- 2021. 12. 28.
- 14
- 34
- V4 karakter
- Mason Nash
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Mason Nash
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
New York
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Lucy Wright
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761120182515
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos East Beach 12
>Jelentkező e-mail címe:
<
szucs.roland15@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B kategóriással
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Jelenleg nem rendelkezem ilyen, vagy ehhez hasonló munkakörbeli tapasztalatokkal, ezért is szeretnék jelentkezni.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
A városban eddig pár munkakörben dolgoztam csak, mivel ott meg voltak velem annyira elégedve, hogy ne küldjenek el. Dolgoztam például nagyker futárként, postásként, szabad időmben farmot vezettem, volt egy csiszoló cégem, sőt, egyszeri alkalomra voltam pultos is. Kijártam a felső oktatást, gépészmérnök és elektrotechnikusnak tanultam, technikumi vizsgám van és rendelkezem egy egyetemi diplomával is.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Szűcs Roland
>Hány éves vagy?
<
18
>Játszott perceid száma:
<
12.320
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Egyetlen alkalommal, lőszert pp-ztem egy félreérthető helyzetben, amiért meg is kaptam ami járt. https://imgur.com/a/3CNgwJp
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Talán azért, mert elhivatott tudok lenni ahhoz, ami érdekel. Sajnos nehezen kezdek bele a dolgokba, viszont utána hajlandó vagyok bele adni mindent, hogy a munkám hibátlan legyen.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Mindkettővel rendelkezem és napi szinten alkalmazom őket.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Elolvastam és elfogadom!
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Roland vagyok, 18 éves. Szeretek sportolni, szeretek gépezni, szeretek mindent ami leköt és ami szórakoztató. Utálok egyedül lenni, olyankor mindig bele zavarodok a gondolataimba. Azért az, hogy utálok kicsit erős szó, inkább csak nem szeretek. Közepes-jó tanuló vagyok, imádok bulizni. Pár napja lett meg sikeresen a kresz vizsgám, örömömre elsőre sikerült. Nagyon hirtelen változtatok témákat néha, például ilyen lesz ez most is. lassan 8 éve annak, hogy RP-zek különböző szervereken, különböző játékokban és különböző karaktereket. Nagyjából ennyit tudok magamról írn. Köszi, hogy végig olvastad és szántál rá időt!
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Mason Nash
Mason Nash
Utoljára szerkesztve: