Jelentkezésem Adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kakaooember

Újonc
2023. 07. 03.
1
3
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Daninak hívnak (IG: Joaquin Jimenez), 22 éves vagyok
Hány játszott perccel rendelkezel?
1852 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Aktív szerepet vállalni a közösség összetartásában, jóhiszeműnek és kedvesnek tűnni. Fontos az, hogy olyan érzést keltsünk a segítségre szoruló játékosokban, hogy bármikor bármiféle gondba ütköznének, eszükbe jusson, hogy van egy gárda akikre mindig számítani tudnak. Fontosnak tartom azt is, hogy el legyen magyarázva az esetleges vétkes fél részére a hibájának mivolta, bízva abban, legközelebb azt nem követi el. Az adminsegéd a szerver szabályzat hatályán belül tevékenykedhet. Az adminsegéd feladata támogatni az adminokat, munkájukat segíteni kevésbé összetett, monoton ügyek intézésével és visszatérő kérdések megválaszolásával.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért, mert nagyon szeretek rp-zni, régóta is csinálom, tudom milyen egy jó közösség tagja lenni és ilyen módon szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy mások játékát szebbé tegyem.
Miért pont téged válasszunk?
Bár csak 1852 percem van a V4-en, ami hátrányba helyez a többi jelentkezőhöz képest, viszont úgy gondolom jól beszélek az emberek nyelvén, sokszor hamar jó és igazságos döntést lennék képes hozni, levéve a lehető legtöbb terhet az adminokról.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi két óra, valószínűleg több, de ezt mondom biztosnak
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Negatív tulajdonságaim: Könnyen érzelmileg manipulálhatónak tartom magam, ebből következőleg hajlamos vagyok valótlan helyzetekben elhinni a jól megfogalmazott hazugságokat. Túl kedves vagyok, amit rosszabb májú emberek kihasználnak. Végül pedig mindig mást igyekszek a saját érdekeim elé helyezni, ami a nap végén káros, ugyanis én élem a saját életem, nem pedig mások. Pozitív tulajdonságaim: Remekül alkalmazkodom az emberekhez, mindig odafigyelek hogy senki se érezze magát rosszul a környezetemben. Könnyen kötök barátságokat. Néhanap szoktam adakozni hajléktalan embereknek.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretnék majd adminisztrátor is lenni, azért mert a csapatépítő kontribúcióm még hatékonyabb eredményekhez vezetne.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Képzeld el azt, hogy a valóságban vagy és ugyanúgy bármi amit teszel, az következményekkel jár. Úgy kell tégy, mint a való életben, ugyanazon céljaid vannak a játékban. Parancsokkal tudsz verbális és nonverbálisan kommunikálni, cselekedni és végül a történéseket is paranccsal kell kifejezni. Elsőre furcsa lehet, de mindenki így csinálja és idővel minden értelmet nyer számodra. Ha nyakon ütsz valakit egy golfütővel akkor elvisznek a rendőrök, ha téged csapnak nyakon egy golfütővel téged visz el a mentő, ha otthagyod a tűzön a teát kijönnek a tűzoltók. Ha megtaláltad el chapo fiát, jön a nyomozóiroda, ha rádtör a bandája akkor a katonaság, ha esetleg jóban vagy el chapo fiával akkor a gengszterek kacsintanak feléd. Van egy virtuális élet (IC), meg a valós élet (OOC), ez csak azért fontos, mert a játékban csak úgy cselekedhetsz ahogy a karaktered cselekedne, nem úgy ahogy te a gép mögül. Emellett van a szervernek egy szabályzata, mindjárt küldöm neked. Nézd át jól mielőtt fellépsz, de ne bánkódj ha elrontasz valamit, figyelembe veszik mindig ha újonccal van dolguk. A hibáiból tanul az ember nemde?
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Nem tartozik hatáskörömbe a vhspawn használata, viszont mindenképpen kideríteném, hogy milyen minőségben igényli ezt a szolgáltatást, ha esetleg úgy vélem, hogy jogosan, akkor továbbítom egy adminnak. Ha nem jogos, akkor erről tájékoztatom.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
Heló! Esetleg ha IC leolvastad a kocsi rendszámát akár színét vagy típusát megjegyezted, vagy az arcát az illetőnek, akkor ic feljelentést tudsz tenni a rendőrségen.

• Hűha
  • Szomorú
  • Vicces
Reactions: bm29, aDaw és atex
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.