Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tjeno24

Újonc
2024. 10. 22.
5
4
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Dylan Thorne
> Édesanyja leánykori neve:< Miller Grace
> Születési helye,ideje: < 2002 07.23 >
Bejelentett lakcíme: <Blueberry Ipari Park Csarnok 2. Ajtó 2.folyosó >
Telefonszáma: < +38-77-634-1847 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?: < Rendelkezem >

Van tapasztalata a munka terén?: < Nincsen tapasztalatom>

Önéletrajz (5-10 mondat): < Egy 22 éves fiatal srác vagyok,aki imád vezetni.Az általános iskola tanulmányaim után ,elkezdtem raktárosként tevékenykedni a városi árúszállitó DEPO nevezetű cégnél.Közben pedig édesapány betonozó cégében tevékenykedtem,mint segédmunkás..Pár évvel ezek után,letettem a jogositványt,ezért már az Árúszállitó DEPO nevezetű cégnél,már nem csak elhelyezhettem az árút a polcokon,,hanem már ki is szállithattam azt.Remélem majd ennél a cégnél tevékenykedhetek,és boldogithatomk az utasokat,gyors ,biztonságos,és élvezetes fuvarozással. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Tatai Jenő >
Hány éves vagy?: <18 éves >
Játszott perceid száma?: < 3977 perc>
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz.https://imgur.com/a/HodbqP4
Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< > Mesélj magadról (5-10 mondat): < Egy 18 éves srác vagyok.A szabadidőmet legfőképpen sorozatokat nézek,vagy a Seemta szerverén töltöm.Egy kommunikativ,és segitőkész embernek mondanám magam.Ha a szerveren töltöm az időmet,szeretek csak úgy ide oda kocsikázni,a rádiót bekapcsolva,vagy akár eseményekre elnézni,szerepjátékot keresve.Ha mégsem a számitógép előtt vagyok,akkor a haverokkal szoktam a városban lófrálni.
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?: < Elolvastam,és elfogadom.
>
Jelentkező aláírása: VÁLASZ

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.