Jelentkezés!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Domivagyok1

Újonc
2022. 02. 02.
2
2
V4 karakter
Richard D West
B6KaLTS.png

???????? Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Richard D West >

Jelentkező születési helye, ideje:
< 1985.06.14 Los-santos >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Emil West >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761120167803 >

Jelentkező lakcíme:
< See city >

Jelentkező e-mail címe:
< Richard1985@gmail.com >

Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
< B kategóriás jogositványal rendelkezem! >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< Még nincsen de szeretnék tapasztalatot szerezni és kipróbálni magam ebben a munkakörben is! >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
< Richard D West vagyok és 1985 ben születtem los-santosban általános iskola útán rendőrakadémiára mentem amit aztán nem végeztem el és ezútán kisseb melókból éltem közben megszereztem a jogositványt és magán személyként fuvaroztam néha embereket de mindig is érdekelt a taxizás mivel szeretem az embereket és emiatt jól el is tuduk velük beszélgetni! Most pedig állatok tartásából élek! >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Nagy Dominik a becses nevem! >

Hány éves vagy?
< 16 >

Játszott perceid száma:
< 5300 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< Voltam admin jailben bannolva még soha https://imgur.com/oMC6n8B >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Mivel jól kommunikálok emberekkel és ezért gyorsan beileszkedek közöségekbe szeretek csapatban dolgozni mivel egyedül nem érzem magam annyira jól soha, nagyon nehezen bizok emberekben de ennek van családi háttere. Néha felkapom a vizet! >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< Igen használom és rendelkezek mikrofonal! >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Végig olvastam és elfogadom! >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Romhányban élek 16 éves vagyok van egy kis kutyám a közeli Közép iskolába járok 9 es vagyok! Mezőgazdásgi technikusnak tanulok! Melette barátokal járunk kondizni edzésekre! Nagyon imádom a cipőket és gyüjtőm is öket de mind emelett dolgozom a családi gazdaságban illetve erdőn. Jelenleg a jogositványt csinálom traktorra. Mindezek mellet hobbim a foci illetve már mind ahogy emlitettem a cipő gyüjtés! De még mindig ezek mellet nagyon szeretek játszani haverokkal csgot mta-t valorantot és még sok mást de mai napig az MTA köt le a legjobban! >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Richard D West

d0m1n1k0000

Újonc
2019. 12. 25.
42
143
Eger
V4 karakter
Smith Reece
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az a OOC szídásos jail elég csunya, a lap maga rendben van, én támogatom.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Richard D West!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elfogadta! A továbbiakban keressen fel minket valamilyen úton módon ((Discord-on: Szarvas#1516, fórum PÜ-ben)) 2022.02.08. 18:00-ig!

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.