Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sbeni2002

Újonc
2019. 02. 22.
31
4
V4 karakter
Mateo Brayson
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

sdTgDS7.png

Carrier de Mandel Jelentkezési lap

IC rész

Jelentkező teljes neve:

< George Mateo >

Jelentkező születési helye, ideje:

< 1994 See City >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:

< George De Santa >

Jelentkező telefonszáma:

< 38761120145256 >

Jelentkező lakcíme:

< See City >

Milyen engedélyekkel rendelkezik?

< B kategóriás jogosítvánnyal >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?

< Természetesen mert már dolgoztam taxisként. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):

< George Mateo vagyok See Cityben élek magányosan. 25 éves vagyok amióta az eszemet tudom szeretek dolgozni. Családom meg ugyan nincsen de majd egy pár év múlva szeretnék. Az általános iskola után,a Las Venturasi Általános gimnáziumba jártam ahol ki jártam a 4 évet. Iskola után fogtam magamat és elkezdtem munkát keresgélni. Most amit dolgozók jelenpillanatban Buszsofőr vagyok itt a városba. De meguntam és váltani szeretnék,egy jobb és egy erősebb munkára. Szeretem a kihívást ás az izgatott munkát. Eközben el végeztem a Kresszt és le raktam a jogosítványt is meg az elsősegély vizsgát is. Szeretek vezetni. >

OOC rész

Teljes neved:

< Sebestyén Bence >

Hány éves vagy?

< 17 >

Játszott perceid száma:

< 13825 >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől?

< Szeretek vezetni,szeretem a kihívást,szeretem az embereket hiszen ezzel kell hogy foglalkozzak szeretem az autókat az autók az életem >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?

< Természetesen >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):

< Sziasztok én Sebestyén Bence vagyok 17 éves! Anyukámmal ás Apukámmal élek meg a 4 éves kutyámmal. Budapesten élek egy kereskedelmi iskolába járok itt Pesten. Amivel most foglalkozok az a Kressz Június végén fogok vizsgázni vezetésből. Amit szeretek csinálni: Imádok vezetni és játszani :D. Amint le tettem a jogsit megyek sofőrnek dolgozni hiszen ez az álmom 17 éve. Mást nem nagyon tudok le írni. Köszönöm ha elfogadtok >

[/CENTER]
Jelentkező aláírása:

George Mateo

Süti

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
394
2 521
23
V4 karakter
Brown Renner
LV karakter
Brown Renner
Tisztelt !

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((TS-en, fórum PÜ-ben vagy ITT))

Aláírás:
Brown De Mandel, Tulajdonos

sbeni2002

Újonc
2019. 02. 22.
31
4
V4 karakter
Mateo Brayson
Köszönöm abban az esteben mi a teendő ha a minókimnek a beszélő része be halt de viszont hallom amit mondanak, Úgy is megfelel önöknek?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.