Jelentkezési lap - Callicles Gallio

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Callicles Gallio >

Születési helye, ideje:
< Los Santos, 1986. november 16. >

Édesanyja lánykori neve:
< Callicles Adrianna >

Jelenlegi lakcíme:
< Nincs bejelentve. >

Hány éve él a városban?:
< 1 éve költöztem ide. >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mindig is érdekeltek a gépjárművek, és azok működése, nemrég ki is tanultam majdnem az egészet, amit tudni kell a személygépjárművekről. Szeretném más emberek életét segíteni azzal, hogy a tapasztalatommal megjavítom a járművüket, sőt, akár tippekkel látom el őket. Többször fordult elő, hogy lerobbant a kocsim, s nekem kellett a helyszínen megjavítanom, sokszor jártam sikerrel. Szeretném kipróbálni magamat élesbe, hogy hogy menne nekm! >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Mivel értek a gépjárművekhez egy jó szinten és kedves, udvarias vagyok másokkal. >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem, még soha. >

Előző munkahelye(i):
< Las Venturas Bus Co., Urma Trans Co. >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, rendelkezem vele. >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< Callicles Gallio >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 1523 perc. (megírás óta játszottam, azért változtattam meg.) >

Eddigi frakcióid:
< Még nem voltam frakcióban ezen a szerveren. >

Jelenlegi frakciód:
< - >

Mióta RP-zel?:
< Körülbelül olyan 3 éve. >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Érdekel egy szerelő élete, meg már egy ideje megtetszett, mikor még V2-n toltam, s mióta átjöttem LV-re, azóta itt ki szeretném próbálni. >

Miért pont téged válasszunk?:
< Kedves vagyok, nem szállok szembe a leader(ek) szavával, tisztelettudóan viselkedek. >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/ihsXgsV >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/z4bEbrM >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< https://imgur.com/a/YfWPrpz >

Voltál-e már szerelő?:
< Itt még soha, de egy másik szerveren igen. >

Mennyi idős vagy?:
< 14 éves, lassan 15. >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1 éve regisztráltam, azóta néha fel-felnéztem, de olyan 2-3 hónapja nyomom komolyabban. >

Használsz-e TS3-at?:
< Igen, szoktam. >

Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, szinte minden nap használom. >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Átlagosan 4 órát, de nyilván vannak napok, amikor kevesebbet egy kicsivel. Hétvégén, ha nincs semmi dolgom (nem szokott), akkor szinte egész nap. >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1. lehetőség, viszont olyan 14:30-tól vagy 15:00-tól tudnék inkább elérhető lenni hétköznap. >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Milán vagyok, 14 éves, fiú. Szeretek sportolni, azon belül inkább röplabdázok vagy kosárlabdázok. Szabadidőmben szeretek a számítógépemen játszani, sokszor játszok MTA-n. Társaimmal normálisan, kedvesen beszélek, tisztelettudó vagyok. Jelen pillanat sokat tanulok, ezért tudok csak 14:30, de inkább 15:00-tól elérhető lenni. Ja, és szeretem a fánkot. Változtatás: UI.: Szerintem nem a játszott percek döntik el az RP tudást és a szerver ismertségét.>

Utoljára szerkesztve:

HOONIGAN

🔰
SzerverAdmin
LV
2020. 03. 25.
441
274
V4 karakter
Thomas Polishar
LV karakter
Thomas Polishar
V2 karakter
❌
Szia, átnéztem a lapod, nagyon kevés perced van, szerintem még várni kén ezzel. Nem támogatom!

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
Szia, átnéztem a lapod, nagyon kevés perced van, szerintem még várni kén ezzel. Nem támogatom!
Köszönöm a véleményed, szerinted mennyi percnél érné meg jelentkeznem?

HOONIGAN

🔰
SzerverAdmin
LV
2020. 03. 25.
441
274
V4 karakter
Thomas Polishar
LV karakter
Thomas Polishar
V2 karakter
❌
Nincs ez igy perchez kötve, de 1400perc az nagyon kevés, szerintem ismerd meg jobban a szervert és utána majd. De ez csak az én véleményem.

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
Nincs ez igy perchez kötve, de 1400perc az nagyon kevés, szerintem ismerd meg jobban a szervert és utána majd. De ez csak az én véleményem.
A szervert ismerem, barátom 1-2 éve tolja rajta, 1 éve komolyabban, mindent elmondott róla, tehát nem nulláról kezdtem ilyen értelemben.

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
Csáó, kevés a perced, van még mit tapasztalnod a szerveren! Ezt most Nem támogatom!
Köszönöm neked is a válaszod, de én úgy gondolom, hogy a játszott percek döntik el az RP tudást és azt, hogy mennyire ismerem a szervert!

Salvatore

Modern Verne
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 328
1 379
LV karakter
Leon Seanetti
Sajnos valóban kevés a játszott perced. Javaslom még ismerkedj, barátkozz a szerverrel és próbáld újra később.

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
Sajnos valóban kevés a játszott perced. Javaslom még ismerkedj, barátkozz a szerverrel és próbáld újra később.
Szia, én meg továbbra is azt mondom, hogy továbbra sem a játszott perc mutatja meg az RP tudást és azt, hogy mennyire ismerem a szervert! Viszonylag jól ismerem a szervert, és az RP tudásom is megfelelő! A szerverrel nem kell barátkoznom, mivel ismerem!

Gomi

Zöldfülű
2019. 07. 30.
214
76
22
Zalaegerszeg
LV karakter
Bryen Gomez
Szia, véleményem szerint 1500 perc alatt nem lehet megismerni egy szervert teljesen gondolok itt arra, hogy mi merre van a mapon kicsoda micsoda hol egyebek! Elhiszem, hogy te tök jól tudsz rp-ni meg minden de a többi jelentkezővel se lenne fer szerintem. Szerintem próbáld meg legközelebb!
Nem támogatom

mln

Barangoló
Támogató
2020. 08. 18.
111
107
Nagykanizsa
V4 karakter
Orsos Milan
LV karakter
Russel Marquis
V2 karakter
Hideo Suzuki
Szia, véleményem szerint 1500 perc alatt nem lehet megismerni egy szervert teljesen gondolok itt arra, hogy mi merre van a mapon kicsoda micsoda hol egyebek! Elhiszem, hogy te tök jól tudsz rp-ni meg minden de a többi jelentkezővel se lenne fer szerintem. Szerintem próbáld meg legközelebb!
Nem támogatom
Rendben, köszönöm, hogy kifejtetted a véleményed, ha elutasításra kerül, akkor majd később.

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
607
209
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2021.01.19. 18:00 - Redline Váró.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.