jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Joen

Újonc
2021. 12. 27.
6
1
V4 karakter
Joen Adek
LV karakter
nics
V2 karakter
van
logo3-2.png
A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Joen Adek
- Születési neve: Joen Adek
- Születési helye, év, hónap, nap: 1989.09.13 Kalifornia
- Anyja neve: Joen Karen
- Személyi igazolvány száma: 710968us
- Vezetői engedély száma: V447837bh
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-568-9430
- Családi állapota: családapa egyedülálló
- Lakóhelye: Temple
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: fényező farmer buszus/taxis
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? [color=#7E7E7E-
[color=#DDC272]- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? tapasztalt a kreszben/vezetésben megbízható és terhelhető
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Ismerkedés fejlődés

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Kornél vagyok 17éves diák.Dolgozom és tanulok elektroteknikát emelett kereskedek.Régóta nyomulok játékokon szeretek kikapcsolódni közbe velük, kb 5 éve rpzek seen kezdtem v2,v3 és most v4 sason is nyomtam kicsit.Sportolok egy héten 3 napon.Nyílt vagyok az emberek felé nem véletlen szeretek rpzni
s emelett felbecsülhetetlen erejű bizonyítási vágyam van minden téren. Motorozok szerelgetek bulizgatok élem értéktelen életem mint mindenki más.Seeről még annyit hogy több serialem is volt ámde nem azért mert én olyan rosszfiú lennék sziplán vonz a gép építés és egy laptopról kezdtem és legalább 4 gépen nyomtam ámde sose csatoltam vissza az accomat magamsem tudom miért mindíg új karaktert kezdtem emelett szeretem oczni a dolgokat a gépemen és szokott baj lenni.Megfordultam hangrpn is és számtalan text rp szerveren emelett spanokkal nekünk is van kis funolós bunki szerverünk, régebben voltam taxis,fixes,tűzoltó is és persze adminsegéd (xd).
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 4-5 éve(^)5016perc(ezen)
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? szeretek vezetni jönni menni a környéken
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? seen sehol amúgy taxis,fixes,tűzoltó
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? szavahihető,tapasztalt,bizonyító tipus
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 500-840 percre tudom belőni kb mint mondtam dolgozok és tanulok is.
- AccountID?: 227057
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: igen mind3 van és aktiv vagyok
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): régebben v3 rp hanyagolása egyszer egy halálrp képeim sajnos nicsenek

• Vicces
Reactions: Bari

fazo83

Pötyögtető
Támogató
2020. 06. 07.
505
455
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
logo3-2.png
Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező! Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELUTASÍTOTTUK.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.