Jelentkezési lap: Meta

Meta

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 05. 31.
250
507
Nagykanizsa
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby

v2logo.png

Név
- Meta -

Életkor
- 29 -

Mesélj magadról
- Csao, sziasztok! Péter vagyok, nagykanizsai lakos lassan 10 éve már. Elektronika-elektrotechnika és info szakon végeztem még nagyon régen. Mesterségem címere az nincsen, de rajzolhatok bármikor hiszen végzettségem ellenére fő állásban grafikusként tevékenykedem, mint EV. Reklám és hotel dekorral is foglalkozunk egy ismerőssel karöltve, de ez csak ilyen mellékes, hogy legyen mit eltankolni. A legjobb barátom én magam vagyok, hiszen akitől a legtöbbet tanultam az évek alatt, az jómagam. Imádom a szőrős dögöket dögönyözni, kutyákat, macskákat egyaránt, hiszen elég közel állnak hozzám az állatok. Kisebb koromban kutyatámadás áldozata voltam, ennek nyomai a mai napig megtalálhatók rajtam és büszkén viselem őket. Ez az eset miatt kezdtem el foglalkozni az állatok viselkedésének tanulmányozásával még régebben, azóta ez már csak érdekesség amin szívesen gondolkodok el néha. Hobbikat is szívesen mondok, ha ez még trendi: Alkotás! Amit a legjobban szeretek, létre hozni valami újat és egyedit. Kosarazni szeretek, emellett nagy sakkos és kártyajátékos is vagyok, de a gördeszkázás és vezetés is még szerepel kiégés mentesen a top listámon. Újabban plusz nyelveket kezdtem el tanulgatni, mint például a svéd és az orosz. -

Miért szeretnél Adminisztrátornak jelentkezni?
- Más éghajlatokon voltam legutóbb ilyen szerepkörben, 2017-ben. Leráznám a rozsdát kicsit és szeretném kipróbálni magam ismételten. Természetesen a segítség nyújtás a fő cél, játékosoknak, admin társaknak és a vezetőségnek egyaránt, ezt részletezni sem kell. -

Mennyire tudsz csapatban dolgozni? (Fejtsd ki pár mondatban)
- Inkább egyedül és csendben szeretek dolgokat elvégezni, de szívesen dolgozom csapatban is. Rugalmas vagyok, látom a dinamikát csapatmunkán belül és új embereket megismerni mindig jó, akikkel össze lehet csiszolódni. Várom a közös munkát! -

Játszott percek
- 294.580 perc (A lap megírásakor) -

Adminjailok [UCP kép]
-
aj.png
-

Ban [UCP kép]
-
ban.png
-

Rendelkezel TeamSpeak3-al és mikrofonnal?
- Igen, rendelkezem -

Sorolj fel 3 pozitív és 3 negatív tulajdonságodat
- Rettentően kreatív és őszinte vagyok, az agyam penge és rögtön kapcsol minden helyzetben, ráadásul segítőkészen állok mindenkihez. +1 Részletekre nagyon kivagyok hegyezve.
Negatív, hogy makacs tudok lenni, a végsőkig hajlandó vagyok elmenni ha az adott cél fontos számomra. Idegesítően sokat szeretek gépelni. Bizalmatlan vagyok. Nem szeretem a korlátoltságokat.
-

Volt Adminisztrátori neved (Amennyiben voltál Adminisztrátor)
- - -

Utoljára szerkesztve:

superduck

Aktív fórumozó
2020. 10. 03.
268
1 482
17
Szolnok
V4 karakter
zhuan yijun
LV karakter
sava kozlov
V2 karakter
asaka hatsu
Szia a lapodat elnézve komolyan gondolod, jól összeszedted elmondtad a lényeget, sőt annál kicsit többet is, szívesen látnálak adminisztrátorként a szerveren, hajrá!

• Tetszik
Reactions: Meta

Dominik2000

Aktív fórumozó
2020. 05. 01.
289
319
V4 karakter
Drake Guerrini
LV karakter
Dominik_Sturm
V2 karakter
Dominik_Guerrini
szia hajrá mesterem támogatom a lapod.

• Tetszik

coreyyo

?
Támogató
2019. 01. 10.
245
206
21
V4 karakter
Corey N Forsythe
LV karakter
Dhruv Walsh
V2 karakter
Corey Nightrae
Nagyon tetszik az ahogyan a részletekre figyelsz. Néha nem értek egyet a különböző témákhoz fűzött gondolataiddal, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy sokkal értelmesebb vagy, mint a jelentkezők nagy része.
Kár lenne kihagyni az esélyt, hogy próbára tegyenek adminisztrátorként. Sok sikert!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom

Kismettyu

Az év Globális Moderátora | 2023
See Game Helpdesk
v2
2022. 07. 17.
172
169
Szeged
V4 karakter
Tyler Nash
V2 karakter
Matthew Butterworth
Szia.

Ha most elkezdeném leírni, hogy mi miatt lennél alkalmas a pozícióra, akkor nem olvasná el senki a hozzászólásomat, mert olyan hosszú lenne..
Elég ideje ismerjük egymást, hogy azt mondhassam, hogy téged nem felvenni erre a pozícióra hülyeség. Egyik leg segítőkészebb, inteligensebb és bölcsebb embernek tartalak az ismertségi körömből.

