- 2022. 08. 05.
- 14
- 10
- V4 karakter
- Vicente Noah Rodriguez
- LV karakter
- Dyana Rogers
- V2 karakter
- Szilagyi DIana

Jelentkezési Lap
IG NEVED: Szilagyi Diana
JELENLEGI JÁTSZOTT PERCED: 14542
IC SZINT: 17
KOROD: 15
UCP KÉP (Ban/AJ/Névváltás):
RENDELKEZEL MŰKÖDŐ TS3 HOZZÁFÉRÉSSEL: igen
RENDELKEZEL HITELES FACEBOOK ÉS MESSENGER ACCOUNTTAL: igen
EDDIGI FRAKCIÓID: meg nem volt
TÁVOZÁSAID OKA: -
HA VOLTÁL SCCS-BE, MIKOR: -
MI VOLT AZ AKKORI IG NEVED: -
MI VOLT A TÁVOZÁSOD OKA: -
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTKÖZNAP: 2-3 ora
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTVÉGÉN: 4-6 ora
PÁR MONDAT MAGADRÓL: egy kedves ember vagyok aki nagyon szeret csapatban dolgozni es segitokesz vagyok mindenkinek
MIÉRT SZERETNÉL A FRAKCIÓHOZ CSATLAKOZNI? azert szeretnek hogy tobb penzt kapjak es hogy tobb baratot szerezzek
EGYÉB MEGJEGYZÉS: Balage,Dave mondta hogy irjak meg egy lapot es probalkozzak ujbol.
IG NEVED: Szilagyi Diana
JELENLEGI JÁTSZOTT PERCED: 14542
IC SZINT: 17
KOROD: 15
UCP KÉP (Ban/AJ/Névváltás):
RENDELKEZEL MŰKÖDŐ TS3 HOZZÁFÉRÉSSEL: igen
RENDELKEZEL HITELES FACEBOOK ÉS MESSENGER ACCOUNTTAL: igen
EDDIGI FRAKCIÓID: meg nem volt
TÁVOZÁSAID OKA: -
HA VOLTÁL SCCS-BE, MIKOR: -
MI VOLT AZ AKKORI IG NEVED: -
MI VOLT A TÁVOZÁSOD OKA: -
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTKÖZNAP: 2-3 ora
NAPI SZINTŰ AKTIVITÁS ÁTLAGOSAN SZERELŐTELEPEN (NYITVATARTÁSI IDŐBEN) HÉTVÉGÉN: 4-6 ora
PÁR MONDAT MAGADRÓL: egy kedves ember vagyok aki nagyon szeret csapatban dolgozni es segitokesz vagyok mindenkinek
MIÉRT SZERETNÉL A FRAKCIÓHOZ CSATLAKOZNI? azert szeretnek hogy tobb penzt kapjak es hogy tobb baratot szerezzek
EGYÉB MEGJEGYZÉS: Balage,Dave mondta hogy irjak meg egy lapot es probalkozzak ujbol.
Jelentkezési lapod leadásával tudomásul vetted a frakció szabályzatát, elfogadod, illetve felvétel esetén betartod.