jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

divid

Újonc
2025. 01. 21.
1
2
V4 karakter
Black Norbert
A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Black Norbert
- Születési neve: Black Norbert
- Születési helye, év, hónap, nap: San Fierro, 1999.09.11.
- Anyja neve: Abigel Seed
- Személyi igazolvány száma: 541416gp
- Vezetői engedély száma: 502990wi
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe):
+38-77-633-0996 BlackNorbert@gmail.com
- Családi állapota: Kapcsolaton kivül
- Lakóhelye: San Fierro
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: urma trans,bányászat
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? nem még
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? ami tölem telhető mindent meg teszek akinek tudok annak segitek szinte barmiben
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? hogy ez egy jó melló lehetőleg minél tovább maradni esetleg még nagyobb poziciót is beltölteni

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Dávid vagyok 15 éves.most fogok meni közép suliba gépészetre. Hobbiaim szeretek a haverokkal PC-n játszani, nagyon sokat szoktam bicózni. Személyiségem annyit tudnék mondani, hogy viszonylag könnyen barátkozok, de beileszkedni egy picit nehezen megy de más fél hét allat meg van. Rossz tulajdonságaim annyi ki mondom azt amit gondolom és van is hogy roszul jövök ki belőle meg ha olyan az ember és valmit mond nekem simán nem érdekel.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 988 de gta 5 rp-n sok ismeretem van.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? szerintem jó rp van benne meg ugy gondolom hogy ebbe egész sokat kell kocsikázni azt meg imádok.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál?nem voltam még
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más?
szorgalas vagyok amit mondanak meg csinálom ami ugye kötödik a munkához.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 12-16 óra
- AccountID?: 284938
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: van mikrofonom és discordom team speakom nincs de ha nagyon kell csinálok
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):nem

• Menő
  • Szomorú
Reactions: Bari és Rikinyo

Bika

𓄋
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
566
771
24
V4 karakter
Thomas Headaway
Mintát használva nyiss egy új jelentkezést.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.