Jelentkezésem a NAV-hoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Máté//Max

Újonc
2019. 09. 06.
23
1
V4 karakter
Max Maddox
V2 karakter
Max Maddox
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Máté a becsületes nevem. ~

[#2] Korod:
~ Jelenleg 13 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Nagyjából 1,5 hónapja játszok és 13 ezer játszott percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Egy adminjail-el rendelkezem kulcsleadás miatt. https:confused:/imgur.com/jyI9IUn ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert rég óta érdekel a NAV feladatköre és én is szeretném kipróbálni és egy jó közösséghez tartozni. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Rengeteg RP tapasztalatom van más szerverekről és, mert tudok és szeretek csapatban dolgozni! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Mint fent is említettem, Máténak, hívnak, de a Max becenevet viselem. Pest megyében élek, egy kisebb városban. Szabadidőmet RP-zéssel illetve 3D modellezéssel, paintjob készítéssel töltöm. Szeretek TS-en beszélgetni, barátkozni más emberekkel. Szeretek a barátaimmal lenni és akár velük játszani. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Max Maddox ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1999.11.08., Los Santos Medical Center. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határőrség, járőrszolgálat teljesítése, aktív bűncselekmények megakadályozása, adóellenőrzések végrehajtása, adók, vámok, illetékek beszedése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Fény- hangjelzés, illetve megaphone segítségével felszólítom, hogy a forgalom akadályozása és veszélyeztetése nélkül húzodjon le az útburkolat szélére, majd kövesse az utasíásainkat. Ezt követően az anyósülésen lévő kolléga kiszáll, majd személyi igazolványt, illetve forgalmi és vezetői engedélyt kér az igazoltatandó személytől. Közben a sofőr jelenti az igazoltatást a rádión. Amennyiben minden rendben van továbbengedik az illetőt. Amennyiben nem megindítják ellene a büntetőeljárást, vagy kiszabják a helyszíni bírságot. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ismeretségem az állomány tagjai közül. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nagy tapasztalattal rendelkezek a rendvédelem terén, illetve jó kondícióval, kellő bátorsággal és nagy energiával tudnám a munkámat végezni. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Az adózásról szóló törvények ismertetése, betartatása, járulékok kiosztása, adó ellenőrzések végzése, általános rendvédelmi feladatok ellátása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Az öt megkülömböztetett kényszerítőeszköz közül a leggyakrabban alkalmazott a testi kényszer: Az intézkedés során ellenszegülés esetén alkalmazandó testi erőből származó kényszerítés. - Sokkoló, gumibot: Ellenszegülés illetve önvédelem esetén alkalmazhatóak. - Szolgálati kutya: Menekülő elkövető esetén, amennyiben fegyvertelen szájkosárral, amennyiben nem szájkosár nélkül alkalmazható. - Útzár, barikád: Rendvédelmi intézkedés esetén, menekülő gépjármű megállítására illetve a forgalom terelésére alkalmazható. Éles lőfegyver: Élet elleni közvetlen fenyegetés, súlyos bűncselekmény megakadályozása és önvédelem esetén alkalmazható. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
Név: Max Maddox

Anyja neve: Olivia Maddox
Anyja lánykori neve. Olivia Hearts
Születési helye, ideje: 1999.11.08, Ls Medical center.

Iskolai végzettségeim:
-Blueberry általános iskola
-SeeCity Rendvédelmi szakgimnázium
-SeeCity Közszolgálati egyetem, rendészeti kar, vám- és pénzügyőr szakirány.

Egyéb végzettségeim:
-Angol, Német felső- , Orosz középfokú nyelvvizsga.
-B, C és D kategóriájú jogosítvány.
-Életmentési szakképzettség.
-Általános számítógép felhasználási képzés.

Tiszteletem, Max Maddox vagyok.13 éves koromig Blueberryben éltem. Ide jártam általános iskolába, de édesapám halála után SeeCity városába költöztünk apám örökségéből. Miután elvégeztem a Közszolgálati egyetemet San Fierroba költöztem, itt csatlakoztam a hadseregbe, de hamar rájöttem, hogy az nem az én műfajom, pedig a kiképzőim szerint én egy kitartó, erős, bátor fiatalember vagyok. Az óta egy olyan munkát keresek, amit élvezek csinálni.

myron válasza:
Zárom/helyezem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Ryan Tanher

Máté//Max

Újonc
2019. 09. 06.
23
1
V4 karakter
Max Maddox
V2 karakter
Max Maddox
Hali srácok! A kényszerítőeszközös rész kicsit ctrl+c- ctrl+v-nek tűnik, de ez nem így van. Semmi egoizmus, de rengeteg helyen találkoztam evvel a kérdéssel, így megtanultam a választ. Köszi a bizalmat!

Rider

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
401
303
25
Budapest
V4 karakter
Rider Brassco
Szia!
Egy meghallgatást megér..
TeamSpeak 3-on-2020.január.31. 16:00-kor keress fel!

• Tetszik
Reactions: Máté//Max
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.