- 2022. 05. 31.
- 250
- 507
- V4 karakter
- Charles Gatsby
- LV karakter
- Charles Gatsby
- V2 karakter
- Charles Gatsby
Név
- Meta -
Életkor
- 29 -
Mesélj magadról
- Csao, sziasztok! Péter vagyok, nagykanizsai lakos lassan 10 éve már. Elektronika-elektrotechnika és info szakon végeztem még nagyon régen. Mesterségem címere az nincsen, de rajzolhatok bármikor hiszen végzettségem ellenére fő állásban grafikusként tevékenykedem, mint EV. Reklám és hotel dekorral is foglalkozunk egy ismerőssel karöltve, de ez csak ilyen mellékes, hogy legyen mit eltankolni. A legjobb barátom én magam vagyok, hiszen akitől a legtöbbet tanultam az évek alatt, az jómagam. Imádom a szőrős dögöket dögönyözni, kutyákat, macskákat egyaránt, hiszen elég közel állnak hozzám az állatok. Kisebb koromban kutyatámadás áldozata voltam, ennek nyomai a mai napig megtalálhatók rajtam és büszkén viselem őket. Ez az eset miatt kezdtem el foglalkozni az állatok viselkedésének tanulmányozásával még régebben, azóta ez már csak érdekesség amin szívesen gondolkodok el néha. Hobbikat is szívesen mondok, ha ez még trendi: Alkotás! Amit a legjobban szeretek, létre hozni valami újat és egyedit. Kosarazni szeretek, emellett nagy sakkos és kártyajátékos is vagyok, de a gördeszkázás és vezetés is még szerepel kiégés mentesen a top listámon. Újabban plusz nyelveket kezdtem el tanulgatni, mint például a svéd és az orosz. -
Miért szeretnél Adminisztrátornak jelentkezni?
- Más éghajlatokon voltam legutóbb ilyen szerepkörben, 2017-ben. Leráznám a rozsdát kicsit és szeretném kipróbálni magam ismételten. Természetesen a segítség nyújtás a fő cél, játékosoknak, admin társaknak és a vezetőségnek egyaránt, ezt részletezni sem kell. -
Mennyire tudsz csapatban dolgozni? (Fejtsd ki pár mondatban)
- Inkább egyedül és csendben szeretek dolgokat elvégezni, de szívesen dolgozom csapatban is. Rugalmas vagyok, látom a dinamikát csapatmunkán belül és új embereket megismerni mindig jó, akikkel össze lehet csiszolódni. Várom a közös munkát! -
Játszott percek
- 294.580 perc (A lap megírásakor) -
Adminjailok [UCP kép]
-
Ban [UCP kép]
-
Rendelkezel TeamSpeak3-al és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem -
Sorolj fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságodat
- Rettentően kreatív és őszinte vagyok, az agyam penge és rögtön kapcsol minden helyzetben, ráadásul segítőkészen állok mindenkihez. +1 Részletekre nagyon kivagyok hegyezve.
Negatív, hogy makacs tudok lenni, a végsőkig hajlandó vagyok elmenni ha az adott cél fontos számomra. Idegesítően sokat szeretek gépelni. Bizalmatlan vagyok. Nem szeretem a korlátoltságokat. -
Volt Adminisztrátori neved (Amennyiben voltál Adminisztrátor)
- - -
Utoljára szerkesztve: