- 2020. 08. 18.
- 111
- 107
- V4 karakter
- Orsos Milan
- LV karakter
- Russel Marquis
- V2 karakter
- Hideo Suzuki
Teljes neve:
< Callicles Gallio >
Születési helye, ideje:
< Los Santos, 1986. november 16. >
Édesanyja lánykori neve:
< Callicles Adrianna >
Jelenlegi lakcíme:
< Nincs bejelentve. >
Hány éve él a városban?:
< 1 éve költöztem ide. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mindig is érdekeltek a gépjárművek, és azok működése, nemrég ki is tanultam majdnem az egészet, amit tudni kell a személygépjárművekről. Szeretném más emberek életét segíteni azzal, hogy a tapasztalatommal megjavítom a járművüket, sőt, akár tippekkel látom el őket. Többször fordult elő, hogy lerobbant a kocsim, s nekem kellett a helyszínen megjavítanom, sokszor jártam sikerrel. Szeretném kipróbálni magamat élesbe, hogy hogy menne nekm! >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mivel értek a gépjárművekhez egy jó szinten és kedves, udvarias vagyok másokkal. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem, még soha. >
Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Bus Co., Urma Trans Co. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, rendelkezem vele. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Callicles Gallio >
Játszott perceid:
< 1523 perc. (megírás óta játszottam, azért változtattam meg.) >
Eddigi frakcióid:
< Még nem voltam frakcióban ezen a szerveren. >
Jelenlegi frakciód:
< - >
Mióta RP-zel?:
< Körülbelül olyan 3 éve. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Érdekel egy szerelő élete, meg már egy ideje megtetszett, mikor még V2-n toltam, s mióta átjöttem LV-re, azóta itt ki szeretném próbálni. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Kedves vagyok, nem szállok szembe a leader(ek) szavával, tisztelettudóan viselkedek. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/ihsXgsV >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/z4bEbrM >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/YfWPrpz >
Voltál-e már szerelő?:
< Itt még soha, de egy másik szerveren igen. >
Mennyi idős vagy?:
< 14 éves, lassan 15. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1 éve regisztráltam, azóta néha fel-felnéztem, de olyan 2-3 hónapja nyomom komolyabban. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen, szoktam. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, szinte minden nap használom. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Átlagosan 4 órát, de nyilván vannak napok, amikor kevesebbet egy kicsivel. Hétvégén, ha nincs semmi dolgom (nem szokott), akkor szinte egész nap. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1. lehetőség, viszont olyan 14:30-tól vagy 15:00-tól tudnék inkább elérhető lenni hétköznap. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Milán vagyok, 14 éves, fiú. Szeretek sportolni, azon belül inkább röplabdázok vagy kosárlabdázok. Szabadidőmben szeretek a számítógépemen játszani, sokszor játszok MTA-n. Társaimmal normálisan, kedvesen beszélek, tisztelettudó vagyok. Jelen pillanat sokat tanulok, ezért tudok csak 14:30, de inkább 15:00-tól elérhető lenni. Ja, és szeretem a fánkot. Változtatás: UI.: Szerintem nem a játszott percek döntik el az RP tudást és a szerver ismertségét.>
Utoljára szerkesztve: