Jelentkezésem a W-TAXI hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MateYopp

Újonc
2022. 05. 13.
4
1
V4 karakter
Liam Flippo
Jelentkező teljes neve:
<Liam Flippo a nevem >

Édesanyja leánykori neve:
< A leánykori neve: Connor (Emma Connor) >

Születési helye,ideje:
< America, 2001.3.4 >

Bejelentett lakcíme:
< See City >

Telefonszáma:
< 38761188813789 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< igen >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Van némi tapasztalatom >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Liam Flippo, 21 éves. Szeretek bringázni, az erdőben. Sportolok kiskoromban focista szerettem volna lenni de sajnos mára csak szurkoló lettem. Édesanyám/apám sokat segítettek nekem mindkettőjük mást anyám például azt hogy hogyan kell szépet nyugodtam viselkedni egyéb problémáknál mindig pozitívan kell gondolkodni. Apám pedig inkább olyan sportos volt mint most én, néha van hogy összefutunk és együtt edzünk, na de térjünk a lényegre ó inkább arra tanított hogy hogyan csinálj finom ételeket, focizni tanított, lőni mikor betöltöttem a 18 éves életévemet. Mára már én nevelem a fiam Ryam Flippo a neve feleségemnek pedig Emma Flippo (Connor). >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:
< Teljes nevem nem szeretném megadni majd neket privát helyen :D
egyébként Máté vagyok >

Hány éves vagy?:
< 13 éves vagyok >

Játszott perceid száma?:
< jelenleg 962 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
<Máté vagyok 13 éves szeretek az állatokkal foglalkozni iskolában még annó voltam olyan szakkörön amin az állatokról tanultunk. Mára inkább sportolok, iskolában is sport körökre járok, focizok meg biciklizek többnyire. Én kedvesenk, aktívnak, tartom magam. Szeretek a barátaimmal kinn a szabadban beszélgetni stb.. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< igen elfogadom
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.