenkinek a tiszteletet,IDG voltam párszor >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<<Hétköznaponként:5-7 órát,Hétvégente:6-9 órát.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<Eddig még nem,https://imgur.com/a/nw3ulzg>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<https://imgur.com/a/nw3ulzg igen voltam nagyon sokszor,szerintem nagyon csúnya..>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<Negatív:Lustaság,Pesszimista vagyok,néha élénk.Pozitív:szeretek csapatban dolgozni,szeretek segíteni,ha nem bambulok el akkor odafigyelek és könnyen tanulok dolgokat >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<Igen szeretnék lenni,máshogyan is szeretnék segíteni a playereknek,egy jó közösség tagja lenni,szeretném hogy feltehetőleg mindenki betartsa a szerver szabályzatát,elkerülni hogy sokan elfelejtsék.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<<Mondanám neki:Roleplay szerver ami tömören azt jelenti hogy olyan mintha egy másik életet élne a szerveren,ő dönti el mi szeretne lenni és milyen nemet szeretne rpzni lehet akár nő vagy férfi is,eldönti hogy legális vagy illegális szerepet szeretne-e választani,alapmunkákkal megkeresheti a pénzét és bármilyen rp szituációban résztvehet pl:bulizások,horgászat spanokkal,sütögetés vagy valamilyen frakcióhoz tud csatlakozni:rendvédelmi,illegális(bünszervezet) banda illetve maffia és más legális szervezetek:taxi,bms,fix pf,/me illetve do,ame jó használata,ez alap rpnek számít.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<<Nem az én hatáskörömben van,megkérem hogy ilyet ne írjon SGH-nak,inkább írjon egy adminnak majd ő eldönti hogy tud neki adni.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<</vá 93 Szia bugg miatt biztos nem halhattál meg,szerintem éhen vagy szomjan haltál,ezért nem szednének fel vagy esetleg valaki megölt téged,ez teljesen ic ügy>>
Utoljára szerkesztve: