- 2019. 01. 11.
- 6
- 0
- V4 karakter
- Peter Mattson
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Peter Mattson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santos,1976.08.09 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Judy Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120153136 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< San Fierro,Factory utca nr.16 >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< BCDE fokú jogositványal >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Még nincs. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< 5 évig dolgoztam a postánál mint futár,ez idö allat nagyon sok tapasztalatot szereztem mint vezetés és mint emberek terén is.A kilépésemre 2 hete került sor ezt a nagyon alacsony fizetés és a nem megfelelöen karbantartott és korszerüsített munkajárművek vonták maguk után.Nézelödtem a hirdetö lapok közt és felfigyeltem erre a társaságra,és arra jutottam hogy megfelelö munka lenne számomra. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< István Sándor >
♜ Hány éves vagy? ♜
< Szeptemberben töltöm be a 16-dik születésnapom >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 5204 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Én szerintem egy nagyon jó csapatjátékos vagyok, keté tudom választani a magánéletem és a mukahelyet .Nem vagyok követelözö ha fer megelégszem azzal ami van. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen,természetes >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< István Sándornak hivnak, 2003.09.08-án születtem Csikszeredában ,Erdélyben.Gyermekoromat Kászonban Csikszeredátol egy mint 40 killométerre fekvö falucskában,ahonnan majd a sport miatt a testvéremmel Csikszeredába költöztem a lakásunkba.Jelenleg a Kos Károly Környezetvédelmi Szakliceumi szakán tanulok a10.B oszály tanuloja ként. A jégkorongon kivül aktivan üzök más sportokat is PL:uszás,Kosárlabda.>
[/CENTER]
CambTaxi Jelentkezési lap
♜ IC rész ♜
♜ Jelentkező teljes neve: ♜
< Peter Mattson >
♜ Jelentkező születési helye, ideje: ♜
< Los Santos,1976.08.09 >
♜ Jelentkező édesanyjának leánykori neve: ♜
< Judy Smith >
♜ Jelentkező telefonszáma: ♜
< 38761120153136 >
♜ Jelentkező lakcíme: ♜
< San Fierro,Factory utca nr.16 >
♜ Milyen engedélyekkel rendelkezik? ♜
< BCDE fokú jogositványal >
♜ Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? ♜
< Még nincs. >
♜ Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat): ♜
< 5 évig dolgoztam a postánál mint futár,ez idö allat nagyon sok tapasztalatot szereztem mint vezetés és mint emberek terén is.A kilépésemre 2 hete került sor ezt a nagyon alacsony fizetés és a nem megfelelöen karbantartott és korszerüsített munkajárművek vonták maguk után.Nézelödtem a hirdetö lapok közt és felfigyeltem erre a társaságra,és arra jutottam hogy megfelelö munka lenne számomra. >
♜ OOC rész ♜
♜ Teljes neved: ♜
< István Sándor >
♜ Hány éves vagy? ♜
< Szeptemberben töltöm be a 16-dik születésnapom >
♜ Játszott perceid száma: ♜
< 5204 >
♜ Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? ♜
< Én szerintem egy nagyon jó csapatjátékos vagyok, keté tudom választani a magánéletem és a mukahelyet .Nem vagyok követelözö ha fer megelégszem azzal ami van. >
♜ Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e? ♜
< Igen,természetes >
♜ Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat): ♜
< István Sándornak hivnak, 2003.09.08-án születtem Csikszeredában ,Erdélyben.Gyermekoromat Kászonban Csikszeredátol egy mint 40 killométerre fekvö falucskában,ahonnan majd a sport miatt a testvéremmel Csikszeredába költöztem a lakásunkba.Jelenleg a Kos Károly Környezetvédelmi Szakliceumi szakán tanulok a10.B oszály tanuloja ként. A jégkorongon kivül aktivan üzök más sportokat is PL:uszás,Kosárlabda.>
[/CENTER]
Jelentkező aláírása:
Peter Mattson
Peter Mattson