Röviden, nem látom semmi akadályát annak, hogy bekerülj a v2 Admin teambe, hiszen mindened megvan hozzá. Sok sikert!

• Imádom

HeX

Az év illegális frakció leadere | 2023
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 10.
259
422
V4 karakter
Eddie_el_Fuentes
LV karakter
Nicholas McCarthy
V2 karakter
Kristian Venegas
Szia!
Az, amit elértél a szerveren, és a lapoddal az kiemelkedő, ez vitathatatlan.
Én ugyan kifejezetten nem ismerlek régről, viszont látom a reakciókat...
Egy dolog nem hagy nyugodni és ezt a lapodban ki is fejtetted.
Az elmúlt időszakban volt ügyintézésem úgy, hogy ''érintett'' voltál az ügyben és volt amikor indokolatlanul szóltál bele.
Amit ki szeretnék belőle hozni: Van egy szerver szabályzat, és van a te saját gondolatod bizonyos szituációkban.
Lehet lesz olyan hogy egy adott szabályzati ponttal nem értesz egyet de aszerint kell eljárj.
Tudnál úgy dönteni egy ilyen ügyben, hogy a szabályzati pontokat veszed előtétbe?
Ha bekerülsz a csapatba akkor a megszokott dolgokat kell követni még akkor is ha nem értesz vele egyet.
Ezt az oldaladat nem ismerem hogy mennyire vagy önfejű...
Viszont ha ezeket félre tudod tenni és mersz segítséget kérni úgy, hogy elfogadod a véleményünket akkor Sok sikert kívánok!

• Tetszik

Meta

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 05. 31.
250
507
Nagykanizsa
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
Szia!
Az, amit elértél a szerveren, és a lapoddal az kiemelkedő, ez vitathatatlan.
Én ugyan kifejezetten nem ismerlek régről, viszont látom a reakciókat...
Egy dolog nem hagy nyugodni és ezt a lapodban ki is fejtetted.
Az elmúlt időszakban volt ügyintézésem úgy, hogy ''érintett'' voltál az ügyben és volt amikor indokolatlanul szóltál bele.
Amit ki szeretnék belőle hozni: Van egy szerver szabályzat, és van a te saját gondolatod bizonyos szituációkban.
Lehet lesz olyan hogy egy adott szabályzati ponttal nem értesz egyet de aszerint kell eljárj.
Tudnál úgy dönteni egy ilyen ügyben, hogy a szabályzati pontokat veszed előtétbe?
Ha bekerülsz a csapatba akkor a megszokott dolgokat kell követni még akkor is ha nem értesz vele egyet.
Ezt az oldaladat nem ismerem hogy mennyire vagy önfejű...
Viszont ha ezeket félre tudod tenni és mersz segítséget kérni úgy, hogy elfogadod a véleményünket akkor Sok sikert kívánok!
Szia!
Köszönöm a hozzászólást!
Természetesen igen, segítséget kérni mindig tudok ha nem vagyok biztos valamiben.
Az említett ügy alatt valóban beleszóltam amikor kvázi felesleges volt, viszont az ügyet nem lassítottam vagy befolyásoltam egyik fő érintett fél javára sem.
Önfejű leginkább akkor vagyok ha mint "érintett" valamit nem tartok fair-nek, sosem féltem hangot adni a mondani valómnak, ezzel járó következményeket mindig vállaltam. Ez is tesz azzá aki én vagyok. Ezen változtatni nem fogok, nem is tudnék, már kialakult személyiségem van. Rugalmas viszont tudok lenni és alkalmazkodni a körülményekhez, csapat többi tagjához.
A prioritás egyértelmű számomra a természetemet háttérbe szorítva is: Szabályzat/bizonyítékok > saját gondolat.

Dicsérő szavaid és a meglátásod egyaránt nagyra értékelem! <3
Az első ember lennél akihez tanácsért fordulnék.

• Menő
  • Tetszik
Reactions: DaveV2 és HeX

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 032
528
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Csáó Charles!

Nem kell szerintem nagy dologként leírnom, de te voltál az a játékos aki egy meghatározó személyiség volt a V2 alatt. A lapodat átolvasva, részletesen mindent kifejtettél, és csodátra méltó hogy a rólad leírt információkat felválalod magadról. Sokat RP-ztünk együtt, és ezektől eltérően hogy makacs vagy, szerintem az egyik legalkamasabb ember lennél erre a feladatra. Nagyot nőttél annó a szemembe, és ez azóta sem változott!:cool:

Sok sikert kívánok!

A legnagyobb pacsival,

Drift

• Imádom

DaveV2

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 11.
313
255
V2 karakter
Dave Guerrini
Üdv uram!

Be kell vallanom, megleptél ezzel a jelentkezéssel. Nem gondoltam volna, hogy egyszer adminisztrátori pozícióra pályázol, de tiéd a pálya! Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy remekül megállnád a helyed! Ha visszatekintünk az SCCS-es időkre, ott is bizonyítottál, Ügyvezető úr. :D

Sok sikert kívánok, legyél Te a következő SA! :) Hajrá, uram!

• Imádom
  • Menő
Reactions: Kismettyu és Meta