🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Sreten Dzehverovic
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Belgrad, 2001.02.09
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Ana Stanojevic
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188825260
>Jelentkező lakcíme:
<
San Fierro, Gazdag utca 3
>Jelentkező e-mail címe:
<
VÁLASZ
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
@Atti4375 @seemail.com
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós)
<
Taxis.
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Nincs, de nagyjából tudom mit hogy.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Egy barátságos üzletember, aki szeret beszélgetni. Kiválóan vezet, hiszen már 6 éve kormány mögött ül. Nagyon sok tapasztalata van az emberekkel, bármi probléma van el tudja intézni. Csapatban kevésbé szeretek dolgozni.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Attila Horváth
>Hány éves vagy?
<
15
>Játszott perceid száma:
<
12447
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/R3QPSPl
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Sokat vagyok fennt, jól vezetek, kevésszer fagyok ki. Sajna néha van amikor csapatmunkához nincs kedvem.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Attila a nevem, egy 15 éves fiú vagyok. Szeretek kosárlabdázni, illetve sétáltatni a kutyám. Viszonylag haladó szinten tudok programozni, igy a jövőben is ezen a tájon szeretnék elhelyezkedni. Szeretek enni is, viszont a sporttal ezt leadom. Estefele, vagy amikor éppen meleg van kint akkor szoktam SEEzni, illetve programozni. Fun fact, hogy mély hangom van sokak szerint, 18nak hangzok kb.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Sreten
Sreten