jelentkezésem sgh-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kecskeba

Újonc
2019. 11. 22.
28
18
V4 karakter
Isiah Mitchell
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Zsombor-nak hívnak,14 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 18750>>
Mi az SGH feladata?
<< Segítségnyújtás kezdőknek illetve játékosoknak,Akár Roleplay oktatása,adminoknak ne kelljen kérdésekkel foglalkozni,illetve ők fogadnak minden olyan kérdést amihez nem kell admin hogy ők nyugodtan tudják csinálják a dolgaikat. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segiteni a kezdő játékosoknak,ki szeretném magam probálni ezen a téren is. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Aktív vagyok,segitő kész vagyok,kedves vagyok. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát 1 nap. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< sajnos voltam bannolva,https://imgur.com/a/Wl8xdpg >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< igen sajnos voltam,https://imgur.com/a/zYOGo3c >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< kezdem a jó-val,a jó tulajdonságaim:kedves vagyok,segitő kész vagyok,nem vagyok bunkó,a Negatív:ha zaklatnak akkor gyorsan fel tudnak húzni,kicsit lusta vagyok,néha elbambulok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< igen,igen szeretnék azért mert máshogy is szeretnék segiteni a játékosoknak. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< ezt írnám neki: ez egy roleplay szerver amit annyit takar hogy egy másik életed van de döntöd el mi szeretnél lenni milyen életed legyen,pl:illegális, Legális, és még annyi hogy te döntöd el hogy milyen nemü legyél(milyen nemet rpz-zél. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< szia amennyiben van bizonyitékod fordulj admin-hoz,én egy adminsegéd vagyok. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< szia fordulj egy admin-hoz,én egy adminsegéd vagyok.>>

Utoljára szerkesztve:

Radi

𝘈𝘥 𝘈𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘗𝘦𝘳 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘴🪐
Globális Moderátor
v4
2019. 03. 15.
517
1 690
26
V4 karakter
Shawn Fairburn
Szia. Csatlakoznék Kemeronhoz,játszott perced elég kevéske illetve elég fiatal vagy. Szerintem próbáld meg jövőre,addig is szerzel tapasztalatot,perceket :)

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, részben egyettértek a többiekkel, részben nem. Mivel a lapon látható, hogy értelmes vagy így a nálam a korod nem játszik viszont tényleg kevéske a játszott perced. Ettől függetlenül hajrá.

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Helló.
Kevés perc - sok jail illetve ban.
Akármennyire szép lapot ír(nál)sz, nem sokat számít az ilyen mértékű UCP-vel szemben.
Részemről ez egy NEM de sok sikert kívánok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.